« Върни се назад Публикувано на 30.01.2024 / 8:29

НЕ Е ЗАРАДИ „ТРЕТИ МАРТ“, ДРАГИ НИ ДЖУРНАЛЯ, ЗАРАДИ ПЛИКОВЕТЕ Е, КОИТО СЕ ОТЧИТАХА ВСЯКА СЪБОТА В ЕДНА КЪЩА ПО ПЪТЯ ЗА ПЕРНИК И УШЕВ, И ДРУГА КЪЩА В СЕЛО ТРУД И КОПРИНКОВ!

Една джурналяйка „открила“, че движението „3 март“, свързано с президента Румен Радев, било регистрирано от Весела Лечева. „Открила“ го във Фейсбук, където от вчера не тя, а Григор Здравков извади регистрацията. И вика тая джурналяйка: ето защо атакуват Ушев, заради Весела Лечева!

Глупав анализ, плитък и смешен.

Това, че Весела Лечева, апропо цялата Левица, отцепила се от БСП, е при Румен Радев е толкова видимо и ясно, че няма нужда от такова „внезапно“ откритие, защото то е достойно за обучение в първи клас.

На 23.06.2023 АФЕРА написа:

„ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ В ХАЛКИДИКИ. ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА, „ГОЛЕМИЯ КОПРИНКОВ“ СОТИР УШЕВ, „МЛЕЧНИЯ“ ДИМИТЪР ЗОРОВ. САМО РУМЕН РАДЕВ, ДЕСА И „МАЛКИЯ КОПРИНКОВ“ С „ЧИЧО ГОШО“ ЛИПСВАХА…

На 23.06.2023 АФЕРА написа:

БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СКАНДАЛ! БЛИЗКИЯТ ДО СОТИР УШЕВ И ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА – ЗОРОВ, ТОРМОЗИ ГРЪЦКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАВЕДЕНИЕ, ЗАРАДИ СНИМКИ ПУБЛИКУВАНИ В САЙТА „АФЕРА“! ДОКАТО ГЪРЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ, „АФЕРА“ ЗАКОВА И ЯХТАТА НА „ЗЛАТНАТА КОМПАНИЯ“ „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“

На 24.06.2023 / 10:22

КОЙ Е ДИМИТЪР ЗОРОВ, ОЛИГАРХА ДО БОРИСОВ И РАДЕВ, СПРЕТНАЛ СКАНДАЛА В ХАЛКИДИКИ ЗАРАДИ СНИМКИТЕ С ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА И СОТИР УШЕВ

Въпросният Димитър Зоров е свързан тясно с Румен Радев. Преди това пък беше близък до ПП, рожби на Радев. В същото време тия дни покрай информация, че Васил Божков събирал 80 видни лица за проект, пак лъсна името на същия тоя Зоров.

Това, че Весела Лечева живее със Сотир Ушев, пък тя била регистрирала “3 март” и затова бил удрян Ушев, е “анализ”, достоен за умствения капацитет на “стратезите” на Радев.

Не е заради това. Заради пликовете е, които се отчитаха всяка събота в една къща по пътя за Перник и Ушев, и друга къща в село Труд и Копринков.

Това е положението.

Afera.bg

«