« Върни се назад Публикувано на 28.08.2017 / 9:12

„НИКОГА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙ С ТЪЛПАТА. ДАЖЕ КОГАТО ТЯ Е ПРАВА“. ТАКА И ПРАВЯ, УВАЖАЕМИ Г-Н ЧОРАН

ивет добромирова и бриджит макрон„Никога не се съгласявай с тълпата. Даже когато тя е права.“ Така и правя, уважаеми г-н Чоран.

Статия от аспекто с доста шервания, копира / по- скоро обратното/ тезата на Радев, че чуждите компании, забележете, следва да плащат в България, заплати, като на работниците си от западноевропейските си седалища.

Та, когато си нелеп, можеш да си пишеш в аспекто, колкото си искаш, можеш и да го цитираш пред приятелите си, но от трибуната на президенската институция да излизат такива глупости, това е гротеска.

макронови си заминаха, деси върна роклята, аре, че ше метем.

нсо звънят на боеко, по време на визитата на макрон в евсиноград:

–       шефе, да гасим ли „крим“, франсето заспа?

Огромна радост ме обзе като разбрах, че Ивет Добромирова е завела Деси и Бриджит в комплекс Калиакрия, който обслужва, да хапнат, риъшли…

Как са се овъртели, думи немам!

Европа на две скорости е, когато идва френският президент в България, да ни сподели, че Франция не иска полския водопроводчик и българския тираджия.

..

Забелязахте ли, как селският интригант Боко опитва да навре ни в клин ни в ръкав, Крим, в разговора?

Оня дошъл да ни орязва транспортните фирми, а тоя се опитва да изкара некой лев за себе си от превъоръжаване, щото Раша е близко и Путин ще нападне Слънчака, всеки момент!

Другият случайник, дето няма идея, какво е пазар на труда, рекъл, че чуждите фирми в България, плащали малко, което на всичкото отгоре, не е верно…

Случихме на управници, дами и господа.

Първо да изгоним чуждите фирми и всички чужденци, щото не дават добри заплати, после всички български предприемачи, щото се подиграват с труда ни, накрая си правим една работническо- селска държава, в която заплатите започват от 2000€ за касиерка в магазина и започваме да произвеждаме продукция, която ГАДНИТЕ ЗАПАДНЯЦИ ОТКАЗВАТ ДА ПЛАЩАТ НА ТЕХНИТЕ ЦЕНИ и затова ги нападаме с камъни, вили и триони…

здравейте идиоти и лек ден!

георги дренчевГеорги Дренчев

На снимката: Ивет Добромирова и Бриджит Макрон

«