« Върни се назад Публикувано на 23.11.2023 / 8:56

НЕ „АФЕРА“ Е СРАМ, КОЯТО ВИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ, А ВИЕ СТЕ СРАМ, ВАРНЕНСКИ ДЕСНОСЕКТАНТСКИ БОЛШЕВИЦИ!

На 22.11.2023 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛНО! ПОД НАТИСКА НА МАСОНА ХРИСТО ДИМИТРОВ, ПП/ДБ КМЕТЪТ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ОСТАВЯ КАТО ЗАМ-КМЕТ „КАСИЧКАТА НА ПОРТНИХ“, ЕКС СХЕМАДЖИЯТА НА ОБЩИНА – ВАРНА, КОЙТО СЕГА ПСУВАЛ УГОДНО БОЙКО БОРИСОВ И ДЪНКАТА

На стената си във Фейсбук варненският общински съветник от ПП/ДБ Евгений Станимиров е пуснал скрийншот със заглавието на публикацията на АФЕРА със следния коментар:

„Като оставим настрана колоритния стил на поднасяне на новините на сайта afera.bg,  ако има и малка доза истина в това, ще бъде много лош знак към варненци.“

Не познавам лично Евгений Станимиров, приятел ми е във Фейсбук, но мисля, че е чист човек, творец и твърде наивен за политическата мръсотия в която е попаднал, затова ми е симпатичен и уважавам позициите му, дори и когато са различни от моите.

Под поста му лице с името Стилиана Петкова е коментирала сайта АФЕРА като „срам за българската „журналистика“. Отговорих и там, но тъй като това лице се упражнява върху сайта АФЕРА ще и река и тук няколко думи:

Намкьорлъка на подобни десносектански лица е потресаващ.

„Умно красивия“ болшевизъм, който аз съм преживяла по времето на управлението на Иван Костов и неговия „любим син“ Добрин Митев във Варна, сега се е мултиплицирал на n-та степен.

Тези хора са като секта, те не признават никаква позиция извън тяхната, те клеймят всеки и всичко, които си позволят да вадят наяве безпощадно ИСТИНАТА за техните „вождове“, тези хора нито мислят, нито вникват в това, което им казваш, те са еманация на чистия болшевизъм.

Изключително съм горда сайта ми АФЕРА да бъде наричан „срам за българската „журналистика“ от лица, слепи за Истината, както бях горда по времето на техния „пра родител“ Костов с управленеца му Добрин Митев във Варна, които ме заплашваха, когато пишех тогава за криминалната приватизация на „Златни пясъци“, че „с всички начини и средства ще бъда премахната, ако не престана да пиша за „Златни пясъци“. И го направиха, слава Богу, по „елегантния начин“, като с устна заповед от Горе бях елиминирана от вестник „24 часа“ и три години бях изхвърлена от журналистиката, защото никой не смееше да ме вземе на работа.

Такива болшевици да ти кажат, че си „срам за българската „журналистика“ е чест.

И, да, лицемерието им е потресаващо, защото точно тия болшевики бяха окичили всичките си предизборни билбордове със снимките на чекмеджето на Бойко Борисов от разследванията на АФЕРА, ПРИСВОЕНИ И ОТКРАДНАТИ ОТ САЙТА „АФЕРА“, без дори да се позоват.

Докато повече от 10 години ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ громеше ГЕРБ управлението на Иван Портних, същите тия десносектанти ги нямаше никъде на бойното поле. Впрочем, нямаше ги и тогава откакто Бойко Борисов се появи на политическата сцена и не съм спряла от ден първи да го критикувам яростно.

Кой беше през това време „срам“, аз или те?!

Сега, когато само АФЕРА отваря очите на варненци за Истината, такава, каквато е, за т.нар. „нови“ управляващи Варна, е „срам“.

Верно ли? А вие не сте ли срам, вие, същите, които не спряхте да плюете бизнесмените на Портних, а днес любовно се прегърнахте с тях и мълчите, и не смеете да гъкнете, докато вашите – кмет и „гурута“ зад гърба му – направиха още преди изборите СДЕЛКАТА и във Варна няма да има никаква промяна, освен още по-страшна реалност и от тази на ГЕРБ Портних?!

На финала – за „просташкия език“ на АФЕРА, според чистофайницата Стилиана Петкова. Най-обичам лица, като нея, да ми се правят на високо моралници и скрупольозници откъм език и лексика. Няма да се впускам в анализи защо, как и кога употребявам различна лексика, ще синтезирам всичко с цитат на Фаина Раневская, нищо, че мразят всичко руско, точно по-болшевишки.

Толкова.

Веселина Томова

«