« Върни се назад Публикувано на 14.09.2021 / 23:02

НИКОЙ НЕ Е СЪЖАЛЯВАЛ, ЧЕ Е МЪЛЧАЛ, КОГАТО СЕ Е НАСРАЛ, ТАТЯНА ДОНЧЕВА!

Слави Трифонов:

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

…..

Мария Константинова:

Бесът на Дончева, че по всяка вероятност ще види парламент на следващите избори на кукуво лято, е виден!

И ги плещи такива, че ум да ти зайде от наглостта ѝ!

И при Ризова, и при Дремджиев!

Айде, Цветанка си я знаем, ама Весо защо така брутално се изложи!

Казвам ви, изпотих се от притеснение като го слушах!

Срам!

Дремджиев, срам беше интервюто ти с Дончева!

Срам и позор!

За Сашо Диков даже не искам и да се изказвам ?

Той удари л@йната във вентилатора!

А тази 500 килограмовата, тя удари дъното!

В желанието си за власт и внимание!

Ивелин Николов:

Слави Трифонов сравни Татяна Дончева с жълт вестник. Прав е да е обиден след всички дивотии които госпожата наговори за здравословното му състояние. Този жълт вестник обаче, ИТН доскоро искаха за коалиция и официоз. Сега дори да го закачат на пиронче в тоалетната, пак си остава едно кофти усещане за двойните стандарти на политиците.

Веселина Томова

Татяно, Татяно, по-добре е да мълчиш, а не да се развяваш по телевизиите и да приказваш лакардии за пред ехалето. „Вие не искате ли да има правителство?!“, репчи се на Ризова. Всички искали да има правителство, вика. Айде, бе, и кои са тия всички, че да искат на всяка цена правителство, че и ти да се изживяваш като ментор на същото това „на всяка цена правителство“?! Никой не е съжалявал, че е мълчал, когато се е насрал, Татяна Дончева! Така и не посмя никой да и зададе въпроса – аджеба, от какъв зор точно Татяна Дончева е „Голиат“-а, дето ще „оправя“ да има на всяка цена правителство, кой, аджеба, я е пратил, не, че не знаем кой, и като как заявява, че нямало как иначе да премахнат ИТН… Не сме фенове на никого, но трябва да си напълно самозабравил се, че да премахваш или „отместваш“ партия, която е спечелила избори, а твоята формацийка едва е влязла в парламента…

«