« Върни се назад Публикувано на 11.04.2021 / 15:11

НИКОЛАЙ РАДУЛОВ ОТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: ОТКАЗВАМ СЕ ДА БЪДА ДЕПУТАТ, ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ!

С решение на ЦИК след постъпило заявление на Николай Радулов, избран за депутат от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, с което иска да бъде заличен и да не бъде обявен за избран за народен представител, Николай Радулов е заличен и на негово място в парламента влиза Антон Адамов.

Тъй като Николай Радулов не е случайна фигура и неговия отказ не би могъл да бъде случаен, АФЕРА се свърза с Николай Радулов и го помоли да коментира мотивите си да се откаже да бъде народен представител.

Николай Радулов заяви, че го прави по лични причини и че не намира смисъл да бъде депутат в парламент, който „ще просъществува не повече от месец.“

Радулов каза още: „А и в този парламент няма да намерят място темите за национална сигурност, така че до следващия парламент ще имам време да разработя концепция за цифровизация на низовата полицейска дейност“.

Запитан от АФЕРА дали в следващия парламент ще бъде депутат от същата партия „Има такъв народ“, Радулов отговори: „О, да. Отказът ми сега да бъда депутат няма нищо общо с партията. А и сега имам изпити със студентите ми“.

Afera.bg

«