« Върни се назад Публикувано на 06.02.2021 / 12:09

НЕ КОВИД, А ЧАЛГА НИ МЪЧИ, ПИЧОВЕ. КЪНТИ! ОТ УЧИНДОЛ, ТА ЧАК ДО ПХЕНЯН

Много позитивно интервю с Галена по Нова ТВ. Надявам се, че когато Слави стане премиер в МС решенията ще се взимат все в този дух – на три четвърти. Три за Тошко и една за балерините.

За разлика от интервюто с Валери – кво е тва погребение без марш, бе?! Политковчег в пелена от тишина.

С идването на изборите напрежението определено расте. Тая нощ например първо си помислих, че Тоби лае по котката в двора, но после се оказа, че депутатът Манев лаел по Цветанка. При това в ефир, а не у двора!

Комунистииии, изкрещя в тъмното кучето.

Реално нощните повторения на Цветанка са като втори удар от Ковид. В мозъка. Удар в тъмното. Само ти и вирусът. В Танзания. На 4 очи.

Вече буден пък си помислих, че трябва да купя червило и очила за котката. За да може да се различава. Не от Цветанка, а от Манев. И не заради мен, а заради Тоби. Да знае кучето, кое е котка, и кое платена мачка на Борисов.

След това пък си викам, увлечен в пумпала на личните си хаотични мисли, че много хубаво стана с тоя вирус, евалла на продуцентите! Мега професионално ни врътнаха! Покрай тея задължителни маски най-накрая няма да разберем, кой е спечелил изборите. Атанас Атанасов или някакво протеже на Дядо Коледа?

Абе, живот в кутия, мен ако питате. Като този на котката на Шрьодингер и “патриотите” – ем са живи, ем не! А, сега да видим, що сте без ваксини? Гамени с гамени!

И вече наистина най-накрая се замислих, че въпреки многото приказки в тази посока, ние реално не живеем в сбъркано време – кучето си лае, щото е куче, котката с мяучи, щото е котка, чекмеджето не хлопа, щото е пълно, а оркестърът си свири, щото сме кръчма.

Сега остава само да си изберем певачица. За да ни изпее протяжно утре сутрин – добро утро, пияницееее….

Не Ковид, а чалга ни мъчи, пичове. Кънти! От Учиндол, та чак до Пхенян.

Васил Петев

«