Публикувано на 06.05.2021 / 7:00

НЕ ИДВАЙТЕ НА ЦЪРКВА! НО АКО РЕШИТЕ, НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ШАНЕЛ-А, НЕ БЛЕСТЕТЕ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА, РАЗКАРАЙТЕ ПАЗВАНТИТЕ СЪС СЛУШАЛКИТЕ И ПРИЕМЕТЕ РИСКА ДА СТЕ С ВЯРВАЩИТЕ!

Много моля политиците – НЕ ИДВАЙТЕ НА ЦЪРКВА!

Нито имате понятие от Канона, нито ви интересува. И вие, и ние сме наясно, че го правите, за да се покажете! Заради вас ни ограждат, пазят (защото знаете за народната любов), не можем да се поклоним на иконите, вкарвате ни в грях, защото си мислим разни работи за майките ви…..

Просто, стойте си вкъщи!

Но, ако, все пак решите, не си слагайте Шанел-а, не блестете като коледна елха с брилянтните брошки и платинените часовници – махнете бижутата, разкарайте пазвантите със слушалките и приемете риска да сте с вярващите!

И не си отивайте 30 минути, след като сте дошли! Прави още по-грозно впечатление, защото доказва, че идвате, за да се покажете, а, не, заради Литургията!

Мариела Нордел

На снимките: Ива Митева – председател на Народното събрание със Стоян Денчев.

Коментари 25 за
“НЕ ИДВАЙТЕ НА ЦЪРКВА! НО АКО РЕШИТЕ, НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ШАНЕЛ-А, НЕ БЛЕСТЕТЕ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА, РАЗКАРАЙТЕ ПАЗВАНТИТЕ СЪС СЛУШАЛКИТЕ И ПРИЕМЕТЕ РИСКА ДА СТЕ С ВЯРВАЩИТЕ!”

 1. А, бе хора, гледайте делата на тия хора стига със злословия, те и за Станишев излизат какви ли не неща. Хайде да видим сега кой да какво се бори или пак същата максима- всички са маскари.

 2. Тази издокарана соросоидка ще си остане в историята на България с фашисткото си отношение по време на гласуването в НС за преизчисление тна на пенсиите. Ей казал е народа ден година храни, а тя попаднала в тоя краткотраен парламент вместо са се запише със златни букви, реши да се продаде може би за злато но те е същото !

 3. ЧЕСТИТО НА СЛУЖБИТЕ!
  До дни връщат от Дубай дясната ръка на Божков- Георги Попов.Ето защо Христо Иванов иска закриване на Специализирания съд и прокуратура.

 4. >>>Честит Празник !

  Политик в църква се вписва като свиня в аероплан.

  Партизански отряд Четвърти километър спусна 30 парашутиста в една мандра и изяде всичкия кашкавал.

  Неска няма да копая тунела за Сомалия защото е Джурджевдана.
  Като овчар на моето ДНК стадо от специфични гени днес и аз имам празник.
  Овчи празник.

  Венсеремос.

 5. Много бързо се окапъти, тази фъфладжийка! Свиваше, свиваше гърба, и за един месец показа простотията си и мутренската си същност.
  Гледай, гледай, Народе и умното, по делата, а не по крясъци и викове.

  1. Дано като я прокълне половината народ, да я хване и да не я пусне и хич да не пита защо!!!

 6. Ивче, защо така бе мойто момиче. Толкова грижи и разходи докато те отгледам още от студентските ти години до днес. Първо чрез Данчо Соколов те назначих в Министерството на правосъдието при Васко Гоцев. Намерих ти и подходящ съпруг, но уви…После, когато Васко напусна министерството, Данчо те взе при себе си в Народното събрание, – пак по мое настояване. После те внедрих при Христо Бисеров. После те записах за докторантка в Правния институт. След туй те пробутах на Слави. И накрая те направих и шеф на парламента. И все съм плащал. Само и само да се развиеш, да израснеш. Че да има кой да ми помага на стари години. А ти, какво направи. Взе че се ос-а накрая. Че и простотията ти личи отдалеко. Айде ти ще хванеш друг. Не че тоя С. Денчев е голям сопол. Но за мен какво остава? Един трибуквен. Ах Иванке, ах адашке от нашто Разградско, уби мъ.

  1. Ей, добре че го каза, защото аз без да зная тая забележителна биография на Ивчето, разбрах отдалече че е соросоид, а това значи човек без душа, само с портфейл и банкова сметка. Точно, а?!

 7. Сергей Шойгу - кум на сватьбы и крестник каза:

  Че въпросната кресла е тъпа е ясно на всички в администрацията на НС , но мултака/“библиотекаря”/ Денчев, виден доносник на ДС и на Доган солташак…толкова ли му е акъла да се прави на вярващ , само национални предатели …, тази приключи Слави окончателно…

 8. Шефката на парламента определено има нужда от дефектолог. Митева си проигра шанса да стане отново председател на НС. За този пост се искат качества на водач и ръководител, а не само добро познаване на конституционализма и правилника за работата на НС…

  1. А, може би и от човещина, от съпричастност и най вече от честност!

 9. Кога стана калайджия, кога ти почерня задника? 😀

  Поредната свинщина лилиева, скоро и задникът и ще стане троен, та само чанти на Шанел ще носи…

 10. На снимката виждам Патриции а зад тях Плебеите с маска!!!Винаги в църквата на първа линия!!! Най-смешното е като говорят за Официални лица в църква!!!Църквата е като гробището а там всички са Равни??? 2-а метра под земята!!!АМИН

 11. Честит Гергьовден БЪЛГАРИ! Бъдете здрави и храбри.
  Поздравявам за Гергьовден бойко борисов с „Батальона се строява за последен път“.

 12. Бърсалката Ива Фъфлекова беше до сега ГЕРБ пачавра а сега е вече бърсалка на чалга мутантите !
  Но я охраняват, защото трябва да я пазят от „народната любов“ .

  ЩОМ ДЯВОЛЪТ СЕ КРЪСТИ В ХРАМ, тоест Бойко се обръща към „Началника“ : той будалка ме, че съм добре, дори не пита вече как си? – а покрай мен народът мре – от глоби, данъци и такси !

 13. За какво са й на фъфлата пазачи, кой я познава! Толкоз й беше – до утре на сцената и пак при бумагите. Чиновническа съдба. Като казах „чиновническа“, се сетих за великия разказ на Чехов „Смъртта на чиновника“. В две страници ти казва всичко за чиновническия манталитет. Това е големият писател!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *