« Върни се назад Публикувано на 18.05.2021 / 18:22

НИКОЛАЙ ЦОНЕВ ПРЕЖИВЯ КАТО НАЧАЛНИК КАБИНЕТ НА ПРЕМИЕРА ЕДВА 24 ЧАСА!

„Вярно ли е, че само 48 часа след публикацията в Afera.bg уважаваният г-н Николай Цонев е уволнен от престижния пост на “сив кардинал” в кабинета “Служебен – Радев” ?? Ако е вярно – защо мълчат. Ако не е вярно – защо се срамуват от подобно назначение и не го обявиха шумно? Или страх от съдбата на други назначения ужким “анти-ГЕРБ” сковава редиците “, попита Николай Бареков на страницата си във Фейсбук.

Още преди официалното обявяване на служебното правителство на Румен Радев с премиер Стефан Янев, АФЕРА подробно обясни масонските връзки в правителството чрез масонът -ментор Николай Цонев.

В денят на официалното обявяване на кабинета АФЕРА отново посочи знаковата роля на Николай Цонев, като информира, че той ще е началник кабинет на премиера Стефан Янев.

На 13 май т.г., в четвъртък, Николай Цонев официално е представен, че ще е началник кабинета на премиера Стефан Янев.

И на следващия ден е бил …освободен от поста, заради разкритията на АФЕРА.

Така Николай Цонев преживя като началник кабинет на министър – председателя едва 24 часа.

АФЕРА потърси по телефона пиарката на правителството Соня Момчилова, както заради съветника на премиера „цветлийовчевият“ Георги Великов, така и заради Николай Цонев.

Някой да е учуден, че пиарката на служебното правителство не си вдига телефона? Ние – не.

Не, че ни трябва пиарка някаква, за да се сдобием с информация, даже напротив, но ей така „прозвъняваме канала“, че да се види, че не е на мястото си.

Afera.bg

 

«