« Върни се назад Публикувано на 30.11.2014 / 19:31

Николай Бареков не смее да шукне срещу двама души – Ахмед Доган и Делян Пеевски. След „ЧНГ“ ще стартира операция „Бюрек“.

Пеевски и БарековАло, Бареков, питал ли си Шефа за „момичето на повикване“? Леле, ако ти звънне Д.П. от името на Доган.
„Ние нямаме място в това управление, имаме достатъчно идейни противоречия. Аз не съм момиче на повикване, а евродепутат.“, отсича лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Остро – ха-ха-ха. Дружката на Делян Пеевски мечтаел за „нова тройна коалиция“ – с РБ и ГЕРБ без никакви условия. „Борисов не прие. Сега вече е късно – нямаме диалог с това управление, не искаме да участваме в никаква конфигурация.“, бърбори „европолитикът на нашето време“, в ефира на Нова тв.

Ало, Бареков, питал ли си Шефа за „момичето на повикване“?! Бареков, помниш ли, Бареков, кого си наричал Шефа в навечерието на премиерата ти в „онова телевидение“? Дали ще си убедителен, ако реднеш, че е ставало дума за Цветан Василев. Искал ли си в първото предаване да излъчиш интервю с Ахмед Доган? Спомняш ли си какво е казал да ти предадат Сокола? Дали не беше култовата фраза – „Ако иска да сложи портрета ми в студиото!“? Такива легендарни истории се носят в „онова телевидение“.
Николай Бареков първо беше дружка с „Гоце“ Първанов – диплеше „стандартни“ дописки в негова възхвала. Сетне почна да го плюе. Николай Бареков първо беше дружка с Бойко Борисов. Жени се под взора на софийския кмет. Сетне почна да го плюе. Какво е общото – според властовото позициониране на двамката и по волята на Шефа, разбира се. Николай Бареков не смее да шукне срещу двама души – Ахмед Доган и Делян Пеевски. Кой ти е Шефа, Бареков – Доган или Пеевски?
След „ЧНГ“ ще стартира операция „Бюрек“, до Коледа Сокола трябва да оправи „момченцата на повикване“ от СДС… Ако Дудука не се справи със задачата до март да е „вътре“, следва операция „Отсвирване“ – по европейски за палците „на килимчето“ в Сарая.

www.bgsniper.com

 

«