Публикувано на 21.09.2022 / 19:25

НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО ГЕНЕРАЛИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ПЕРМАНЕНТНО КАТО УПЛАШЕНИ ТРАВЕСТИТИ. БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛА НАПЪЛНО БЕЗ МЪЖЕ. А САМО ОТ ХИБРИДИ НА ТРОТИНЕТКИ. БАХТИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ТЕЛЕВИЗОРА

Понеже явно всички наши полит-звезди ги е страх да коментират изказването на Путин от тази сутрин, при Цветанка Ризова в момента, “частичната мобилизация” в Русия се коментира от Атанас Пеканов. От Пеканов, пичове!

При толкова “военни-експерти”, Пеканов коментира реалната възможност от начало на Трета световна война. И коментира темата набързо, щото явно тя не е толкова важна. Много по-важни се европейските средства, разбира се. Които обаче може и да не дойдат, щото дори Еконт не работи по време на ядрена зима. Киро, няма какво да го мисля, той е ясен, дегустира компоти на Капитан Андреево, а останалите?! Те какво правят?

Вижте, хора, ние сме държавата с най-много генерали на квадратен метър, които обаче перманентно се държат като уплашени травестити. Не знам, шапката ли им е малка, главата ли им е голяма, но тези псевдо герои в момента са се изпокрили в миша дупка.

А, после, разбира се, ще кажат: Ние не бързахме да коментираме, защото искахме първо да се осведомим възможно най-добре!

Е, кво стана, осведомихте ли се? Звъннахте ли по Телеграм на Путин и по Сигнал на Си Дзинпин? И какво ви викат, тея малаки? – Споко, Гошо, everything is alright!

Вижте, уважаеми хора, вече не е смешно. Не мога и не искам да приема, че България днес е останала напълно без мъже. А само от хибриди на тротинетки.

Не може повече тези наглеци, наричащи себе си “българска политическа класа”, да продължават ежедневно да ни плюят в лицата.

Преди малко Нефертити, известен още като Кристиян Вигенин, от позицията си на политически фараон с хладен глас ми съобщи, че БСП призовавали страните моментално да “прекратят с военните действия”!

Иначе кво, бе, Криси? Кво ще стане ако Китай, Русия и САЩ изведнъж вземат и не се съобразят с препоръките на БСП? Ще им пратите Нинова с два пищова и байряк ли?

Бахти ненормалниците живеят в телевизора! Всеки път ставам от дивана, поглеждам се в огледалото, и си викам: ок, Васе, не влизаш в представителната извадка за напълно нормален тип, ама, тея, дето говорят от телевизора, всичките са на халюциногени гъби, бе! Това не е нормално, хора! Аз по неадекватни персони от българските политици не съм виждал!

И накрая, моля ви се, Асен Агов! Умен, умен, умен до пръсване. Чарминг психо с бела коса, бате! Вика, мани го тоя Путин, той се е насрал!

Не знам, не знам. Срамна история, уважаеми хора. Тъжна история. И най-лошото – съдбовна история. Особено ако си мишка.

Васил Петев

Коментари 60 за
“НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО ГЕНЕРАЛИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ПЕРМАНЕНТНО КАТО УПЛАШЕНИ ТРАВЕСТИТИ. БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛА НАПЪЛНО БЕЗ МЪЖЕ. А САМО ОТ ХИБРИДИ НА ТРОТИНЕТКИ. БАХТИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ТЕЛЕВИЗОРА”

 1. Между другото,в България има доста хора ,които не са станали генерали по някакви си причини,ама много искат да станат такива.
  Лягат и стават с тая мисъл.

  Това,само по себе си идва да ни проговори, колко сме широко скроени и амбициозни.

  Генералска нация …

  Найс,а !?!?!?

  Венсеремос

 2. Голям празник, с помпозно име – Независимост! А, всъщност, един самовлюбен немец много му се искало вместо княз, да му викат цар! Същия, който с безумията си, изгуби 1/4 от нова България, тури си го подмишница и надживя и Царство БГ и синовете си!

 3. Слава на Русия.И да удря яко нацистите.Никакви имитации.Времето за импровизации свърши.1во да ги удрят с големите си бомби от 5 и 7 тона. После с няколко ядрени боеприпаси от 2.5 кт(152 мм снаряд) и 2кт (203.2 мм снаряд).Удари по опорните им пунктове-За разлика от ФАЩ които унищожиха 2 японски града.Нещо Евро педалите забравят кой откри ядрената ера на практика.Къса памет. Долу колонията.

  1. Да ти еВа миризливият кози гъз, путьо ненормален.
   Ако ядрената война беше толкова лесно нещо, досега да са я направили.
   Добре е, че такива ненормалници като тебе нямат достъп до такива оръжия.
   Седнал пе**растът да раздава ядрени удари наляво и надясно.
   Скрий се и бегай на майка си в козята пи4ка!

 4. Украйна размени с Русия арестувания Медведчук за пленените в „Азовстал“

  Игор СТРЕЛКОВ, https://t.me/strelkovii
  „Вы помните, что я написал, когда узнал, что в процессе сдачи „Азова“ в Мариуполе активно участвует пан Ходаковский? – Я написал тогда, что там где он – там всегда предательство и никак иначе.

  Освобождение всего командного состава полка „Азов“ – лишнее свидетельство того ,что и это ПРЕДАТЕЛЬСТВО, в котором участвовал (на начальном этапе) Ходаковский – успешно доведено до конца. Хотя, естественно, основные „лавры“ должны достаться пока неустановеност лицам из высшего руководства РФ, – заслуга указанного бывшего офицера СБУ (бывшего ли?) и охранника Ахметова – несомненна.

  Освобождение 5 британских наёмников и обмен всего еще остававшегося в плену состава полка „Азов“, произведенный вчера по договорённости с арабскими эмиратами и уважаемыми киевскими партнерами – это хуже чем преступление… и хуже чем ошибка. Это – НЕПРОХОДИМАЯ ГЛУПОСТЬ. Или – откровенное вредительство. Сделать это хотя-бы за пару дней до указа президента до мобилизации было ,по всей видимости нельзя….

  Знаете ,как это выглядит? – А так: вышли к народу, призвали „постоять за Землю Русскую“, а потом… а потом тем, кто откликнулся – насрали прямо на голову. Открыто, глумливо, со смешками и прибаутками.
  Никак иначе лично я такое „миротворчество“ в день объявления мобилизации воспринимать не могу.

  Прошу максимальный репост.“

 5. Честит празник – да!
  И тази Независимост на България е пак с помощта на Русия!
  🙂

  Историческите факти

  Независимостта на България е обявена тържествено на 22 септември 1908 г. в църквата „Св. 40 мъченици“. Княз Фердинанд I приема титлата цар на българите. На следващия ден Австро-Унгария анексира Босна и Херцеговина.

  Признаване на независимостта

  На заплахите с война от страна на Османската империя България отговаря с военна мобилизация и същевременно декларира готовност за мирно уреждане. Тъй като Берлинският договор е двойно нарушен (от София и от Виена), а Великите сили не са готови за мащабна война, усилията се насочват към дипломатическо признаване на българската независимост.

  Българо-османските противоречия са уредени с помощта на Русия.

  През април 1909 г. са подписани българо-руски, руско-турски и българо-турски протокол.

  Според тези споразумения Русия опрощава османските задължения, останали от войната от 1877 – 1878 г., в замяна Османската империя се отказва от всякакви финансови претенции към доскорошното трибутарно княжество България, а българската страна се задължава да изплати 82 милиона франка на Русия в срок от 75 години.

  През същия месец Османската империя признава независимостта на България, последвана и от Великите сили.“
  ………………….

  Мдаа, Великите сили.

  1. Преди около 40 години:

   „Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и Родина! Не се продавайте на Америка за пари!“

   „Не вярвайте на американците, дето си изпращат у нас развалената царевица, а на руснаците, които ще изкупят нашата царевица!“
   ……..

   Българската лечителка помогнала на милиони страдащи хора в 70-годишния си активен живот Ванга, призната за световен феномен без аналог.

 6. Краварите са изключително тъпи! 24% са олигофрени, 25% са имбецили, 25% са дебили, 25% са идиоти и само 1% нормални ( може би индианците). Волът рие,рие и всичко на гърба му! През 2014 направиха преврата и Русия си взе Крим. Сега доставят оръжие на укрите и другата седмица Русия си взема ДЛНР, Запорожие, Херсон!Очаквам следващата изцепка на краварите, за да си вземе и Одеса!
  Тъпи като вол и почти толкова умни.Пред нас вървят, ама пред Русия – НЕ и Никога!

  1. Като напишете в търсачката – Министрите на Бай Пън , вижте що се показва.
   Нямаме думи.

 7. Честит празник на Българската независимост!
  Не се съмнявам, че скъпата ми родина България ще пребъде! Ще се преборим за нея!

  Няма да коментирам полуграмотните говорители от официозните телевизии, които на скороговорка дърдорят каквото им напишат още по-неграмотните им редактори….
  Неписмена сган, без родно чувство!

  Жал ми е за възрастните ми родители и съседи, които днес се бяха събрали вкъщи да гледат тържествата….

 8. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
  НЕЗАВИСИМОСТТА Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА!!!
  НЕЗАВИСИМО ОТ ВОЙНАТА!!!
  И С ВОЙНА И БЕЗ ВОЙНА ДУХ Е НУЖЕН!!!, а не „травестити и хибриди на тротинетки“….
  Да си пожелаем на този хубав празник, ДА ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ ВЕЛИКИЯ ДУХ НА ВЕЛИКИТЕ ПРАРОДИТЕЛИ БЪЛГ-АРИТЕ, КОИТО СА ПОБЕЖДАВАЛИ ВИНАГИ, КОГАТО СА БИЛИ ЕДИННИ И ЗАЕДНО!!! И са го правили хилядолетия наред… Е, ЩЕ ПОТРАЕМ ОЩЕ МАЛКО ДА МИНЕ ТОВА ХИБРИДНО ВРЕМЕ!!! И ДА ИЗЧИСТИ ЗЪРНОТО ОТ ПЛЯВАТА!
  Бог да пази България и Българите и Светлите хора по света от тъмните сили на мрака! ❤️❤️

 9. Честит празник на всички !

  Независимост по време на куп зависимости ,че и по време на Война за независимости разни…
  Странно време !

  Венсеремос

 10. Путин си мислеше , че американците разбират от дума. Голяма грешка. ( тук за украинци и дума не става, те нямат участие , те само са използвани, а Зеленски само се възползва ) Ако още първият ден на военната операция руснаците спряха кранчето на всички които подкрепят Украйна , и на всички ,които и наложиха санкции , сега ситуацията щеше да е друга.

 11. По случай Денят на Независимостта половината от българското население се отправи към Турция и Гърция.

 12. Нищо не се пише за днешният Ден на (Не)зависимостта.
  Странно…
  Честит празник на всички (не)зависими българи и на всички (не)зависими мисирки!

  1. Честит празник Неваксиниран!

   Аз ще използвам случая да честитя на нашия прословут съфорумец ОФ-то – Ксерокса специално!!!
   Ще си позволя да му пожелая от името на фенклуба, успех в състезанието с Кирчо по опашати лъжи и пробити клишета !
   Дерзай ОФ-е ,победата е близо !

   1. От твоята уста в Божиите уши!
    Жив и здрав да си, г-н Вейронов!
    Търси инфлационно зеле и се договаряй за цената, че след месец и малко отгоре е Димитровден.
    Бог да пази България!

    1. Зеле ще се намери,но не така стои въпроса с кашкавалЪт !

   2. А аз ще използвам случая да честитя празника на лъжеца плагиат Кольо Венсеремоса , крадеца на чужди мисли . Нищо Венсеремос то ти е във кръвта да копираш чужди коментари и да ги представяш за свой . Знаеш ли как му казваме по нашият край То да е хуй да ти го набия ,ама то акъл .При теб няма как да стане Простия си остава прост за цял живот Иначе и аз се присъединявам към днешният празник , макар че това по скоро е тъжен празник , защото след това свято дело монархофашистите нанесоха такива поразии на Българският народ и държава че още ни държат влага под гъза тези престъпления и най вече срама и унижението от трите национални катастрофи докарани ни от рода на кобургите . Честит празник крадецо плагиат !

    1. Честит празник ОФ-Ксерокс !
     Само да вметна ,че нещо си се объркал-
     Аз пиша само простотии,бе…
     И твоето твърдение за плагиатството ми,автоматично обижда тези ,от които съм ,,плагиатствал“ !!!

     Бахмамаму,пак се издъни,като с Кадиров…

 13. Източник: Телеграм канал „Рыбарь“
  Превод „Гласове“
  Руският канал „Рыбарь“: Българското оръжие в Украйна – какво крият властите в София

  1. Стига с тези известни истини!
   Цял свят знае, че България изнася оръжие за Украйна.
   Само КУРНЕЛА НЕ ЗНАЕ.
   Виновните да бъдат наказани!
   Канал „Рыбарь“ ДА ПРАВИ МАТЕРИАЛИ ЗА РИБОЛОВА, а не за оръжията.
   Елементарна пропаганда.

  2. Властите в София крият, че ги управлява п*тката на американската посланичка.
   Това обаче е невъзможно да се скрие, защото от властите се излъчва характерната миризма на вагина, придобита от прекалено близкото съжителство с този женски полов орган.

  3. Директно по канал 1 на руската телевизия на живо, руски войник каза, че са изоставени боеприпаси от България и от една дручка страна.

 14. „Преди малко Нефертити, известен още като Кристиян Вигенин, от позицията си на политически фараон с хладен глас ми съобщи, че БСП призовавали страните моментално да “прекратят с военните действия”!“

  В същото време швейцарският министър на околната среда Simonetta Sommaruga, 62, призовава европейците с цел икономии, да си взимат съвместно душа.
  Аз не искам да се къпя заедно с ВАгинин!

  Switzerland’s Environment Minister Suggests People Shower Together To Save Energy
  https://www.zerohedge.com/political/switzerlands-environment-minister-suggests-people-shower-together-save-energy?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=936
  Authored by Katabella Roberts via The Epoch Times,

  1. По-добре ще е да се изкъпеш заедно с ВАгинин, отколкото с Боко Тиквата.
   ВАгинин свирка ще ти направи, а Боко ще те наеВе с 200 и окото му няма да мигне.

 15. Не разбирам от военни работи и съм против всякакви военни действия,
  ама като гледам колко бързо вървят технологиите, си задавам въпрос:
  за какво са ни супер скъпи самолети и още повече пари за тяхното обслужване,
  след като дронове вече вършат същата работа и са в много пъти по- евтини.
  И още нещо –
  май много станаха военните в управлението на Родината …..
  Всяка една професия дава отклонения в мисленето и действието на индивида.

  1. Добре ,че разбираш ,че не разбираш . Сравняваш компютри с компоти. има нужда и от едното и от другото. Друг е въпроса от къде да вземем парите .

  2. НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО ГЕНЕРАЛИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ПЕРМАНЕНТНО КАТО УПЛАШЕНИ ТРАВЕСТИТИ.

   Оперативно-тактическото ниво на нашите паркетни генералчета е до командир на рота или заместник-командир на батальон. Затова в БА броят на паркетни генералчета съответствува на броят на наличните окомплектовани роти.

 16. Зад Русия твърдо стоят – Китай, Индия, Иран, северна Корея и още 3 (три) Милиарда Нормални Жители на Планетата ЗЕМЯ !!!

  Зад САЩ (краварите), UK (малобритания) и Израел, стоя само Аз с надървен ЧЛЕН и Чакам да ми Паднат на ЧЛЕНА!

  1. И аз отдавна дебна да ги ебна, тези шибаняци НаглоСаксите!

  2. А аз ги еВа отдавна.)))
   Даже к*рът ми научи английски и поздравява всеки англосакски г*з, който идва за да седне на него.

 17. Какво да й коментираме на третата световна? В България и атомната бомба ще падне заради грешка или като част от хибридната война – да избие теляците, бойците да ходят мръсни и да им падне бойният дух. Друг е въпросът, че Путин в началото плашеше, че 4 ракети стигат за западното крайбрежие, сега вече плаши ще ако врагът използва ядрено оръжие, той ще обърне розата на ветровете към врага. Това какво значи – осъзнал е, че работата е сериозна и допълнителна ескалация е опасна, руснаците имат климатично оръжие, руснаците нямат контрол над ядрения си арсенал или цялата война е договорен цирк тип ковид? Нищо. Има друга важна тема – ден преди мобилизацията съобщиха, че догодина руснаците ще се качат на Луната. Междувременно ракета Съюз достави на международната станция двама космонавта и един астронавт…

 18. Браво, юнаци, да влезне Вълчан войвода!
  Който разбрал, добре, който не е разбрал – много му здраве!

 19. ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ преди ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

  Купете си химически облекла- комбинизони, за да ходите спокойно в своите села и градове, след като паднат атомните бомби.
  Купете си бинтове, марля, кислородна вода, болкоуспокояващи, валериан и противогази, и по няколко бели чаршафа във всеки дом, аптечки и йодни таблетки също трябва да има за всеки член на семейството.

  Купете си 50 л минерална вода и консерви по ваш избор като запас в домовете ви.

  Куупете си фенерчета, таблетки сух спирт и батерии за нуждите на вашите уреди.

  Купете си оръжия за защита, ако се налага купете нов акумулатор на колата си и резерв от 60 л бензин(дизел) в метални туби.

  Сложете в багажниците на колите си спални чували и одеяла.

  Господ да ви пази!

 20. Би било много хубаво да имаме повече мъже като автора но уви. Шапка му свалям на Петев а също така и на най смелата жена в България Веселина Томова.

 21. Питайте Асен Агов от къде …… са му извадили дезодорант в Пирогов?!!!

  1. Бях стажант-лекар в Първа хирургия, когато го оперираха по спешност.

 22. По Нова двама военни специалисти от една и съща банда един през друг съветваха какво да правим. Шапшаламан и Тагарарев. Липсваше само бате им Аню. А за това, че Америка е пред икономически колапс и вдига за пореден път лихвите, и ще го направи за пореден път преди края на годината е по опасно за нас отколкото Украйна, защото сега и ЕЦБ, ще го направи и съответно нашите банки.

 23. А къде е онзи „титан-експерт“ Съби сабята , да обясни как Нато ще се противопостави на ПУТИН и ще го смаже веднага. Най-вероятно е отишъл да купува цветя, за посрещането на РУСКИТЕ ГЕРОИ.
  СЛАВА НА ПУТИН.
  СЛАВА НА РУСИЯ.

 24. А , спомняте ли си , Асен Василен като каза че, ако ни нападнат , ние ще излезем и ще отблъснем врага . Ццц, само не уточни той с коя част на неговото тяло ще отблъсква.
  п.п. Успех на Путин !

 25. Браво Петев!
  Пак казвам наложително е да се сложат намордници на платените соросоиди пишман експерти. Това не е филм по холивудски сценарий а ла „Top gun“. Русия има предварителната информация за ролята на Украйна по замислената натовска операция за окупация и превземането й. Тя няма какво да губи и нещата са сериозни.
  Уважаеми соросоиди пишманексперти, не поставяйте България в трагично положение. Мой съвет е отблизо да се следи позицията на Турция по конфликта в Украйна и да се копира. Не повтаряйте погрешната политика на Борис III, по-известна като „На гол тумбак чифте пищови“.

 26. Нашите политици са олицетворение на: „Когато не знаеш къде отиваш, стигаш до никъде!“ Всичката им енергия се изразходва в това да стискат едни сребърници.

 27. Интересно какво са написали за реч краварите на Главния Генерал Гъзолизец Триморский.

 28. Абе, този Агов откъде възкръстна? Колегите не го ли опяха вече?

 29. Идиот до идиота,това е!Какви генерали-путьовци?!И по добре да не ги канят,ръсят само глупости,нашите партньори,джендъри и тем подобни заучени фрази.Папагали,с големи заплати и пенсии! Путин ги отрезви сутринта!Сега се чудят на кой свят са?Че и парички допълнително им дават ония от пакта. Същите тия сополи ще тичат да се вредят на първия реф,когато дойдат руските войски в София!!!

 30. Cтранно е поведението на почти всички български граждани, които свенливо въртят дупе и не знаят на кой да го предложат.)))
  Само някой да е посмял да напише, че българите са горди и свободолюбиви хора!!!
  Страхливци и гъзомийници са българите, и националните си герои предават.
  Това е.

 31. Много е затлачено в Татковината ! Трябва порой ! Така по естествен начин се чистят руслата…! Съжалявам да го констатирам…!

 32. Той Пеканов завалията не може една диня да си разреже сам, тръгнал да коментира мобилизацията в Русия. Кажи честно, верно?!? Между другото Тагарев и Асен Агов също не могат хахахах

 33. „И накрая, моля ви се, Асен Агов!“

  Просто е страшно да слушаш такива!

 34. Болшенството са и много грозни наред с комплексите за малоценност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *