« Върни се назад Публикувано на 01.09.2023 / 8:36

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ! ПРОДАЖНИЦИ ДОЛНИ! ТОЛКОВА Е ЖАЛКА ТАЗИ ПРЕДАТЕЛСКА СЕКТА, ЧЕ ГОРКО И НА БЪЛГАРИЯ!

Антон Кутев, един от пишман говорителите (посредствената медийна адвокатура) на президента Румен Радев. Толкова е жалка тази предателска секта, че горко й на България! Излъгаха офицерството и всички бивши военни, че Радев е носителят на смислената политика в България. И сега се борят и са много възмутени от резултатите, които точно Радев произведе с личната си некадърна селекция.

Абеее, умниици, манифестирахте Радев, когато заяви, че Асен е гениален, и когато наруши Конституцията с гражданството на Кирил. Манифестирахте го, когато даде газопреносната мрежа на командването на БОТАШ. Манифестирахте го, когато Копринката ръководеше държавата с кметския си мозък, формиран в село Труд и корумпираните си практики! И сега пак продължавате да го манифестирате.

Антон Кутев да говори за сделката с БОТАШ е пълен абсурд! Сделката с БОТАШ не е деструктивна, защото поръчваме танкер и видите ли, БОТАШ ни  доставя газа на границата. Преди да говори Кутев е добре да прочете договора, защото иначе се превръща в папагал на пиарски опорки.

Договорът с БОТАШ ни струва по половин милион долара на ден от следващата година. А танкерът, който Деница е поръчала е три пъти по-скъп и ИЗОБЩО НЕ Е МИНАЛ ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ, ЗАЩОТО ДЕНИЦА НЯМА КЪДЕ ДА СЛОЖИ ОГРОМНОТО КОЛИЧЕСТВО ГАЗ, което е накупила на шокиращи цени и го продава обезценено за сметка на всички нас.

Антончо защитава дебилната политика на радевата селекция, защото той самият е част от този срамен пейзаж. Не ви ли е срам бе! Продажници долни!

Антончо наясно ли е, че договорът дава изключителни права на Турция да се разпорежда с газопреносната ни система.

Що за дребни душици сте вие! И сега Радев пак искал да прави партия, Паргов, Дипломатическото дружество, разни бивши военни и пр. Вас кой ви е учил на национална сигурност бе, къде са ви психолозите, да изчислят колко са ви неграмотни водачите, колко са корумпирани и нечетящи.

ВИЕ САМИТЕ, ЩОТО СТЕ МНОГО УМНИ СЪЗДАДОХТЕ ТОВА, СРЕЩУ КОЕТО СЕГА СЕ БОРИТЕ! И дори не се сещате, че трябва да се отдръпнете от собствената си грешка. А риете в нея, за да задълбочите още повече трагичното състояние на България.

Калина Андролова

«