« Върни се назад Публикувано на 13.10.2021 / 18:13

ЗАЩИТНАТА СТРАТЕГИЯ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПИАРИ Е, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е ИДИОТ

Кирил Петков не е казал на Румен Радев, че е двоен гражданин на 21 април, когато зад гърба му е писал на канадците, че се готви да става негов министър.

Деси Радева също не му е казала.

И Прокопиев не му е казал като му е предложил Кирил Петков още много по-рано от 21 април за министър.

Никой не е казал на Румен Радев, че избраният  на 4 април парламент е мъртвороден и се готви служебен кабинет още от 5 април.

Кирил Петков още веднъж не е казал на Радев, че е двоен гражданин като му е предоставил лъжливата декларация, че е САМО български гражданин на 10 май.

И секретарката на Радев не му е казала, че Петков лъже като дърт авджия, след като е проверила в ГРАО гражданството на кандидат – министъра, където пише, че е канадец.

Такъв си е бил и четири месеца по-късно, когато министърът на правосъдието Янаки Стоилов пише до Конституционния съд, че към 14 септември колегата му Кирил Петков е канадец. Но и Янаки Стоилов също нищо не е казал на Румен Радев.

Остава въпросът:

Кога Радев е разбрал, че с Кирил Петков са потъпкали основния закон?

Логично е това да е станало едвам вчера от медиите, които раздухаха документите, качени на официалния сайт на Съда. Два месеца скандалът тресе цялата държава, Кирчо Петков даже си купи 5-6 партии и отива на избори, за да става премиер, а назначилият го незаконно Радев едвам вчера е разбрал какво става.

Това в момента е защитната стратегия на президентските пиари. Тяхната основна теза е, че президентът ни е ИДИОТ, а не ИЗМАМНИК и съучастник на схемаджиите Кирил Петков, Асен Василев и авера им Иво Прокопиев.

Николай Бареков

«