« Върни се назад Публикувано на 02.07.2024 / 19:01

НЕСЛУЧАЙНИ СЪДИЙКИ ОТ ЖЪЛТОПАВЕТНИЯ СЪД ПУСНАХА САЛИ ТАБАКОВ НА СВОБОДА. НЯМАЛО ПРАНЕ НА ПАРИ? АРЕ, БЕ! ИЗХРАЧИХА СЕ ВЪРХУ БРИЛЯНТНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА КПК, ЩОТО КАТО ЧУЯТ КПК ГАЗ ПИКАЯТ! ДА, ДЕ, АМА РАЗСЛЕДВАНЕТО Е ОЩЕ В НАЧАЛОТО. КАК ЩЕ СЕ ДОКАЖАТ КОЛКО ЗАКОННИ СА БЛИЗО 54 МИЛИОНА АВОАРИ НА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ ДПС, А?!

Решение на съд не се коментира, обичат да мантросват жълтопаветниците десносектанти и простоидиоти. Аре, бе!

Всичко на този свят може да се коментира докато има свобода на словото. И що е плод на човешка ръка.

Само пред Бог се смиряваш.

Изключеният от ДПС бивш областен председател на ДПС – Варна и общински съветник от ДПС Сали Табаков и над 80-годишния му тъст Зекир Османов излизат от ареста без мерки за неотклонение, реши на втора инстанция Апелативен съд в София.

НЕСЛУЧАЙНИ СЪДИЙКИ пуснаха Сали Табаков на свобода. Две от съдийската колегия на ВСС, която лошо и става да пищи срещу КПК, третата – с много близки отношения с адвокат на Сали Табаков.

На първа инстанция от СГС категорично Сали Табаков бе с наложена от съда мярка за неотклонение задържане под стража.

АФЕРА подробно писа какво намериха при брилянтна акция Комисията за противодействие на корупцията в къщата на Сали Табаков и тъста му. Милиони евра, злато за милиони, стотици хиляди левове и още купища в сайфове и банки… Плюс 35 000 незаконни патрони и гранати.

Всички авоари на Сали Табаков разкрити по акцията се изчисляват на около 54 милиона, само автопарка от автомобили на Сали Табаков се изчислява на няколко милиона.

Нямало пране на пари? Аре, бе!

Тъста му имал „работилничка“, дето работел, милия, над 80 годишен по сделката с обществени поръчки за автобуси от МОН, обществени поръчки ХАРИЗАНИ на екс ДПС онбашията във Варна за 28 милиона лева…

Сделката не била незаконна и не ощетявала държавата? Аре, бе!

Клоуни „право“ раздаватели.

Да, де, ама разследването и досъдебното производство е още в начална фаза и тепърва ще се види как ще докаже „законността“ на близо 54 милиона въпросния „работлив“ ДПС ексонбашия.

Който впрочем реален бизнес няма. Врътка единствено обществени поръчки – ооооо, ако можеше да говори ГЕРБ екскмета Портних, що пара мина през авера му Сали Табаков с поръчки и договори!

Нямало пране на пари, ли? Аре, бе!

Има жълтопаветен съд, щото освен да пищят, че имало мафия в прокуратурата, десносектантите не смеят да гъкнат за жълтопаветната съдийска мафия!

И сега се изхрачиха върху брилянтната акция на КПК, щото като чуят КПК газ пикаят и много им е важно да изпищят сега – ауууу, ей ги на КПК и прокуратурата – виждате ли как обвиняват хората…

Потресаваща кочина!

Нямало пране на пари? Аре, бе!

Горе главите, момчета от КПК, работете, момчета!

Само купищата пари, дето е пръскал на комар Сали Табаков му стигат за обвинение в „пране на пари“!

Работете, момчета, така както трябва, пък да става каквото ще в тази пробита лайняна съдебна система!

Истината винаги излиза наяве.

Понякога по-късно. Но винаги побеждава.

Веселина Томова

«