« Върни се назад Публикувано на 06.01.2024 / 18:24

НИКОЙ НЕ РАЗЧИТА НА РАДЕВ ЗА БЪДЕЩЕТО. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ГО РАЗЯСНИ МНОГО ПОДРОБНО. ТАКА СА НЕЩАТА С НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ – ШУМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ С ПОТЕНЦИАЛ ЗА ТИХО

Радев е сред основните виновници за тези промени в Конституцията.

Ако си беше на мястото, нямаше да има такива.

През цялото време се мазнеше на едноклетъчните, явно за пореден път се беше заблудил, че има престиж в тая работа. Любопитно е кога е бил прав по някой принципен проблем, според него.

Не спря да се подиграва на левите избиратели, които го излъчиха два пъти.

Нинова излезна виновна, че го е издигнала.

Кирчо и Кокорчо можеш да им измериш акъла за 15 минути, главнокомандващият месеци наред твърдеше, че са национално богатство.

Разпищоли се по служебно време и се беше въобразил, че колкото по-зле, толкова по-добре. Пагубно мислене за регионален политик, не за президент.

Вместо да се фиксира върху естествения си враг – Борисов, великият стратег си въобрази, внушиха му, че ДПС са му враг, че Доган му е враг, че прокуратурата му е враг, че БСП са му враг.

Резултатите са налице.

Въпреки тягостното настояще, никой не разчита на Радев за бъдещето.

Някой трябва да му го разясни много подробно.

Единственото, което може да направи/навреди, е, да забави с няколко месеца естествените процеси на формиране на алтернатива.

Дано все пак отнякъде се появи здрав разум и да се концентрира върху относително възможното, достойно и тихо приключване на мандата.

Един от поредицата му тежки гафове беше, че не се разграничи от клакьорите, които се упражняваха върху фантазиите за президентска република.

В България поддръжниците на президентската република имат същата обществена тежест като монархистите и това е видно с просто око, не се налага някой специалист да ти го сдъвче.

Та така са нещата с нашия президент – шумно разочарование с потенциал за тихо.

Стефан Гайдарски

«