Публикувано на 29.06.2022 / 11:41

НЕ САМО ПРО100КИРО СЕ НУЖДАЕ ОТ ТРИЧАНЕ. ВСИЧКИ ПСИХОДЕСНИ СТЕ ТАКИВА.

Психодесни ги наричат.

Ето и тoя. Русия ни била обявила за вражеска държава и било логично да изгоним нейните дипломати. Включително такива, каквито те нямат в България.

Тафров, да ти обясня нещо просто: Русия ни включи в списък с неприятелски държави, защото подкрепяме санкциите. Не вражеска, а неприятелска. И беше логично по твоята перверзна логика Русия да гони дипломатите на „вражеската“ държава. Но те не го правят. Правим го ние.

Реципрочна щеше да е мярката, ако те бяха изгонили наши дипломати. Руската ще стане реципрочна, когато изпразнят посолството ни в Москва в отговор на нашето безумие.

Това и фашистка България не го е правила, за сведение.

Мислех, че само про100Киро се нуждае от тричане.

Не, всичките психодесни сте такива. Той не бил изключение.

Богомил Бонев

Коментари 30 за
“НЕ САМО ПРО100КИРО СЕ НУЖДАЕ ОТ ТРИЧАНЕ. ВСИЧКИ ПСИХОДЕСНИ СТЕ ТАКИВА.”

 1. Всичкото педе@ст на баламатума.
  Откъде изпълзя ват, някой ли ги натиска, че звънят, или, самодейност проявяват…???!?

 2. Първо, да се разберем откъде може да се купува винкел? Джи-7 надежден източник ли са??
  Щото, при тия санкции и треѝд ембарго…

 3. Стефан Тафров – един ВИП Педераст !
  Та той има награди за педерастия още когато беше в ООН а сега е при розовите – Ристю и примата Наско .
  Не може да се вярва на макак, който върви след гъза си !

 4. Кой не знае ПростоКирчо, кой не е чувал за него?Сам и независим си ходи по света и у нас и къде сделки за петрол (по-евтин) урежда, еднолично решава кой и как да говори, от къде да влиза и излиза, и „изгонил“(много грозно звучи, но сигурно му гали ушите) руските дипломати.

 5. В Румъния раздават безплатни таблет с Йод!
  Дали не се подготвят за война срещу Русия!
  Започне ли война, започва и премахване на соросоидите в България.

 6. Педерастът тафров е зависим и изпълнява чужда воля.

 7. Както тоя, така и оня, отзоваващия, никога няма да разберат че фибата на гранатата е махната, а ръката която я държи, е безчувствена.

 8. Сега в резултат на действията на един …. ако Руската федерация реши примерно да спре вноса на петрол ще се съдаде „много красива“ икономическа ситуация в България.

 9. Като гледам тоя се сещам за един виц: На светофар е спрял мерцедес. Не можейки да спре, отзад го блъсва москвич. От мерцедеса излиза мутра, доближава се до москвича и изревава – ей, пе…ст, сега ще ти го нач..ам! От москвича се чува“Ах, днес всички само обещават“

 10. Тези Оформени Идиоти искат за сетен път да ни вкарат във войната! А този демократчен екземпляр е леви наклонности ни е „прославял“ много по света!
  Извън темата, след предишните си постове, получих позвъняване с кода на Украйна 380?! Ако някои си мислят че ще ме уплашат, мнооого се лъжат!! Видов Ден Предстои!!

 11. В желанието си да сме „по-папи от Папата“ ставаме просто жалки. И Идиоти!

 12. Сексуалните отклонения водят до политически такива

 13. Русия: Постъпката на България е като на дете, което привлича внимание???
  Всичките страни от така Нареченото ТРИМОРИЕ ги е обхванала ДЕТСКА ЛУДОСТ а г-н ПРЕЗИДЕНТ!?!?!?

 14. Не „мооооага“,да разбера едно защо НАЙ-УМНИЯ ЛИДЕР В СВЕТА,КЪМ ТОЗИ МОМЕНТА,а именно ВЛАДИМИР ПУТИН се бави,те имат информацията,че 85% от българите сме с Русия,защо се бави да ни освободи,от тези евро-атлантически-англо-саксонски-окултисти-сатани ЕС+НАТО….и техните прислужващи злодеи в Българшя,тези 15%…..които извършват злини спрямо България и българите!!!
  Да ДОЙДЕ ПРЕЗИДЕНТА НА НАЙ-ВЕЛИКАТА НАЦИЯ В СВЕТА РУСКАТА,ВЛАДИМИР ПУТИН ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ТАФРОВЦИ,ПЕТКОВЦИ,ИВАНОВЦИ,НИНОВЦИ,РАДЕВЦИ И ПРОЧЕЕ ЗЛОДЕИ!!!

 15. Този педераст с тричане не може да бъде уплашен, ще му стане хубаво!

 16. Сто на сто е византиец или потомък на Покръстени евреи!!!Така че не се ЧУДЕТЕ!!!ХЛЕБАРКИТЕ изпълзяха!!!

 17. тафро-Тафров???На този и фамилията му МИРИШЕ на ГРОБ!!!Гробарски ЛЕШ!!!

 18. С цялото ми уважение, г-н Бонев. Царство България НЕ Е била ФАШИСТКА ДЪРЖАВА.

 19. Решението за изгонването на руските дипломати в навечерието на натовската среща в Мадрид и поставянето на Радев отдясно на Байдън на снимката са предварително договорени мероприятия. Това поставя България в качеството й на ПРИОРИТЕТНА ВОЕННА цел за руската армия.
  Нещата станаха трагични.

 20. Пролет се прибра доста по-рано от обикновено.
  Отскоро бе в състава на СЕМ, работата бе толкова много, че се прибираше след 21 часа. Но днес имаха повод да се почерпят, защото евроатлантизмът отбеляза гол във вратата на архаичните българи.
  Ето заглавието от световния новинарски обмен – „Транссексуалният помощник-министър по здравеопазването на САЩ Рейчъл Ливайн: Операцията за смяна на пола на деца спасява животи”.
  То така въодушеви евроатлантиците, че Пролет си позволи една малко питие на следобедното парти на Козяк. И се прибра с приятно отпуснати нерви и мускули…

  Либералната демокрация цвилеше от радост като кон.

  Гого Папионката изпи цели три бутилки шампанско сам, но те не го утолиха. Толкова бе еуфоризиран, че му трябваше нещо по-силно.
  Ракия не докосваше, напомняше му селския бг произход.
  Уискито бе изпил вчера, а икономът не бе заредил нови бутилки.
  Бирата бе плебейско питие, отнесе я на охраната при входа на сградата, че да би някак да се изкуши и да пийне презряното питие, че сетне да ходи на изповед в Американското посолство, където да му опростят това падение.

  „Мамка му, какво да пийна, така съм щастлив?“ – трепереше от превъзбуда Гого.

  Допусна, че красивата му съпруга пак е канила жадни колеги, но не се задълбочи, понеже ги нямаше 5 кашона скъпарско вино и каса грузинско и гръцко бренди, та, доста народ ще да бе шарил у дома му.

  Нахлу в гримьорната на жена си. Стотици туби, шишенца, флакончета. Все някое имаше друсаща съставка, но кое е?

  Засили се към медицинския спирт, но си представи заглавията на утрешните вестници: „Гого се предаде на руските служби и пропи одеколон, падна възнак и умря от Новичок”., та се спря.

  Телефонът го изведе от трескавото търсене. Бе Пролет.

  – Гого, какво да го правим този Кошлуков сега? Дай съвет, имаш опит.

  – Неглижирате добрите му предложения и изтъквате слабостите. Ти можеш! Толкова време в Дарик кани хлъзгави пеераси в студиото си, не се ли научи да се въртиш като фурнаджийска лопата?

  -Не употребянай слово на омразата! Не са пеераси, а педерасти, които учтиво трябва да наричаш гей!

  -Тафров ли е гей, ма? Упс, извинявай за ма. Чист пеерас е. Шлюха. Пендел. Педал. Дупедавец. Аналноподалив. Добре де, никой не ни записва, само с теб сме. Стига лицемерие.

  – Вече не мога. Вече съм в СЕМ и трябва да съблюдавам закона.

  – ОК, скъпа, извинявай. Нервен съм, че не мога да си допия, малко ми трябва, а всичко съм пресушил. Но и те не са гей! Познават ли сър Елтън Джон? Къде им е Поршето? Лентяйствват ли по островите? Не. Чисти пеераси са си, но нека е твоето.

  – Виж сега, аз като го закъсам с мотивация и отдаденост към правото дело на либерализма, пия стари лекарства. У дома нищо не изхвърляме, имам опаковки от прародителите си. И пия при нужда, и ме хваща ОК.

  – Ти си луда!

  – Не съм. Опитай. Като нема риба, и ракът е риба.

  – ОК, ще пробвам.


  Пролет изпищя насън и обляна в пот седна в леглото.
  Мислеше си, че е убила Гого с това за лекарствата. Понечи да го набере, но на екрана на телефона пак видя прекрасната вест, че Транссексуалният помощник-министър по здравеопазването на САЩ Рейчъл Ливайн: Операцията за смяна на пола на деца спасява животи.
  И се разнежи в мечтания за настъпващия прекрасен либерален рай на земята.

  И пак заспа.

 21. Господжа Тафрова е ЛГБТ доайенка и много разбира от задна политика

 22. Това не е ли онзи хубавец, който стана известен с гей оргиите в посолството в Рим докато беше посланик там?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *