« Върни се назад Публикувано на 22.08.2017 / 9:52

НИКОЯ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕ!

ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ НА ЕСМислех да си трая днес за цоловахекимян, щото днес точно глупостта не ме разсмива. Ама изведнъж цъфна по Нова една истинска комсомолка. Цола Драгойчева като млада, бе. Вика, че парите били много, ама били за много, много ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ. Усмихната разказва за милионите, които фърчат като пухчета от тополи за Преседателството.

Аз, понеже съм на възраст, имам спомени безброй от химикалки, тефтери, кламери и запалки, знаменца, гребенчета, календарчета, носни кърпи, шалчета и вратовръзки, четки за зъби, кибритчета, значки и прочие глупости, които тикам поне година тук и там, докато ги изхвърля.

Едно време ситаджиите /тези, които се занимаваха със сито печат, те не бяха много, да ви кажа/ ставаха богаташи от само една такава поръчка. После черпеха в Чехите с нервозни кюфтенца, ама това е друга работа…..

Вече съм убедена, че глупостта, алчността и пълното видиотяване не са приоритет на комунизмите. Даже ми се струва, че сега така са се развихрили, че никоя Цола Драгойчева не може да ги стигне.

Виктория Тинтерова

«