« Върни се назад Публикувано на 04.11.2014 / 22:14

Не правителство, а блян – Буда, Гоце и…. Радан

Новият премиер на БългарияEто как във Фейсбук се приема новото правителство „Борисов – Костов” с 600 дни от Бостана:

Любо Кольвски:
Вучков ще е шеф на МВР. Милиционерщината на Цветанът се завръща. Камуфлаж.
….
„КОГАТО ГОВОРИ МЕСТАН, ЧУВАТЕ ДОГАН.“
ЛЕВИТАН

Алоу, населението! Що ви трябваше да гоните БМБ, а сега пак да си го искате за премиер?! Какви хора сте?

Явор Дачков:
Орешарски е Марио Монти в сравнение с това – ще ревете за него:)

С избирането на новото правителство ще смятам, че въпросът с разправата над комунистите е решен, дясноцентристката реформаторска вълна ще помете всичко гнило и протестът от потенция ще премине в актуализация ( нали, Кьосев). Мисля, че трябва да оставим хората да работят на спокойствие и да реформират вселената. Очевидно е, че имат експертиза за това. Аз лично им желая успех, защото това ще е успех и за България. Най-малкото, дължим им сто дни толеранс, а на Лукарски деветстотин шейсет и два. На протестиращите и Полито Паунова – честито! Бъдете бодри!

НОВИЯТ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯВалентин Георгиев:
Не правителство, а блян – Буда, Гоце и…. Радан

Има ли поне един представител на РБ /в частност ДСБ/, който публично да се извини за многократните лъжи, с които месеци, не – с години наред, облъчваха публиката в някакви измислени принципи на политическа хигиена, която ги отличавала от останалите? Не че лично аз някога съм им се връзвал на лъжите, но поне искам да знам дали им е останала и капка достойнство.

Иван Величков:
Здравният министър Петър Москов мисля, че е син или по-малък брат на дедо Калин Янакиев! Лудостта в погледите им е еднаква. А дедо Калин може да го направят шеф на дирекцията по вероизповеданията в МС. Като ще е зрелище поне да е тотално!

Проф. Людмил Георгиев:
Още на следващия ден след изборите споделих какво ще е правителството, ако изобщо го има! Даже споменах имената на министри като Горанов, Москов и т.н., за Мутрата да не говорим!…
Но искам да попитам, все пак, къде са онези, които бяха категорични, че ще има коалиция БОСТАН, че ДПС ще подкрепя бъдещия кабинет 300, 600 или 1000 дни?…
Надявам се, че и на най-горещите радетели на робството вече е станало ясно, че такова нещо няма да се случи, че опозицията в Парламента ще са БСП, ДПС и Атака! И че янките спечелиха първия рунд от битката с Русия в тази непонятна страна, която не е държава, а територия – Дунавска България, имам предвид!

Георги Дренчев:
„Десни“ сектанти теоретици и далавераджии милиционери практици, това е формулата на измамата, през моя перископ.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«