« Върни се назад Публикувано на 15.09.2014 / 20:01

Не гласувайте, щом Особената форма на главата казва: „Високата избирателна активност означава, че спасяваме България”

Цветан ЦветановБившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов днес тържествено оповести как получил благодарствено писмо от Фондация „Искам бебе”: „Днес получих благодарствено писмо от фондация „Искам бебе“. Такива радостни моменти са доказателство, че каузата е благородна и всички заедно трябва да подкрепим хората с репродуктивни проблеми.”

Че Цветанов е безскрупулен е ясно на всички, че прави олигофренски пиар от всичко – също, но по-страшното е, че оповести, че при избирателна активност от 60% ГЕРБ печелят пълно мнозинство.
Като знаем какъв спец е на фалшифицирането на изборите, и като знаем колко „прости” мъждукат в България, изобщо не се съмняваме, че ГЕРБ пак ще спечелят изборите.
Нашата основна цел на предстоящите избори е да повишим избирателната активност, защото това е най-важното и основополагащо за демократичните принципи. Високата избирателна активност означава, че спасяваме България.”, изцепи се Особената форма на главата.
Е, щом ще е тъй и така или иначе няма за кого да се гласува изобщо, то най-добре е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ. За да попречим на ОПГ ГЕРБ да получат пълно мнозинство. Защото получат ли го и не си от „простите”, реваншизма до дупка ще ни помете.
Afera.bg

«