« Върни се назад Публикувано на 25.04.2022 / 15:47

НИНОВА, МЕСИ СИ КОЗУНАЦИТЕ, И НЕ СЕ ПЕНИ, ЧЕ БОКО ПОЧНА ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ПРОФЕСОР ПРЕД ТЕБЕ! НЕ ИЗНАСЯМЕ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА? АРЕ, БЕ!

Бойко Борисов:

…Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни заводи работят на макс. Точно продукцията, която се използва в Украйна. Нали вашите разследващи колеги извадиха самолетите, товарителниците. Това е лицемерие, това е двуличие. Те просто лъжат от сърце. А дали сме изнасяли за Русия – не знам„.

Апропо – публикувано само в АФЕРА:

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ИЗПРАЩАМЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО ЛЪЖАТ И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ДОКАТО МЕРЗКИ ЛЪЖАТ, САНДЪЦИТЕ ЛЕТЯТ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША, НАТОВАРЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

https://afera.bg/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bf/

Корнелия Нинова към Бойко Борисов:

„….Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия. Ако изнасяше, едва ли сега натискът върху правителството от външни сили щеше да е толкова голям. Едва ли външният министър на Украйна щеше да стои два дни в парламента и да чака решение за износ на оръжия. И как точно се изнася оръжие неофициално? Това да не са ти пуканки. Всъщност ти тези „неофициалните“ потоци ги разбираш по-добре. Да, заводите работят, но не за Русия или Украйна. Нали си голям международник. Иди кажи на правителствата на Германия, Великобритания, Италия, Испания, Алжир, Индия и още над 50 държави, че няма да продаваме на техните армии. Кажи им: докато аз управлявах ви продавахме, но сега няма, защото не съм аз на власт. Или предложи да затворим заводите и да ликвидираме тази индустрия. И къде видя товарителници за Украйна? За другите може да е простено да говорят глупости, но ти си бил министър-председател. Би трябвало да знаеш що е то сертификат за краен потребител. Покажи поне един за Украйна. Не можеш, защото няма такъв…“

Корнело, меси си козунаците, не се пени и мълчи, че пред тебе Боко взе да изглежда като професор!

А какво лети ПРЕЗ Полша до Украйна? Пуканки ли?

Целият свят вижда какво българско оръжие под път и над път се разкрива в Украйна, само Корнела меси козунаци.

Айде холан!

Afera.bg

«