« Върни се назад Публикувано на 03.10.2017 / 9:20

НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛА, ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯ В ТАКЪВ ТЪП ФИЛМ. ДЕЛЯН ЗА ГЕРБ БИЛ КАТО … ДАР ОТ БОГА

ДЕЛЯН ДОБРЕВБоже, колко са долнопробни политиците ни. И телевизорите. Неописуемата караянчева брани делянът като Раймонда Диен. Тая история, благодарение на горецитираната, замириса на запръжка с лук. На софийски автобус през времената на водния режим. Да ти се доповръща… Беше домъкнала някакъв изхвърлен зад борда, некъпан продуцент, който много се възмутил от Елена Йончева. Бе, алоу, там, в Хасково, години на ред е било куче влачи, диря няма…

Трагедията на Антон Тодоров потъна като камъче в блатото, в сравнение с древногръдската мелодрама на добрев.

Тая работа не е нормална, да ви кажа. Даже е съвсем ненормална. Не съм си представяла, че ще живея в такъв тъп филм. Най-скапаното е, че от такива амбициозни, провинциални домакини с мозък колкото на врабче ми зависи хляба и работата. И вашите… И на децата ни.

В същото това време, в същият този мизерен момент, докторите от болницата във Враца стачкуват, защото не са получавали заплати от месеци. Там лекарите са разстреляни от такива като добрев и караянчева, като онези нещастници в Америка.

Представяте ли си какво й става в тъпата караянчева тиква, та да се пеняви по тоя срамен начин за някакъв си, вместо да се заеме с държавните дела… А,? Представяте ли си, каква низост, какво малоумие, каква идиотщина?

П.П. Тия дни хич не ми е смешно. Дано бързо да ми мине, че не се търпи.

Виктория Тинтерова

П.П. Бисер Кюркчийски: Под този пост на г-жа Цвета географката /“Пекин е във Виетнам“/ има коментар, цитирам: „Делян за ГЕРБ е като дар от Бога!“

Жестокостта ми се сломи!

«