« Върни се назад Публикувано на 16.03.2021 / 17:09

НЕ СЕ НАМЕРИ СЪДИЯ ДА СЛОЖИ ТОЧКА НА БЕЗУМНО МЕРЗАВСКОТО ДЕЛО „ГРАНИТИ“ НА ЦВЕТАНОВ & ГДБОП КОМПАНИЯ И ПРОКУРАТУРА! СЛЕД 12 ГОДИНИ, 4 ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА ГАЛИН КОСТОВ, ВКС ЗА ВТОРИ ПЪТ ВЪРНА ДЕЛОТО НА АПЕЛАТИВЕН СЪД – ВАРНА!

Първата „гордост“ на Цветан Цветанов като министър на МВР, заедно с безумната му компания от ГДБОП с Флоров и Валентин Цоновски – делото „Гранити“ за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов, по което Цветанов обяви тържествено като поръчител на убийството бившия варненски съдия Галин Костов, отбеляза нов пълен абсурд с поредното решение на ВКС, което публикуваме в пълната му цялост.

След 4 ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА ГАЛИН КОСТОВ – 2 НА ОКРЪЖЕН СЪД – БУРГАС, 2 – НА АПЕЛАТИВЕН СЪД – ВАРНА, ВКС ВМЕСТО ДА СЛОЖИ НАЙ-ПОСЛЕ ТОЧКАТА НА ТОВА СРАМНО, БЕЗОБРАЗНО, ОТВРАТИТЕЛНО СКАЛЪПЕНО ДЕЛО, БУКСУВАЩО 12 ГОДИНИ, ГО ВРЪЩА ОТНОВО НА … ВАРНЕНСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД!

При положение, че всички искания по доказателствената част на потърпевши и прокуратура са изпълнени, при положение, че никакво ново обстоятелство няма как да се появи след 12 години влачене и липса на нито един съдия от ВКС да го приключи един път завинаги, защото очевадно за да си съдия се иска, освен всички останали качества на магистрат, и храброст, а не сърце на мишка.

12 години Цветан Цветанов заедно с ГДБОП компанията си, плюс прокуратурата, ОТВРАТИТЕЛНО, ПРЕСТЪПНО И БЕЗОБРАЗНО СКАЛЪПИХА ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“ И СЪСИПАХА СЪДБАТА НА ГАЛИН КОСТОВ И НЕНО СТОЯНОВ, КОИТО БЯХА ВПОСЛЕДСТВИЕ НАПЪЛНО ОПРАВДАНИ! ЧЕТИРИ ПЪТИ!!!

По делото, за което 12 години пише АФЕРА, са вършени ПРЕСТЪПНИ БЕЗОБРАЗИЯ ОТ СТРАНА НА МВР И ПРОКУРАТУРАТА, както и обвинителните актове бяха връщани непрекъснато заради пълна им некадърност!

С връщането му от ВКС пак на Варненския Апелативен съд, делото ще се точи поне още една година, че и повече, само защото не се намери един съдия с достатъчно храброст и чест за да приключи тази мерзавска гавра, наречена „правосъдие“! И отново ще се върне във ВКС, за да видим ще се намери ли, аджеба, поне един съдия за да му сложи точката.

През това време невинният Галин Костов ще продължава да живее в машината за инквизиция, сглобена от Цветан Цветанов, МВР-то му, ГДБОП-а му и присъдружната им прокуратура.

ДВАНАЙСТА ГОДИНА!!!

МЕРЗАВЦИ, СЪСИПАЛИ ТОЛКОВА ЧОВЕШКИ СЪДБИ, ДВАНАЙСТА ГОДИНА!!!

АПРОПО, ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИСТИНСКИЯТ ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВОТО НЕ САМО Е НА СВОБОДАТА, НО И НИКОЙ НЕ ГО ТЪРСИ!

АФЕРА публикува цялото решение:

 

Afera.bg

«