« Върни се назад Публикувано на 22.04.2022 / 10:41

НЕ, АТАНАСЕ! ВИЕ ЩЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТТА ПОИМЕННО И ЛИЧНО! ВИЕ РАБОТИТЕ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС И НАРИЧАТЕ ТОВА „ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР“!

Когато не питате народа, но решавате вместо и въпреки него.

Дали видяхте самодоволството върху лицето на геерал наско в интервюто му по новата нацтелевизия тази сутрин, когато говореше за тайните възможности да предоставяме оръжия на украйна? Беше толкова екзалтиран, че това се е случвало и ще се случва по този начин.

Само не разбрах защо това малко човече се идентифицира като лице, което казва истината, след като пръв сайта АФЕРА показа снимки с товарене на българско оръжие и експедицията му към нацистите:

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ИЗПРАЩАМЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО ЛЪЖАТ И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ДОКАТО МЕРЗКИ ЛЪЖАТ, САНДЪЦИТЕ ЛЕТЯТ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША, НАТОВАРЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

https://afera.bg/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bf/

Едно е да признаваш нещо, когато си хванат на калъп без гащи, друго е да ти се налага насила да сваляш маските. За подлеца няма разлика.

Впрочем, в същото това интервю генералът наш призна, че България не е неутрална страна, защото е четвъртия доставчик на оръжие на нацистите, не е спирала да доставя /това означава, че и Румен Радев със служебните го е правил/ и ще продължи да се прави. Това било наш цивилизационен избор! Не не е наш, а е само ваш този избор.

Цивилизационен избор!?

Досега бях много мек заради вродения ми хуманизъм. Запомнете, обаче, нещо важно и изключително. България е доставяла и доставя оръжие на нацистите и това беше разкрито и доказано от хора като мен и приятелите от АФЕРА.

В този смисъл ние българите, вече сме съучастници в престъпленията и кланета на наши съотечественици с българско самосъзнание.

Защо тогава искат да официализират през Народното събрание това даване на оръжия? Причината е само една – по този начин България като държава и цялата българска нация става съучастник на нацистката хунта, а не само управляващите партийни бандити.

По този начин всички ставаме отговорни за тези престъпления, а досега вината е само на държавници и политици.

Спомнете си думите на Митрофанова – „Русия знае, че българските граждани не подкрепят решенията и действията на своята официална власт. Ние внимателно наблюдаваме тези процеси“. Откакто руската посланичка каза тези думи, започна активизирането за замесване на целия български народ в тази мръсна и престъпна игра на смърт – цивилизационен избор!!! А всъщност престъпен.

Не, Атанасе, тази работа няма да стане. Вие ще си носите отговорността поименно и лично за всичките ваши решения.

Вие работите против българския интерес и наричате това „цивилизационен избор“.

Досега имах много задръжки по идеята за нов Народен съд, но вие не ни оставяте друг избор. И този Народен съд сигурно ще се състои, защото наказателните състави са вече готови. Не може милиони български граждани да стават ваши заложници и бъдат подложени на пълно изтребване, заради една шепа национални предатели с почти никакъв обществен авторитет. Това няма да стане, ще се постараем.

Народен съд не с ваши съдии! Изпълнение във всяка точка на планетата.

Николай Марков

«