« Върни се назад Публикувано на 28.10.2014 / 15:54

Не може и Сокол в шортите, и душата в рая, Борисов!

КУНЕВА БОРИСОВБойко Борисов прави „кабинет на малцинството“ с РБ?! Набучва се на Дедовия на Доган, който става „ПРЕМИЕР-ПРЕЗИДЕНТ“
От проведените разговори за мен стана ясно, че единствената възможна формула да се създаде правителство е, ако се направи коалиция на малцинството между ГЕРБ и РБ.“. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след проведената лидерска среща в парламента. „РБ сега имат заседание, ще излязат със свое решение и, ако са „за“, ще се направи коалиционно споразумение.“, обясни Борисов.
Бойко Борисов уточни, че правителството ще се ползва с плаващо мнозинство. По думите на лидера на ГЕРБ, колегите му не приемат вариантите за избори две в едно. „Ние ще приемем подкрепата на всички партии в зависимост от темите. Аз поех ангажимент, ако съм премиер, всеки вторник дневният ред на Министерски съвет да се представя на лидерска среща.“, обяви Борисов. По думите му, общото мнение е, че предсрочни избори през зимата ще са фатални за държавата.
„БСП са категорични, че остават в опозиция. До петък, ако РБ вземе решение, ще подпишем коалиционно споразумение и ще знаем по кои теми може да ползваме мнозинство.“, обясни още той. Според Бойко Борисов всички, присъствали на лидерската среща, са на мнение, че правителството трябва да е в конституционния си разписан мандат от 4 години, завършва дописката на пресцентъра на ГЕРБ.
Музиката свири туш. Четири години Бойко Борисов щял да се отчита всеки вторник на лидерска среща за дневния ред на заседанието на МС в сряда. Леле, леле – „царят“ да не е сменил чипа на „пъдаря“?! Забравете гаргарата! Не се гаврете! Плачете за Бойко Борисов. Състрадавайте му, защото негово е правото да стане ратай на Ахмед Доган. Нямало да прави правителство с ДПС. Дрън-дрън. Когато НАРОДЪТ скочи срещу зиналите да налапат България алчни олигархични задници, кой ще подкрепи Б.Б. – Сокола, разбира се. Е, само първия път. Сетне – кой откъде е. И „Бойко“ ще стане „ПЛАВАЩА ШАМАНДУРА“…
Ако „реформаторите“ приемат да се превърнат в параван на Задкулисието, където си стискат кунките „посредниците“ на Борисов и Доган, ще бъдат олигархични маши. Сещате ли се кой ще е ИСТИНСКИЯТ „ПРЕМИЕР-ПРЕИЗИДЕНТ“ на България, докато Б.Б. се отчита на „лидерски срещи“?! Ахмед Доган, разбира се. Апропо. С какво лидерските срещи ще са по-различни от „Съвета на тримата“ – Доган, Станишев и Симеон? Оставете залъгалките за институционалните нюанси – няма такива. И сега не всички са „вътре“ – „Атака“ е отвън.
Ей, пичове, тези наистина ли си вярват, че НАРОДЪТ ЩЕ ГИ ТЪРПИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ?! Когато всички са на Софрата, мизерстващият народ е в опозиция. Това е класика в жанра. Плюят ли си на сурата „реформаторите“, отметнат ли се, че няма да участват в тематична коалиция на малцинството, „горят“. Изгарят шанса си да станат алтернатива на фалшивото „дясно“ – ГЕРБ – „АЗ КАТО ПАРТИЯ“, както протръби Б.Б. в неделя, без да се усети. По навик. Така и Доган – ще го избачка по навик. Когато му дойде времето, както „царят“ учеше „пъдаря“.

Леле, що стана, РБ РИТНА „Бойко“, за да не са маши на Доган и Шишко. Не може и Сокол в шортите, и душата в рая, Борисов!

Реформаторският блок БИ ШУТА на Бойко Борисов, отказвайки да се състави правителство на малцинството. Това стана ясно на брифинг, даден от лидерите на блока Меглена Кунева и Радан Кънев след заседание на парламентарната група. Реформаторите иска спешна тристранна среща с ГЕРБ и Патриотичния фронт. Те продължават да настояват да има правителство с ясно мнозинство с участието на „Фронта“.
„Сбирката продължи кратко и бе решено с единодушие, че е нужно да продължим разговорите с ГЕРБ и Патриотичния фронт за правителство с ясно мнозинство и с коалиционно споразумение.“ отсече Радан Кънев, който не дойде на лидерската среща с Бойко Борисов, защото Меглена Кунева била „дежурна“ в парламента тази седмица. Обаче за срещката на ПГ притича.
Според Р.К. в последно време имало изостряне на отношенията между ГЕРБ и ПФ. Лидерът на ДСБ се обяви против формата от лидерската среща, която организира Бойко Борисов ПО СВОЯ ШЛЯКАН МОДЕЛ – „ВСИЧКИ НА СОФРАТА“. Радан Кънев е категоричен, че на подобна среща не можге да се постигне консенсус за бъдещото управление. Меглена Кунева обясни, че не „реформаторите“ били причина за новата ситуация.
Леле, „Бойко“, не можа да излъжеш „реформаторите“. Няма как да благодариш сто пъти на комуняга като Мишо Миков и сетне да искаш да се гушкаш в политически и управленски конкубинат с РБ. Те имат минало – може да са малки партии, но имат минало. Там ти си НИКОЙ. Обаче – вече нямаш и политическо бъдеще. Провалът ти е нарисуван, ако продължаваш да измекярстваш. Ей, Борисов, поне веднъж не можеш ли ДА ЗАСТАНЕШ КАТО МЪЖ, само веднъж?! Не може и със Сокол в шортите и душата в Рая, Борисов.

www.bgsniper.com

«