« Върни се назад Публикувано на 16.12.2017 / 9:40

НИНОВА ЩЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ С КОНТРАБАНДИСТА „ПИЛЕТО“ И ГУЦАНОВ. Е, НЯМА ТАКЪВ Т@АК!

корнелия ниноваКакво четем в сайтче, спонсорирано от Борислав Гуцанов – шеф на общинската БСП – Варна?:

Това може да свали правителството на Бойко Борисов“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на варненската опера. Имаше пред вид етюдите на Валери Симеонов за Банско и драстичното увеличение на цената на водата в София.

Корнелия Нинова изненадващо се появи на концерта в подкрепа на талантливите деца на Варна, организиран традиционно от мотора ГС на БСП-Варна Светлана Такева.

Лидерката на БСП заяви на импровизиран брифинг в кулоарите на ДТ „Стоян Бъчваров“, че е дошла във Варна от Добрич, където е присъствала на честването на 115 г. местна партийна организация.

„Само Борислав Гуцанов знаеше, че ще идвам“, заяви някак многозначително лидерката. В същото време заедно с нея в Добрич е бил и депутатът от „БСП за България“ Иван Иванов...

Борислав Гуцанов с видимо задоволство я представи на публиката в препълнената зала на операта – дори с нотка драматизъм и гордост, че е запазил „тайната“...Интересното предстоеше в кулоарите – Корнелия Нинова само дето не обяви подобно на Сергей Станишев през декември 2012, че свалянето на Бойко Борисов от власт ще стартира от морската столица.

Кой е Иван Иванов депутатинът от БСП?

Същият, известен с прозвището „Пилето“, ловен преди години като „контрабандист“, Същият, който от последно място в листата на БСП – Варна цъфна депутат с тумба-лумба „преференции“, а всички знаете как се добиват „преференции“, нали?

Кой е Борислав Гуцанов? Няма нужда от представяне. Под вещото му ръководство БСП се посра да губи избори във Варна. Мазен радетел на симбиозата във Варна с ГЕРБ. Всички във Варна знаят защо и срещу какво.

И с тия Комедия Нинова, дето „пазела тайна“ /ебаси „новината“/, че щяла да идва във Варна, ще сваля правителството на Борисов? Е, няма такъв т@ак!

АФЕРА го написа много отдавна – с всичките си истерични действия Комедия Нинова бетонира кабината на Борисов -3. Точно така, както тя и същите и кретенски действия го върна на бял кон за трети път във Властта.

Някой да се пита защо БСП не напусне парламента, като е истинска „опозиция“? Или отговора ви е ясен – ще напуснат, ама друг път, той оня с „дебилите“ стои там и лапа депуатските кинти заплата, че вие нинова чакате.

Чакайте Нинова да е „опозиция“, драги ми смехурковци.

И комедията си заслужавате също толкова, колкото и тиквата.

Afera.bg

«