« Върни се назад Публикувано на 02.05.2014 / 13:04

НЕ БОЙ СЕ, НЕДЯЛКО, НОЖА НА „ПОРЪЧКИТЕ” Е ДЪРВЕН!

 

Жълтият сайт на лицето Недялко Недялков тревожно се тюхка, че с нарочния избор на нов шеф на Сметната палата – съветничката на Станишев – Лидия Руменова, „още следващите месеци” щели да подпукат Столична община на ГЕРБ- Фандъкова с умишлена поръчка. „Сега със смяната на шефа на одитния орган се очаква да бъде предизвикана голяма финансова проверка на общината, чийто кмет е зам.-председателят на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Надеждата на властта е да бъде ударен директно и самият лидер на партията Бойко Борисов, който бе кмет на София до 2009 г.

Проверката може да засегне пряко или косвено и свързвания напоследък с наркоафери общински съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев, който е председател на Комисията по бюджет и финанси в Столичния общински съвет (СОС).”, вълнува се Недялковият жълт сайт.

Не бой се, Недялко, ножа е дървен!

Във Варна такава „поръчка” за „удряне” чрез НАП на управляващите от ГЕРБ, плюс лицето  Янко Станев, бе заложена още от началото на управлението на правителството на Орешарски. Една година по-късно – ГОЛЯМА НУЛА!

До този момент „топ” лицата на ГЕРБ се откупват успешно, така че не си предизвиквай болки и страдания, заради бъдещето на „любимия Бойко”, нищо няма да му се случи.

Е, бълха го ухапала, с „рестото” на някоя и друга кинта!

Другото е пунта Мара.

Afera.bg

 

 

«