« Върни се назад Публикувано на 24.10.2021 / 13:50

„СЪБРАХМЕ СЕ ДА Е…М МА…ТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!“ НЕ СМЕ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ КАТО ТЕБ, РАДЕВ! МОЯТА ИМУННА СИСТЕМА НЕ Е ВАША РАБОТА!

Няма да отмени сертификата.

Стойчо чака ЕС да му дадат дефиниция на естествен имунитет с антитела.

Продължаваме подмяната.

Радев даде зелен коридор на себе си, ако загуби изборите. Защото знае, че вече ги загуби и ако ги спечели, ще е по-скоро насила, отколкото с радост.

Искат постоянно да ни изкарат луди тези, които абсолютно за нищо на света няма да допуснем и една частичка от капката на този сироп да влезе в телата ни. Хубаво, ама пак вие сте в грешка, защото ние много добре разбираме защо не искаме. И имаме пълен набор сигурност за избора си. И никакви аргументи няма да повлияят. И никакъв натиск. И никакви заплахи и насилие.

Това ще влезе в тялото ми само когато мен няма да ме има в него!

Единственият правилен ход е пълна отмяна на безумните мерки!

Забрана за темата в медиите.

Здравите на работа и в живота.

Болните под карантина.

Тежко болните в болница.

Знаем отлично, че се извършва световен заговор за контрол върху човечеството. Разберете, няма да стане вашата!

МОЯТА ИМУННА СИСТЕМА НЕ Е ВАША РАБОТА.

Анастасия Гешева

….

Очаквано, днес Президентът Радев подкрепи зелените сертификати и дори си позволи да заплашва, че по-лошо може да стане. Изцяло се солидаризира с Кацаров, като направи козметични забележки към абсурда, обективиран в заповедта на МЗ.

Това, което ме изуми е, че обвини партиите, че организирали протести, а други тайно ги подкрепяли, но нямали ясна позиция. Ние, Радев, не сме фурнаджийски лопати като теб!

Помниш ли, Радев, миналата година, когато ти заявяваше, че няма епидемия и се изкачи на Шипка. Помниш ли, когато говореше на хората, че мерките са абсурдни. Ние бяхме там. Имахме ясна позиция, че епидемията е пресилена, истерията – умишлено насаждане, а мерките – дискриминационни и вредни. Тогава ти, Радев, се възползва от нашите протести, от протестите на хората, за своя пиар.

Днес ти се извъртя на 180 градуса, а твоите министри налагат ограничения на човешки права и искат насилствено ваксиниране. Ние отново имаме ясната позиция, че това е недопустимо и е равнозначно на национално предателство! Просто сега нашата ясна позиция, не ти изнася, защото твоите господари в Брюксел, така са ти казали!

Обвини ни в истеризиране. Не ние, ти истеризираш от страх да загубиш властта и втория мандат. Жалко е, че в опитите да задържиш властта, повлече целият български народ в отровното блато. Ясната позиция можеш да я чуеш на улицата, на протестите, където не смееш да се появиш. Къде ти е юмрука сега, Радев?

Ясната позиция е, че е недопустимо ограничаване на човешки права. Недопустимо е по медиите да не се допускат лекари и специалисти с друго мнение, освен това на платените пропагандатори на ваксините. Недопустимо е здрави хора да се затварят и да не се допускат на обществени места. Вместо да давате пари за реклами на ваксинирането и за смарт часовници за ваксинираните, дайте тези пари на болниците, защото здравната система, която с дружни усилия убихте, е реалният проблем, заради който умират хора. Вместо пари за певци в село Миндя, които да промотират ваксините, увеличете парите за медиците, които изгонихте от България и унижавахте. Дайте цялата информация за страничните ефекти, на починалите да се прави аутопсия, която да установява причината за смъртта, да се изследва съдържанието на ваксините срещу Ковид, за да знаем за състава и действието им.

Това е ясната позиция! Другото е клякане на килимчето! Срамно е не само за български генерал, но и за български политик, Радев! Това, което правиш, стана ясно за целия български народ! Срам и позор!

Елена Гунчева

Слушам доскорошните антиваксъри и антиковидвярващи служебници при Радев…Слушам и не вярвам на очите си.

Абсолютно неадекватни за ситуацията.

Те си губят времето, а нашето изтича.

Спокойно! Радев: “Проблемът е в комуникацията!” Дайте пасти за народа!

Току що вицето Йотова нарече ваксинацията „хаос“ в очите на Кацаров и каза, че при Борисов била по-добре.

Кацаров и Радев обявиха лекарите за врагове. Ей го резултата!

Бойко Рашков да поема ковид кризата и да ни прати в лагери всички без ЗС до 14.11.

От антиваксър и напълно отричащ ковида президент той извървя пътя до ваксинатор на населението и зелен фашист. И всичко заради пустия втори мандат, който се стопява на хоризонта.

Николай Бареков

И какво научихме от важната среща  ?!

Пари ще има – по 1 200 лв – за тези, които провеждат и утвърждават ваксинацията.

За фалиралите фирми ,

за освободените от работа,

за  потърпевшите от операцията „зануляване на населението“ ,

НИЩО,

НИЩО,

НИЩО ……

Стела Банкова

Няма да пиша повече по този въпрос. Няма нужда да си хабя енергия с думи. Мога да я хабя с друго, по-полезно.

Но като за последно.

Не вярвайте и не гласувайте за НИКОЙ, който ви казва „Ваксинирайте се“, но не продумва НИТО ДУМА какво се случва с хора, които имат антитела и им се набият иглите. Не продумва НИТО ДУМА за пълни изследвания преди да ви набодат с тези препарати.

Не вярвайте на никой, който ПРЕНЕБРЕГВА такива важни неща за вашия живот!

Толкова от мен!

П.П. Допълвам с коментар под поста на Цветан Христов:

Няма ли да бъде по-точно формулирано за хора, които буквално отричат имунната ни система като основен фактор при всяко вирусно заболяване!?

Дима Николова

И каква стана тя, ако искаш да работиш трябва да си плащаш! ДЕМ и държава!

Борис Кръстев

И варварски да ти бъркат през 2 дена в носа. Мизерници!

Нено Дипаяров

Изгледах целия „брифинг“ при Радев. Повече не мога да го наричам „президент“.

Какво каза цялата шайка неизбрани от никого „управници“ вкратце:

Денков: Връщаме учениците, като ще им наложим в задължителен порядък тестове, нищо, че нямаме подкрепата на родителите. Министерство на финансите ще осигури пари. Първо малките, после всички. Може би. Мнението на учителите не ни интересува.

Кацаров: Не казват отвън да признаем антителата за зелен сертификат и не смеем да гъкнем самостоятелно и да решим преболедувалите да не бъдат дискриминирани. Ще питам „експертите“ за това дали има заболявания, за които експерименталните течности са противопоказни, но иначе не знам за странични ефекти при каквито и да било заболявания.

Рашков: Ще мобилизираме армията и полицията да следи за глобяването и налагането на наказания.

Радев: Събрахме се да е…м ма…та на целия български народ, независимо твърдото му становище по всичките тези въпроси. Платиха ни, купиха ни и сега ще трябва да изпълняваме чуждата воля, щото вчера бях в Брюксел.

Конституция не съществува. Закони не съществуват. Съществуваме само ние – говорителите на групичка глобалисти с големи амбиции да владеят целия свят.

Яна Шишкова

 

«