« Върни се назад Публикувано на 01.07.2022 / 9:25

НЕ СЕ МОРЕТЕ, РУСОФОБИ, ВРЕМЕТО ВИ ОТПРЕД ИЗТИЧА!

Цялата русофобия, строена, на фронта! Бият по врага.

Плюс тях е активизирана цялата медицинска фашистка клика.

Засега не си струва да се вика в тоя освирепял хор, да се въвежда разум и спокойствие.

Само едно ще кажа.

Случващото се в България през последната седмица има много тясна връзка с пълния крах на глобализма в ЕС и НАТО, със загубата на Украйна в тази война, със загубата на световно господство у Запада.

Много тясна връзка!!!

От цял свят избраха България. Има защо.

Тези в телевизорите са освирепели и защото спасяват кожите си.

Едно, че идва Путин и то със скорост, с която, ако ние, русофилите го искахме, щеше да отнеме години.

Второ, че САЩ се разпадат и подкрепата оттам изтича през пръстите на ръцете, много хора ще останат на улицата буквално. Ако се чудите кои, не се чудете, виждате ги в момента в телевизорите, борят се за последните къшеи хляб и нито се шегувам, нито преувеличавам.

Много са сериозни нещата!

България ще попадне в руската зона на влияние в идващия нов световен ред. Това е решено, определено и установено вероятно за пръв път проговорено директно на 16 юни миналата година в Женева.

Така че не се морете, русофоби, времето ви отпред изтича!

===

Бойко легитимира политическата обвързаност на ГЕРБ и Киро. Това е истинската връзка между двамата, която говорехме, че съществува още от май миналата година. Ето я на масата. Вчера психонеадекватния „политик“ Москов оповести формулата – ДБ, ГЕРБ и ПП.

Това е матрицата на проамериканската глобалистка власт в България. Плюс задължителните гниди, мандатоносители и мнозинствокрепители като ДПС и всичко останало малко и по-малко от грахово зърно.

Искам специално да се обърна към всички, гласували за Киро, за да свалят и овъзмездяват Бойко. Е, какво стана приятели и неприятели? Какво стана?

ДБ са вечна патерица.

Видяхте ли, че Харвард ви забърса умовете?

Анастасия Гешева

«