« Върни се назад Публикувано на 24.10.2021 / 18:16

НЕ СЕ КАРАНТИНИРА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, ОБЯВЕН ЗА БОЛЕН! СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД Е ИЗМИСЛЕНА. ЗДРАВИТЕ НЕ СЪВЕТВАМ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

Армен Попов:

По отношение на решението, то е описано в един документ, озаглавен Национален план на Република България за готовност за грипна епидемия, в който ясно и подробно са определени мерките, които се предприемат за справянето с епидемията.

Ще забележите, че те силно приличат на настоящите, но с някои особености. Там се говори за болни и контактни. Болните си стоят вкъщи, тежкоболните и тези с придружаващи заболявания в болница, контактните и болните носят маски, а не всички. Останалите си ходят на работа, а ако се налага, се пускат в отпуск. Не се карантинира цял един народ, обявен за болен! Не се изискват паспорти, сертификати, тестове и подобни за работа. Не се паникьосват хората от сутрин до вечер!

А у нас какво става? Математици, магьосници, врачки, буквално Сульо и Пульо от сутрин до вечер правят прогнози как всички ще измрем! Сеят паника и страх. Безнаказано. И това вече години!… И пропагандират мантрата, че единствено ваксината е спасението. А после се оказа, че ваксинираните също боледуват и даже мрат. Значи ваксината просто не бачка.

Още да обяснявам ли? Имате гугъл, има Национален план на Република България за готовност за грипна епидемия.

….

Д -р Панчо Панайотов:

  1. Не одобрявам нито новите ограничения, нито „зеления сертификат“. Те няма да спрат разпространението на вируса. Той е от групата на аерозолните вируси, а на всичко отгоре и не е в групата на „критично опасните вируси“.

А освен това, официалната пропаганда тип Гъобелс, не споменава вече две години за инфекции от другите аерозолните вируси, които не са изчезвали. Които ги има. Които са сред нас.

А освен това и диагностиката (надеждността, сигурността), на китайския вирус е несигурна, неточна. И това е част от дирижирана манипулация.

  1. Не одобрявам насилственото ваксиниране.

В началото не ги препоръчвах (особено на хората без сериозни хронични подлежащи заболявания),  само защото не бяха преминали изпитателния срок и никой нямаше (и продължава да няма) и капка хабер за евентуални тежки последици за здравето.

Днес имам още един аргумент. Оказва се, че ваксините не вършат работа. Ако изобщо изграждат защита, тя е никаква, незначително слаба. Налага се втора, трета, четвърта ваксинация. Ваксинираните и те боледуват и те разнасят инфекцията. Впрочем, вчера излезе информация за две страни шампиони по ваксиниране, че са пламнали отново.

Като контрапункт – вчера доц. Атанасов, ( от Пирогов, лично го познавам, еталон за добър лекар, почтен, хуманист) каза – от 3000 пациенти лекувани за ковид в клиниката му е проследил всеки един от тях. Нито един не се е разболял отново. И каза още нещо, много вярно – да ваксинираш, с този вид ваксини хора придобили естествен имунитет, е като да гасиш огъня сипвайки бензин в него. Но доц. Атанасов е перфектен лекар, а това означава, че е почтен, че е хуманист.

Разбира се. Приемам поставянето на ваксини, но само след информиран личен избор. И това е валидно, има смисъл само при хората в т. нар. рискова група – хората с сериозни, подлежащи заболявания. Само за тях. Здравите, не ги съветвам да си поставят ваксини. Няма да казвам защо.

  1. Не приемам фалшивата новина – „в България смъртността от ковид е по- голяма от европейската, защото там са повече ваксинирани.

Смъртността от ковид е измислена. Никой не може да твърди, че този е починал от ковид. Единствено това право и знание имат патолозите. Никой друг. А нито едно от тези съобщения за смърт не са направени от патолог.

Бъдете здрави, умни и спокойни.

Страха води със себе си болест. Той е болест.

Смелостта, позитивното, водят със себе си здраве.

===

Afera.bg

«