Публикувано на 24.10.2021 / 18:16

НЕ СЕ КАРАНТИНИРА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, ОБЯВЕН ЗА БОЛЕН! СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД Е ИЗМИСЛЕНА. ЗДРАВИТЕ НЕ СЪВЕТВАМ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

Армен Попов:

По отношение на решението, то е описано в един документ, озаглавен Национален план на Република България за готовност за грипна епидемия, в който ясно и подробно са определени мерките, които се предприемат за справянето с епидемията.

Ще забележите, че те силно приличат на настоящите, но с някои особености. Там се говори за болни и контактни. Болните си стоят вкъщи, тежкоболните и тези с придружаващи заболявания в болница, контактните и болните носят маски, а не всички. Останалите си ходят на работа, а ако се налага, се пускат в отпуск. Не се карантинира цял един народ, обявен за болен! Не се изискват паспорти, сертификати, тестове и подобни за работа. Не се паникьосват хората от сутрин до вечер!

А у нас какво става? Математици, магьосници, врачки, буквално Сульо и Пульо от сутрин до вечер правят прогнози как всички ще измрем! Сеят паника и страх. Безнаказано. И това вече години!… И пропагандират мантрата, че единствено ваксината е спасението. А после се оказа, че ваксинираните също боледуват и даже мрат. Значи ваксината просто не бачка.

Още да обяснявам ли? Имате гугъл, има Национален план на Република България за готовност за грипна епидемия.

….

Д -р Панчо Панайотов:

 1. Не одобрявам нито новите ограничения, нито „зеления сертификат“. Те няма да спрат разпространението на вируса. Той е от групата на аерозолните вируси, а на всичко отгоре и не е в групата на „критично опасните вируси“.

А освен това, официалната пропаганда тип Гъобелс, не споменава вече две години за инфекции от другите аерозолните вируси, които не са изчезвали. Които ги има. Които са сред нас.

А освен това и диагностиката (надеждността, сигурността), на китайския вирус е несигурна, неточна. И това е част от дирижирана манипулация.

 1. Не одобрявам насилственото ваксиниране.

В началото не ги препоръчвах (особено на хората без сериозни хронични подлежащи заболявания),  само защото не бяха преминали изпитателния срок и никой нямаше (и продължава да няма) и капка хабер за евентуални тежки последици за здравето.

Днес имам още един аргумент. Оказва се, че ваксините не вършат работа. Ако изобщо изграждат защита, тя е никаква, незначително слаба. Налага се втора, трета, четвърта ваксинация. Ваксинираните и те боледуват и те разнасят инфекцията. Впрочем, вчера излезе информация за две страни шампиони по ваксиниране, че са пламнали отново.

Като контрапункт – вчера доц. Атанасов, ( от Пирогов, лично го познавам, еталон за добър лекар, почтен, хуманист) каза – от 3000 пациенти лекувани за ковид в клиниката му е проследил всеки един от тях. Нито един не се е разболял отново. И каза още нещо, много вярно – да ваксинираш, с този вид ваксини хора придобили естествен имунитет, е като да гасиш огъня сипвайки бензин в него. Но доц. Атанасов е перфектен лекар, а това означава, че е почтен, че е хуманист.

Разбира се. Приемам поставянето на ваксини, но само след информиран личен избор. И това е валидно, има смисъл само при хората в т. нар. рискова група – хората с сериозни, подлежащи заболявания. Само за тях. Здравите, не ги съветвам да си поставят ваксини. Няма да казвам защо.

 1. Не приемам фалшивата новина – „в България смъртността от ковид е по- голяма от европейската, защото там са повече ваксинирани.

Смъртността от ковид е измислена. Никой не може да твърди, че този е починал от ковид. Единствено това право и знание имат патолозите. Никой друг. А нито едно от тези съобщения за смърт не са направени от патолог.

Бъдете здрави, умни и спокойни.

Страха води със себе си болест. Той е болест.

Смелостта, позитивното, водят със себе си здраве.

===

Afera.bg

Коментари 16 за
“НЕ СЕ КАРАНТИНИРА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, ОБЯВЕН ЗА БОЛЕН! СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД Е ИЗМИСЛЕНА. ЗДРАВИТЕ НЕ СЪВЕТВАМ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!”

 1. Национален план на Република България за готовност за грипна епидемия, в който ясно и подробно са определени мерките, които се предприемат за справянето с епидемията. НЕ БЪРКАЙТЕ ЕПИДЕМИЯ ОТ ГРИП С ПАНДЕМИЯ НА НОВ ВИРУС! Епидемията е сезонна и затихва.Тя е локална,а не световна.Вирусите са познати,срещу тях има грипни ваксини и голяма част от населението е с антитела.Новият вирус, има капацитет да мутира към по-заразен и по-смъртоносен щам.

 2. Бях в болница 19 дни. От тях 12 на кислород. От тях 3 дни без ставане от леглото със сатурация 62, защото без кислород умираш за минути…Не сте разбрал основния смисъл от ваксинацията. Той е в това, не да се предпазиш от заразяване, а да увеличиш до 90% шанса да не стигнеш до моето състояние и да се бориш за всяка глътка въздух. Умрелите ваксинирани са обикновено хора, които не образуват имунитет и 10 игли да им бучнат. Те са 4-5% от всички умрели от К19 в страни, където над 70% са ваксинирани…

 3. Аз прекарах 10 дни в ковид-отделение и успях да изляза с незначителни последствия (бях ваксиниран с астра зенека). Ако само 2 дни прекарате там и видите как непрекъснато се включват и остават включени кислородни апарати, как се превеждат болни в интензивни отделения на по-големи болници, как умират хора, защото не могат да дишат, вярвам, че ще промените мнението си за тази болест

 4. Доскоро толкова правозащитници обикаляха медиите и бяха много загрижени за нас, а сега когато наистина трябва да ни помагат да отстояваме правата си, в миг се изпариха. Къде са именитите адвокати, които заведоха купища дела в ЕСПЧ и се хвалиха, че осъдили държавата? Те към кой отбор се присъединиха? https://m.youtube.com/watch?v=EDWofzGLsQs&feature=youtu.be Дано това видео да помогне на родителите да намерят правилния начин да се справят с училищната администрация и да предпазят децата си. Не се предавайте, ние сме 80%.

 5. Едно не мога да разбера. Какъв им е проблема на Факсинираните? Не разбраха ли, че и при 101 процента Факсинирани, мерките ще продължат! Ще ви искат и 5, 7, 10 доза… Ще ви проверяват защо не са ви червени очите, защо не са ви клепнали ушите, защо косата ви не е зелена, защо нямате синя брада. Големият РЕСТАРТ започна… 500 000 000 е целта! Всичко друго е тор…

 6. Имаме новина: и сайтът http://www.skandalno.net е хакнат. Днес цял ден няма достъп до този сайт.
  Който НЕ хвали Кауня и го хакват.

 7. Никой толкова години не се ЗАПИТА защо в ЕС има КОМИСАРИ!?!?!? КОМИСАРСКИ ВРЕМЕНА!!!

 8. Швеция преустановява за неопределено време убожданията с Moderna, след като ваксинирани пациенти развиха осакатяващо сърдечно заболяване
  Появявиха се нови опасения, относно страничните ефекти от ваксината Moderna срещу коронавируса.

  https://www.zerohedge.com/political/sweden-suspends-moderna-shot-indefinitely-after-vaxxed-patients-develop-crippling-heart?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=208

  Sweden Suspends Moderna Shot Indefinitely After Vaxxed Patients Develop Crippling Heart Condition
  Authored by Jack Davis via The Western Journal
  New concerns are being raised about side effects from the Moderna vaccine against the coronavirus. …
  Шведските здравни власти решиха, че мораториумът върху на ваксината Moderna на всеки под 31 години ще бъде удължен за неопределено време, съобщи британският Daily Mail.
  Финландия, Исландия и Дания предприеха подобни стъпки. Норвегия насърчава мъжете под 30 години да не се бодат с Moderna, но не ги задължава.

  В продължение на месеци ваксината Moderna е под наблюдение поради данни, които показват, че младите мъже, които я получават, са изложени на повишен риск от миокардит (възпаление на сърдечния мускул0 и перикардит (възпаление на перикарда на сърцето) …
  Д -р Том Шимабукуро/Dr. Tom Shimabukuro каза, че съществува повишен риск от миокардит и перикардит с ваксината Moderna или Pfizer, по-специално след втората доза от ваксините.
  https://pbs.twimg.com/media/FB8MyiHWQAAkpvG?format=jpg&name=small

 9. Днес връщайки се от срещата на Върха с Генералното ръководство на Концерна …Президентът на местния филиал събра Директорския Съвет за да обсъдят как Правата на Служителите да бъдат още повече ОГРАНИЧЕНИ но по такъв начин че да се ЧУСТВАТ доволни и даже ДЛЪЖНИ на РЪКОВОДСТВОТО СИ!!!

 10. Първо умишлено те разболяват, после си построяват фармакологичен завод, и накрая играта свършва със ЗАВОД ЗА КРЕМАЦИЯ НА УМИШЛЕНО УБИТИ ХОРА.

 11. Само за протокола:
  Преди 80 години за всяване на паника и паникьорство даже са разстрелвали. Визирам Йосиф Висарионович Сталин и СССР в началните месеци на Великата отечествена война. „За трусость, паникерство и малодушие перед лицом врага – расстрелять“.
  Сега човечеството отново е във война. Трета световна биологична война. От март миналата година, вече година и половина, по телевизионните екрани се появяват едни и същи лица. Случайници, световно неизвестни физиономии. Врачки, баячки, гледачки, „лечители“, „лекари“, „математици“(?!), „физици“, „химици“, „биолози“, „експерти“(?!), „специалисти“ и така нататък. Кой ли само не се извървя.
  Само плашат и подлудяват народа, вместо да успокоят хората, да внесат някаква позитивност, увереност и яснота сред всички нас. За медицинския фашизъм сега пък въобще няма да коментирам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *