« Върни се назад Публикувано на 14.01.2021 / 23:01

НИЕ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ЛИЦА БЕ, ХОРА! НИЕ НЯМАМЕ УСМИВКИ! КРИЕМ СЕ КАТО ПЛЪХОЦИ, СТРАХУВАМЕ СЕ В ДУХОВНАТА СИ НИЩЕТА! ИСКАМ ДА МОГА ДА ПСУВАМ, МАМКА МУ!

 

До всички двуноги „отговорни“, „образовани“ лели, дето днес цял ден ми философстват на личният профил, относно публикацията ми за Калофер и неспазването на мерките.

Драги мои с две мозъчни клетки, преди малко стана ясно, че Google изтрил социалната платформа Parler, заради това, че последният нямал филтър за реч на омразата, насилието и т. н. А за такива се считат, всички изказвания, които са неудобни… Нещо да кажете и да свържете 2 и 2?

Чела съм за войни, за зверства всякакви, но за пръв път участвам в нещо, което надминава иначе развинтеното ми  въображение. Либерасткият фашизъм вилнее неукротимо!

Днес и към момента Д. Тръмп е все още  президент на САЩ. Зукър Букър му изтри профилите. А сега Google изтрива Parler. Преди това четохме, че болните сатанисти се готвят да премахват думите използвани за назоваване на биологичен пол – тя и той.

И вие сте седнали да ми философствате (ВНИМАНИЕ ще го кажа без цензура) за шибания вирус и още по-шибаните мерки? И още има психясали хора, които вярват, че причината за цялата психоза е медицинска!

Това, което се случва сега, ще го пише след време в учебниците по история (ако ги има).

Ние вече нямаме лица бе, хора!

Ние нямаме усмивки!

Крием се като плъхоци един от друг, страхуваме се и мизерстваме в духовната си нищета.

Не знам чий болен мозък измисли това шоу, но знам, че е на наш гръб….

Когато ти смачкат психиката, когато маската ти се срасне с лицето ти и я заобичаш, когато всеки див звяр има повече приятели от теб и когато свикнеш да те държат заключен, тогава ще е късно да си правиш всякакви изводи….

Скъпи всезнаещи квачки, разбирате ли изобщо същината на занятието? И не се ли сбъдва с адска сила предположението на „конспираторите“, че ще стоите заключени и ще МЪЛЧИТЕ? Ние вече дори не можем да говорим свободно!

Не мога да кажа, че ваксината е шибана! Защо да не мога?! Искам да мога да  псувам, мамка му! Искам да мога да кажа, че искам да гръмна някой. Как може да има филтър, който не ти позволява да говориш свободно?! И те изтрива? Утре ще ни изтрият всички акаунти, банкови карти и т. н. Животът ти спира с едно копче. Това е война срещу живота, срещу целият човешки род.

Тази е най-лошата война. И ако се предадем, тя ще бъде последната….

Искам да мога свободно да кажа, че не харесвам дадена политика, човек, идея, ваксина или дамски превръзки.

Искам да си имам пол! Биологичен и единствен! Искам и мъжа ми да си има.

Искам да сваля тоя грозен парцал от лицето си и никой да не ме плаши по каналните излъчватели на трупове!

Искам си свободата!

Защото ако някой ще ме маскира, заключва, изтрива, заличава и смачква като личност, за какво ми е този живот?!

Животът е смислен само ако човек е свободен…

Мария Чи

«