« Върни се назад Публикувано на 26.09.2023 / 17:46

НЕ ТОМОВА, А БАРЕКОВ ЗАМЕРЯХА С ЛАЙНА. НЕ ТОМОВА БАЧКА С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И НАПРАВИ МИЛИОНИ ПОКРАЙ КТБ. НЕ ТОМОВА СЕ УСУКВА ОКОЛО БОКО И ПЕЕВСКИ. АНАДЪНМО, БАРЕКОВ?! И ИДЕТЕ С ДРУГИЯ НЕАДЕКВАТЕН ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТЕ НА ПСИХИАТЪР!

Това, което виждате на картинката е поредния пост във Фейсбук на лицето Николай Бареков, което откакто стартира платформата MediaMall.info не спира да се упражнява с НАГЛИ ЛЪЖИ И НАЛУДНИЧАВИ ИЗМИСЛИЦИ върху името ми. Прави го в синхронност с едно друго лице, което, поради съчувствие към особеното му ментално състояние, ще нарека засега Неадекватния, меко казано.

Лицето Бареков, на което впрочем не друг, а аз подадох ръка, когато нито един колега журналист не пожела да го отбележи изобщо, и му дадох възможност да пише каквото пожелае в сайта АФЕРА, злобничко, завистливичко, комплексарски пише лъжа след лъжа за мен и сайта ми АФЕРА.

Преди да напише, че „през малкото време в което работи АФЕРА“ „сайта АФЕРА подкрепя кмета на Бойко Портних“, което е абсолютна уродлива лъжа и само тези, които НЕ четат АФЕРА могат да напишат подобна кретения, лицето Бареков, фиксирано върху мен, дълго време пускаше скрийншотове с фирмата ми, която според него била „съдружник в MediaMall.info с … „фирма на Вичо Касичката“.

Което също е не само нагла лъжа, но и абсурдно идиотска лъжа.

Другият неадекватник, който в синхронност с лицето Бареков, непрекъснато храчи върху мен и колегата ми Васил Петев /мой съдружник в MediaMall.info/, и когото непрекъснато някой го следи, непрекъснато иска да го убие, непрекъснато нещо около него убиват или преследват и той пише до „Държавния департамент“, а напоследък се е заел да информира и Пеевски, че правели опити да убият кучето му, също крачи „достойно“ в крачката на лицето Бареков, като двамата се надпреварват кой по-идиотска лъжа ще измисли.

Истината е простичка.

И двамата бяха игнорирани от платформата Mediamall.info

Впрочем, Бареков сам се отстрани за два месеца точно тогава, когато платформата се правеше и ние с Васил Петев изнасяхме всичко на гърба си. Не ние, а Бареков се дистанцира мълчаливо, докато внезапно един ден се появи, когато медийната платформа бе вече готова и направи предложение на Васил Петев да даде крупна сума в евро с опция за още по-крупна сума в евро до края на годината и да стане съдружник /каквато бе първоначалната предварителна идея, но той се покри след това/, но с условието … Веселина Томова да е аут от Mediamall.info. Който го беше пратил, ако някой го е пратил, с тоя мерзък пиниз, удари на камък.

Другият Неадекватник, дето непрекъснато някой го убива и който по 100 пъти на ден пише до „Държавния департамент“, пък прояви толкова безумно неадекватни действия и постъпки, че изхвърча от MediaMall.info моментално, когато поведението му излезе извън какъвто и да е контрол и стана за посмешище на социалната мрежа, както и на читателите. Впрочем, и на него подадох ръка, и му дадох втори шанс, след като ме помоли, но аз съм журналист, а не психотерапевт, ако ме разбирате какво точно искам да ви кажа.

Търпях повече от два месеца Бареков да храчи срещу мене. Търпях и другия Неадекватник да подскача върху хладнокръвието ми с налудничавите си писания и действия, защото тези две лица очевадно търсят да се закачат за някого, за да получат нужното внимание, което по нормален път не им се получава.

Който чете АФЕРА, прекрасно знае, че няма друга медия и друг журналист, който от първия ден на лицето Бойко Методиев Борисов във властта да е такъв негов яростен критик.

Не Томова, а Бареков замеряха с лайна през това време. Не Томова бачка с Цветан Василев и направи милиони покрай КТБ. Не Томова се усуква около Боко и Пеевски. Не Томова има огромен палат в Драгалевци, и огромен офис на пъпа в София. Отношенията на Боко и Бареков ги знае цяла България, а за това, че към настоящия момент никой от Големите Играчи не дава пет пари за Бареков, не Томова е виновна.

Никога не съм била и няма да бъда съдружник с Вичо Касичката, нито ще защитавам кмета на Бойко Портних. За разлика от Бареков моята позиция към Борисов и цялата му кохорта е била ясна, категорична и безпощадна през всичките години откакто Боко се е появил в политиката и на власт. Не на мен Боко кумува на сватбата, а точно на Бареков, ако си спомняте.

Пиша тези редове, за да е ясно, защото тези две лица, които не могат да смирят излязлото си от всички нормални граници Его, стоварват всичките си неблагополучия върху чужди глави, защото така е по-лесно, вместо да застанат срещу себе си и да си дадат сметка защо са стигнали дотам, докъдето са стигнали.

Сайта ми АФЕРА, както и платформата MediaMall.info са огледало на това, което правя както аз, така и моят приятел и колега Васил Петев.

Наслушах се от „барековци“ как MediaMall.info е на Маджо, на Пеевски, на Вичо Касичката, на Боко и на Филанкишията…

Лошо няма, всеки може да мисли каквото си иска, но не и да ЛЪЖЕ.

Мога само с няколко ДОКАЗАТЕЛСТВА да приключа веднъж завинаги с тези две лица, които демонстрират единствено комплексарската си злоба спрямо мен и колегите ми, но засега ще замълча за да запазя достойнството им, ако им е останало още такова.

Впрочем, истината задължава да кажа, че Бареков пишеше свестни текстове и анализи. От известно време обаче текстовете му са толкова истерично жълти и пълни с тотални безумия и лъжи, че напомнят на най-долнопробния период на началото на жълтата преса у нас.

Анадънмо, Бареков?! И идете с другия Неадекватник да се прегледате на психиатър!

Веселина Томова

«