« Върни се назад Публикувано на 01.09.2022 / 15:14

„НИВОТО“ НА ГДБОП И КОЛТУКЛИЕВА – КУРОВЕ И ЕБАНЕ. ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ ГДБОП ДА СИ ИЗВАДИ КУРА ОТ ЗАДНИКА И ДА ИЗЧИСТИ КУРОВЕТЕ ОТ КОЛТУКЛИЕВА, ЧЕ ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ ИМА ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДЛОЖЕНИ НА ИСТИНСКИ ТЕРОРИЗЪМ. АЙДЕ, БАКАЛЪМ!

Въх, „великата“ „боркиня“ Соня Колтуклиева квичи, че била „първата жертва на порно кибер тероризъм“ в България! Ах, повръщала тя, милата, пълен потрес и страшна мелодрама! Щото и пращали курове и ебанета на телефона, о, Боже, и „кибер тероризъм“ срещу „боркинята“. Досега сме забелязали, че се „бори“ единствено срещу Руди Гела и че възпява Боко Тиквата, ама нейсе.

Та, ето как въпросната „боркиня“ срещу какво и колко на месец не е известно, лигаво благодари на шефа на ГДБОП, че и „оправил“ куровете:

Агенция Пик:

Соня Колтуклиева яростно: Аз съм първият журналист, жертва на порно-кибер-тероризъм. Ей, БТВ, Нова, БНТ, къде сте?

Соня Колтуклиева яростно: Аз съм първият журналист, жертва на порно-кибер-тероризъм. Ей, БТВ, Нова, БНТ, къде сте?

Днес стана една седмица от началото на атаките на кибер-тероризъм срещу мен. Обажданията по телефона, изпращането на снимки с еректирали пениси на дефектирани мъже не престават. Полицаите от ГДБОП свършиха добра работа за ограничаване на трафика, но денонощните позвънявания и сексуалните закани продължават.

Това е първият случай в България на порно-кибер-тероризъм срещу журналистка!

Щетите за мен са непредвидими – даже след години някой от тези болни онанисти и жалки самотници може да ме види по телевизията и да каже: ахааа, това е онази milf-ка, дето й пускаха снимките и телефонния номер, че търси “яко еб@не и парафин”.

Тези потребители на порно-чатове са социопати и дегенерати, които дори не са в състояние да разберат, че аз нямам нищо общо с порно-групите. За една журналистка, за публична личност и независим политически коментатор това е бомба с часовников механизъм.

Да, минах през шок и отвращение, гняв и напрежение; повръщах и не можех да спя няколко нощи; с погнуса правех скрийн-шотове, за да ги изпращам на ГДБОП; преживях разочарованието приятелки да ми подхвърлят: е, айде сега, какво толкова се е случило…

Случи се!

Случи се нов вид тормоз и психологически атаки срещу опозиционен журналист, предупреждение, че може да последва и нещо повече от виртуално насилие…

Това не ви ли впечатлява, не ви ли възмущава, не ви ли разгневява, колеги журналисти? Не?! Защо?

Аз съм първата – утре може да бъде всеки един от вас! Някой много иска да ме уязви, унижи и уплаши. Подозирам, че е политик, нарцистичен тип с мутренски маниери, подъл и страхлив. Всеки неудобен журналист може да стане негова мишена и жертва.

Моята битка не е само за мен, тя е за честта на професията. Ако този брутален боклук се почувства силен днес, той ще стане рецидивист, ще стои някъде скрит в бункера на наглостта и ще отмъщава на всеки, триумфиращ, че е скрит в потайността на анонимността.

Ей, вие – БТВ, Нова, БНТ, правилните журналисти, богините, жълтопаветниците, демократите и променкаджиите, не искам защита от вас. Защитете себе си! Малцина са силни като мен – аз съм минала през Ада, изправих се срещу репресивната машина на една държава. Получавам непрекъснато огромна подкрепа от непознати хора! Вие помислете за себе си, защото не сте имунизирани срещу насилието.

Благодаря най-искрено на Недялко Недялков, Петьо Блъсков, Петьо П.Блъсков, Стефан Ташев, Цветан Фиков, Жени Павлова, Калина Андролова, Ивелин Николов, Венцислав Тоцев, Юли Москов, Стоян Иванов, Боян Грозев, Силвия Димитрова, Кармелита Тонева, Светослава Рудолф – това са журналистите, които разгласиха скандала с гнусната политическа поръчка срещу мен и ме подкрепиха да не отстъпвам нито крачка, докато не бъде изобличен поръчителят.

Благодаря за съдействието на служебния премиер Гълъб Донев, на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, на директора на ГДБОП Калин Стоянов; признателна съм за усилията на служителите на дирекция “Киберпрестъпност” към ГДБОП; на прокурорите от Софийска районна прокуратура и на новото звено “Киберпрестъпност” към Националната следствена служба.

Всеки българин заслужава защита срещу новите наглеци! Моят случай ще послужи като пример как да се осъществява превенция и да се спасяват безпомощните жертви на отмъщение. Паралелната реалност е непозната и опасна. Време е да се разбули.

Няма как да се скриеш завинаги… страхопъзльо! Ще те открием.

П.П. Този случай представлява интерес и за социалните психолози. Готова съм да им предоставя информация със съобщенията и снимките – една ясна картина за психическото (не)здраве на днешното общество.

П.П. Към българските модератори на Фейсбук: не ме блокирайте заради hate или “нарушаване на стандартите”. Нека аудиторията на най-популярната в България социална мрежа да се информират, възмутят и организират срещу порно-кибер-тероризма!

Соня Колтуклиева

Да ви имам потресаващата егоцентричност, комплексарство и малоумие!

АФЕРА 11 -ти месец е подложена на тотален ежедневен тероризъм от страна на хакери, дирижирани от Властта на държавата, но шефът на ГДБОП се занимава с куровете на Соня Колтуклиева. Щото я атакували с ебане и порно.

Впрочем, то тероризма и атаките срещу някого са според нивото на значимост – очевадно „нивото“ на Колтуклиева и ГДБОП е кур и ебане.

Виж, АФЕРА и Веселина Томова е друга работа, ама трябва да чакаме ГДБОП да си извади кура от задника, да изчисти куровете от Колтуклиева и тогава да се сети, че има и истински журналисти, които са подложени на истински тероризъм.

Айде, бакалъм.

Веселина Томова

 

«