« Върни се назад Публикувано на 04.11.2021 / 8:56

НЕ ДЪРПАЙТЕ ОПАСНИЯ ТИГЪР НА ИМУНИТЕТА ЗА ОПАШКАТА! ПРИРОДАТА Е ПО-СИЛНА ДОРИ ОТ ЛИБЕРАСТИТЕ И ФАШИСТИТЕ СРЕД НАС

От ковид умират 1-2% от заболелите. Това прави на 100 души само 1 човек. В хуманитарен план голяма трагедия, но в природен – капка в морето.

85% ковида не го усещаме при изкарването, още 10% го минават симтомни, но леко, 5% стигат до болница и лечение, а стоим ВСИЧКИ затворени по къщите без дори да заразяваме, защото сме го изкарали и имаме доживотен клетъчен имунитет и вече не сме приносители.

Обаче властите ни заключват със заплаха от зелен сертификат, ако не ни ваксинират. Насила! Нечувано насилие над преболедували човеци!

Ако ни ваксинират насила и сме го изкарали преди това, ще загубим естествения си имунитет. Това е природа и тя е на наша страна. Но не и когато я тормозим излишно. Имунитетът е слабо познат дял в медицината и работи за съхраняване на човека от страшни болести, но някой иска да го превърне в наш враг и да вкара човечеството в порочен кръг до пълното му унищожение от тотална липса на имунна защита. А имунитетът е опасен тигър, но е наш, понякога смъртоносен, приятел. Един пример е високата температура, друг пример  са автоимунните заболявания.

?Не дърпайте тигъра за опашката като ваксинирате преболедували хора.

?Това с поголовната имунизация на преболедували от ковид хора е масов прецедент за първи път в историята на човечеството. Никога досега не е имало масова имунизация на преболедували хора от шарка, денга, ебола или друг вид коронавирус освен COVID 19.

Има ли масово умрели от ковид в Африка? Няма. Там няма и снижаване на популацията и от други страшни болести като ХИВ, ебола и жълта треска поради естественото пригаждане на хората към вируса и неговите вариации. Нищо, че СЗО пророкува обратното от 1990 година насам.

Природата е по-силна дори от човека, дори от либерастите и фашистите сред нас.

Николай Бареков

«