« Върни се назад Публикувано на 17.11.2016 / 12:49

НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ТОЙ ВИ ОБВИНИ В КЪСА ПАМЕТ И НА ТОВА РАЗЧИТА! НЯМА КОЙ ДА ГИ АРЕСТУВА, ЗАТОВА ПРИСЪДАТА Е – ДА НЕ ГО ЗАБРЯВАТЕ!

гербКогато слушаш лицето Бойко Методиев Борисов, НИКОГА не трябва да приемаш буквално казаното от него. Защото манипулативно, докато прехвърля от болната си на здравата глава онова, което не му е удобно, той всъщност издава тъмните си помисли.

Народът забравял много бързо и имал къса памет…, натърти днес лицето Бойко Методиев Борисов.

Уж искаше да ни каже как народът забравил бързо „магистралите, санирането“ и всичките му „плюсове“ в буквален кинтов смисъл.

ОБАЧЕ.

Всъщност, Борисов издаде онова, на което се надява – късата памет на този народ. Справка – Варна, първият път го изрита от властта и само след три месеца – гласува за ГЕРБ. Може и да беше с огромни фалшификации, но резултата бе такъв.

Днес лицето Бойко Методиев Борисов изплю камъчето директно – да, забравяте много, къса ви е паметта и на това разчитам.

И понеже няма кой да ги арестува, и понеже прокуратурата е под шлифера му /все още/, и понеже не сме Румъния, присъдата му трябва да е – ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ НАИСТИНА и да му покажем на предсрочните парламентарни избори, че „говедата“ могат да излязат от картината и да го вземат окончателно на рогата си.

Като няма МВР, служби и прокуратура, които да арестуват ОПГ „Къде са парите“, ние да издадем доживотната присъда – на изборите.

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

«