« Върни се назад Публикувано на 23.10.2021 / 10:28

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ПОСТЪПВАТЕ ТАКА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД? ИЛИ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ? КАКВО СТЕ ОБЕЩАЛИ НА НЯКОГО?

Защо бе, управляващи? Защо, бе, министър Кацаров, защо бе, Стойчо?

Трябваше ли доцент Атанасов да казва, че ако имаш антитела и ти се удари иглата е все едно да гасиш пожар с бензин, за да се чуе от народеца?

Затова ли почнаха инфаркти, инсулти след ваксините при някои хора?

Не ви ли е срам да постъпвате така със собствения си народ? Или не сте българи? Защо го правите, какво сте обещали на някого?

На колко хора се направиха пълни изследвания, включително и за антитела, съсирване на кръв, преди да ги вакснете, бе?

Реве ми се…

Все друг ли трябва да казва нещо важно, а управляващите да искат ей така, без изследвания хората да се бодат? Нали уж било заради здравето ни?

Гадно ми е, тежко ми е, отвратително ми е. Как да ви вярваме? Защо го правите, бе, защо?

===

Бясна съм и нямам никакво намерение да съм… тактична.

Изобщо не ми поднасяйте ББ като някакво условие за кого да се гласува и кой да се предпочита. Престанете вече с тази мантра.

Ако ви уйдисва, отивайте, гласувайте си са служебни, за Радев, за когото си искате. За мен ТЕ са властта в момента, ТЕ трябва да отговарят на въпросите, а не да ми се правят на ни чули ни видели.

Пред осъзнатите хора вече такива манипулации не вървят.

Да кажат истините – защо карат неизследвани хора да се факсат ей така, без да се знае състоянието им и дали примерно вече нямат антитела? Да кажат какво се случва с хора, които имат достатъчно количество антитела, но им се наблъска този препарат?

Хайде, отговори искам – Защо се мълчи на тази тема?

Я, стига. Отворете си очите и престанете да си избирате любимци по симпатии или… може би по лични интереси? Мантрата ако не е тоя, значи леле, ще е оня, приключи поне за осъзнати хора! Въпросите се задават към управляващи, нали така? Не към ББ, не към други.

Та какъв е отговорът на простичкия въпрос – какво се случва с хора, имащи антитела и без никакви изследвания им се набие препарата, наречен „ваксина“.

Дима Николова

 

«