« Върни се назад Публикувано на 21.09.2022 / 19:25

НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО ГЕНЕРАЛИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ПЕРМАНЕНТНО КАТО УПЛАШЕНИ ТРАВЕСТИТИ. БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛА НАПЪЛНО БЕЗ МЪЖЕ. А САМО ОТ ХИБРИДИ НА ТРОТИНЕТКИ. БАХТИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ТЕЛЕВИЗОРА

Понеже явно всички наши полит-звезди ги е страх да коментират изказването на Путин от тази сутрин, при Цветанка Ризова в момента, “частичната мобилизация” в Русия се коментира от Атанас Пеканов. От Пеканов, пичове!

При толкова “военни-експерти”, Пеканов коментира реалната възможност от начало на Трета световна война. И коментира темата набързо, щото явно тя не е толкова важна. Много по-важни се европейските средства, разбира се. Които обаче може и да не дойдат, щото дори Еконт не работи по време на ядрена зима. Киро, няма какво да го мисля, той е ясен, дегустира компоти на Капитан Андреево, а останалите?! Те какво правят?

Вижте, хора, ние сме държавата с най-много генерали на квадратен метър, които обаче перманентно се държат като уплашени травестити. Не знам, шапката ли им е малка, главата ли им е голяма, но тези псевдо герои в момента са се изпокрили в миша дупка.

А, после, разбира се, ще кажат: Ние не бързахме да коментираме, защото искахме първо да се осведомим възможно най-добре!

Е, кво стана, осведомихте ли се? Звъннахте ли по Телеграм на Путин и по Сигнал на Си Дзинпин? И какво ви викат, тея малаки? – Споко, Гошо, everything is alright!

Вижте, уважаеми хора, вече не е смешно. Не мога и не искам да приема, че България днес е останала напълно без мъже. А само от хибриди на тротинетки.

Не може повече тези наглеци, наричащи себе си “българска политическа класа”, да продължават ежедневно да ни плюят в лицата.

Преди малко Нефертити, известен още като Кристиян Вигенин, от позицията си на политически фараон с хладен глас ми съобщи, че БСП призовавали страните моментално да “прекратят с военните действия”!

Иначе кво, бе, Криси? Кво ще стане ако Китай, Русия и САЩ изведнъж вземат и не се съобразят с препоръките на БСП? Ще им пратите Нинова с два пищова и байряк ли?

Бахти ненормалниците живеят в телевизора! Всеки път ставам от дивана, поглеждам се в огледалото, и си викам: ок, Васе, не влизаш в представителната извадка за напълно нормален тип, ама, тея, дето говорят от телевизора, всичките са на халюциногени гъби, бе! Това не е нормално, хора! Аз по неадекватни персони от българските политици не съм виждал!

И накрая, моля ви се, Асен Агов! Умен, умен, умен до пръсване. Чарминг психо с бела коса, бате! Вика, мани го тоя Путин, той се е насрал!

Не знам, не знам. Срамна история, уважаеми хора. Тъжна история. И най-лошото – съдбовна история. Особено ако си мишка.

Васил Петев

«