« Върни се назад Публикувано на 21.12.2021 / 14:54

НЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВО ИЛИ ТЪПОТИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТКАЗВА ДА СЕ ВАКСИНИРА, А ИНСТИНКТЪТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ МУ ГО ПОДСКАЗА!

Авторът е лекар, но публикацията му е само за приятели, затова я споделям без името му. Разбираемо – днес най-големите адепти за експерименталните субстанции са хора, които хабер си нямат от медицина – некъпани математици, психиатричен водещ в сутрешен блок, офисната градска буржоазия, не и лекарите.

Променил съм само някои думи с новговорните им еквиваленти:

„Поради вроденото си и потвърдено от вековете недоверие, българският народ не посрещна възторжено приложението на новите витамини. Това го стори не от невежество или от тъпотия. Инстинктът за оцеляване му го подсказа. Тези, които се набодоха, викат, че са по-европейци и вярват в науката, а другите са простаци, които си мислят, че Земята е плоска.

Страх е сковал мислите на приелите новите препарати. Съжаляват, но сами се убеждават, че са постъпили правилно. Искат всички да са като тях. Затова са войнстващи витаминофили!

Какво ще се случи по-нататък ли? Не знам! Имам чувството, че най-малко витаминизираните държави първи ще излязат от „пандемията“. В тези народи ще се появят истинските антитела. Човекът не е беззащитно създание. През него са преминали толкова страшни болести, а той е оцелял. Чума, холера, испански грип, коремен тиф, вариола, проказа, сифилис.. А какво се случи със СПИН? Сега ни звучи като хрема. Думата „карантина“ е на венецианския диалект. Корабите, които се връщали от плаване по света стояли на котва пред  Венеция 40 дни. Да не би да донесат някоя незнайна болест. Карантината е била достатъчното средство.

След приложение на препаратите се появиха варианти на вируса. Нормално за неговата еволюция – става все по заразителен и все по-безобиден.  И къде точно се появяват мутациите?  Нали се витаминизираха на 80%, а сега затварят отново… Дали витаминизираните народи не продуцират още по-нови вируси? Какво се случва в Китай, нали от Ухан започна всичко? Колко са ваксинирани в Индия? Има ли талибани, починали от модерното китайско заболяване? А във Виетнам?

Задавам си въпроси. Невчесани мисли на един невеж“.

Букурещ, в момента.

Протестиращи са обсадили парламента, където либерал-глобалисткото мнозинство обсъжда въвеждането на сегрегационен паспорт, което, както знаем, е на практика принудителна витаминизация.

В Европа румънците, заедно с албанците, имат най-силен рефлекс към диктатурата, защото най-много си изпатиха от нея преди три десетилетия. С абсолютно същия лозунг „Либертате“ протестираха навремето и срещу Чашеску.

В документалния филм „Шах и мат“ на телевизия „Арте“ отпреди 12 години бе показано разследване как свалянето на румънския кондукатор е било организирано от американското и френското посолства. А сега американското, заедно д платените си журналисти и емисари, е основната движеща сила по целия свят за налагането на новата либерал-глобалистка диктатура със съответните ѝ орнаментики – задължителна витаминизация с експерименталните субстанции на Биг фарма и сегрегация на обществото.

Божидар Божков

«