Публикувано на 11.04.2021 / 15:11

НИКОЛАЙ РАДУЛОВ ОТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: ОТКАЗВАМ СЕ ДА БЪДА ДЕПУТАТ, ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ!

С решение на ЦИК след постъпило заявление на Николай Радулов, избран за депутат от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, с което иска да бъде заличен и да не бъде обявен за избран за народен представител, Николай Радулов е заличен и на негово място в парламента влиза Антон Адамов.

Тъй като Николай Радулов не е случайна фигура и неговия отказ не би могъл да бъде случаен, АФЕРА се свърза с Николай Радулов и го помоли да коментира мотивите си да се откаже да бъде народен представител.

Николай Радулов заяви, че го прави по лични причини и че не намира смисъл да бъде депутат в парламент, който „ще просъществува не повече от месец.“

Радулов каза още: „А и в този парламент няма да намерят място темите за национална сигурност, така че до следващия парламент ще имам време да разработя концепция за цифровизация на низовата полицейска дейност“.

Запитан от АФЕРА дали в следващия парламент ще бъде депутат от същата партия „Има такъв народ“, Радулов отговори: „О, да. Отказът ми сега да бъда депутат няма нищо общо с партията. А и сега имам изпити със студентите ми“.

Afera.bg

Коментари 40 за
“НИКОЛАЙ РАДУЛОВ ОТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“: ОТКАЗВАМ СЕ ДА БЪДА ДЕПУТАТ, ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ!”

 1. Единствената разумна стъпка. Човекът иска да бъде полезен със знанията си, а не просто да търка депутатските банки. Правилно е преценил, че тая няма да я бъде, и е решил да се съхрани за по-добри времена. Достойно!

 2. Ега си нахалството. Гласували некви за него, той не харесал тоя парламент, иска абдалите да го вкарат в следващиям че му бил по-удобен. Мъкаааа

 3. Кой е следващия?

  PS: Излъганите канарчета, какво ще кажете сега, а?!

 4. Днес ДПС парцалът ПИК, пусна статия с 20 въпроса към Слави Трифонов на този, чието име ме е гнус да напиша. Разбира се да задаваш въпроси като – каква е връзката Ви с подземния свят; какви чужди езици знаете; какъв е образователният Ви ценз; какво е отношението Ви към медиите и като демократ или като диктатор ще управлявате е меко казано смешно в предвид светлия пример на Повелител на нощните шкафчета, покровител на въпросния „журналист“.
  Въпреки това остава открит за мен въпроса – как за чалгаря гласуваха половин милион избиратели без отговори на следните въпроси:
  -позицията за Северна Македония, Истанбулската конвенция, отношенията с Русия, данъчната политика, превъоръжаването на армията, ядрената енергетика, зелената сделка, евро фондовете, туризма, Ковид кризата и здравеопазването, пенсионната реформа, образованието, бежанската криза, монополите и картелите, съдебната реформа, приоритети в икономиката и т.н.

 5. „Цифровизация на низовата полицейска дейност“? Що за малоумник е този?

   1. Има на майка ти путката!Явно петолъчките НЕ ти излизат от главата на тебе!…..Деба и глупаците ви деба….Все комунисти ви се привиждат!

 6. НАПУСКА , ЗАЩОТО ВЧЕРА АНТОН ТОДОРОВ ГО РАЗПЪНА В ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКОТО МУ МИНАЛО И КЛЕТВИТЕ МУ ЗА ВЯРНОСТ НА БКП. ТАКИВА НЯМАТ МЯСТО НЕ САМО В ПАРЛАМЕНТА, А И ВЪОБЩЕ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ

  1. 1. Престъпниците от социалистическата ДС са „неприкасаеми“ и „изверги“, а престъпниците от фашистката ДС са „репресирани“ и „жертви“.

   2. Престъпниците от социалистическата ДС са „хора на дълга“ и „патриоти“, престъпниците от фашистката ДС са „главорези“ и „садисти“.

   –––
   (Предварителен) извод: Престъпна, непрестъпна, искаме си ДС (ама с „наш’те хора“) и туй то. „Всичко изпявам, само да има пред кого!“

   1. Джеси свирката! Да тъ ИБЪ у Джеситу…..Кой знае къв Колю си ,ама…Джеси!Всеки селяндур стана Джеси у тая жалка Държава!Иначе и ти си капацитет…..ДС то ..Сощиализма,Комунизма…..На майка ти путката!

  2. антон тодоров е жалка проститутка. Може да разпъне само краката си в поза – поемам

  3. Ами защо не разпъне и Борисов за комунистическото му минало,или Фандъкова или още половината от ГЕРБ.Собствения ви клозет не мирише,само чуждия вони де ги ди ми ти посерковци гнусни.

 7. Браво, много добър коментар! Добре, че първо реших да прочета та няма да повторя думите ви!

 8. Каквото и правителство да бъде създадено сега, това ще е фактическо удължаване на политическия живот на ОПГ ГЕРБ и шайкаджиите.
  Само служебно правителство ще извади кирливите ризи на “ Борисов 3″ и золумите им.
  Който се бои от мечка, не влиза в гората!
  Нови избори и край на Тиквата и Шайката му !
  Ново начало все някога трябва да има и то е дошло.

 9. Що за помиярщина!!! Хората се опитали да направят преценка на кандидатите /макар че това е мисия почти невъзможна/ поне по някакви публични изяви или някаква степен на разпознаваемост и къде направо – къде на принципа „по-малкото зло“ – пуснали гласа си. И сега удостоените с тази чест масово се отказват – заместени от всякакъв вид и род случайници. Причини – ЛИЧНИ, ти да видиш! Ами като влизахте в листите, не мислихте ли за личните причини! Върхът е, че „парламентът щял да има живот един месец“ – значи ако авантата не е в пълен мандат, няма що да се хабим… Как не ви е срам, бе! Как не го изживяхте вече тоя партизанско-ченгеджийски синдром, дето разказа играта и на народ, и на държава! То бива, бива, ама с бивол курбан не бива!

  1. Принципно сте прав/а, но колко ли от тези половин милион избиратели на чагаря знаят нещо за биографиите на кандидатите, които сега станаха депутати? Все пак да не забравяме, че беше наложено почти пълно медийно затъмнение за всички в ИТН. Докато българинът не разбере, че гласува за конкретни личности от съответните листи, а не за царя, пожарникара или чалгаря, в парламента и във властта ще намират място случайни хора, като ПКП и Барни ръбала.

 10. Явно човека има вътрешна инфо че правителство няма да има и ще се ходи на предсрочни избори. Просто и ясно..

 11. До деня на изборите е пред ЦИК.. След деня на изборите си е от парламента..
  Щото не ЦИК ни избира дупетатите. А ГЛАСУВАЩИТЕ..

 12. Ти да видиш ?!

  Едни влизат ,други излизат…
  Туй да не е тунел,бе ?!

 13. Кристиан Вигенин, зам.председател на БСП:
  Топката е в полето на Слави Трифонов и “Има такъв народ”, но БСП няма да се моли за съставяне на правителство. Няма да се моли и да е част от управленската конфигурация. Ако се иска от нас подкрепа, ще я дадем. В този парламент има благоприятна конфигурация, която позволява постепенно разграждане на модела на ГЕРБ, на прекъсване на сливането между партия и държава… Но не трябва да се подценява машината, която изгради ГЕРБ, и огромните ресурси, с които разполага.
  Левицата обаче няма да е партията, която ще стане причина за нови избори. Това, разбира се, е една от потенциалните хипотези за развитието на политическия живот у нас.

 14. Ти да видиш – „концепция за цифровизация на низовата полицейска дейност.“
  Таблетите и камерите ли ша фащат веч апашите? Щот накичените кат коледни елхи полицаи друго няма кво да праят освен само да ги носят..
  КАТ като има изчислителни машини още от времето на Правците, и има цифровизация дали може сега да обработва снимките от многото камери. Че и да си сбира глобите?
  Тя цифровизацията за началниците им е нужна. Да следи къде са залагат на пусия подчинените им. Да мародерстват матряла. Дали това място е с концентрация на ПТП от превишена скорост. Или знаците не са скрити сега в листата на дърветата..
  „Епистемологичния подход“ към низовата полицейска работа си е досущ като знанието на анатомията и приноса и за храносмилането на човека. Нямат връзка, че и принасят някаква полза..

 15. ББ може и да е проЗт, но знае поговорката „Разделяй и владей“.
  В кръвта му е.

 16. Жалко, харесвах коментарите му, но сега се показа като голям интересчия!

 17. Тоя селски бек и той ли се наредил на държавната попара, я ходи си на село ве говньо , че много си усран и ти, ко са прайш на дейвствена мома непорочна.

 18. Не пред ЦИК, пред НС трябва да се депозира отказът от депутатското място.

  1. Правилно!!! След като депутатите са избрани и обявени от ЦИК , той повече няма правомощия, независимо че депутатите не са се заклели. Оставка се подава само пред Народното събрание. Вижте Конституцията.

 19. Така ,както е тръгнало в ускорен порядък да се отказват,студиото ще се опразни като някой оркестър ,в който музикантите напускат един след друг.Ккави са тия отводи,защо изобщо са се кандидатирали и бойко пак поведе хорото на негативното явление.

 20. Хаххаха, тоя и той решиш си вдига акциите.
  Всичките “мишки” по върховете на мвр данс и тн нямате грам оперативен опит след 2005г, когато ама всичко в тая сфера е съвременно и различно.

 21. To ne e sramno да си цървул . аз съм бил в затвора , е и боли ме задника , ти какво си работил другарю ,хахаха, нищо ама си цоцал парички е и що така

   1. До „Джеси Джеймс“:
    Не искам да се правя на адвокат на Николай Радулов, но не мога да не отбележа следното:
    Прочетох внимателно „досието“ му и считам, че не трябва да се поставят под общ знаменател всички бивши служители на ДС.
    Защото, наред с новите капиталисти, приватизатори и грабители на българския народ, пръкнали се от средите на ДС и техните агенти, между тях има и много честни български граждани, които и преди и сега, милеят за България и за просперитета на нейните граждани.
    Нещо повече – видно от „досието“ му, г-н Радулов е работил против „…ВЪТРЕШНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ и ЕКСТРЕМИСТКИ ДЕЙСТВИЯ“, а дипломната му работа е била свързана с ПАНТЮРКИЗМА И ПАНИСЛЯМИЗМА – проблеми, които не само за България, но и за целия останал свят, са още по-актуални и днес.

 22. Kak wa низова дейност бе цървул ,ти кога си работил като низова дейност ,хахаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *