« Върни се назад Публикувано на 12.08.2014 / 21:15

Нескопосани ДС „протестърни” циркаджии

Любен Гоцев с Веселина ТомоваТ….к, музика и вести от Бойко Борисов. Пардон, Пеевски. Пардон, комисията по досиетата. Пардон, измисленяшката бригада на прокопиевски, ексВАЦ-Пеевски журналя, и „вся остальная сволочь”, както би рекъл чичо Стьопа от КГБ. За да се отклони вниманието от БОСТАН, разбирай „договорились” ГЕРБ и ДПС, за да отвърнем поглед от наглото ментално отклонение, наречено президент на републиката и още по-циничното му ГЕРБ-партийно служебно правителство, нескопосаните спецове по „ДС циркаджилък” решиха да ни „втрещят” с … „досието“ на Виктор Вълков.

Не пропускайки да отбележат многозначително, че било унищожено някога от … ген. Любен Гоцев.
Брех, мама му стара, каква тюрлюгювеч „новина” и какъв олигофренски „подтекст”, който трябва да бъде внушен – видите ли, „върнахме се на власт, пардон, дойдохме” /по Близнашки/ и ви разкрихме, аджеба, кои са „вразите”.
Как кои – ДС, Любен Гоцев и Виктор Вълков!
Моментално слугинските медии и журналя от т.нар. „големи” вестници, които имат тираж, колкото една осма от четен сайт, се втурнаха в дърварското „протестърско” „служебно” активно мероприятие.
И сега се очаква да ахкаме и да охкаме, вместо за това каква ОПГ се задава отново на власт, с разорана пъртина от идиотското служебно управление, защо Виктор Вълков бил „Пенчо Пенчев”.
Само „простите”, с които се разбира „простият” могат да се вържат на подобен малоумен пиниз.
И само онези, които никога не са общували нито с Виктор Вълков, нито с ген. Любен Гоцев, могат да изписват тонове „световни конспирации” как „ръководят държавата и назначават правителствата” от „Монтерей”, въпреки че отдавна изобщо не си пият ичкията в „Монтерей”, ама кой да вдява.
Класата на Виктор Вълков и Любен Гоцев няма как да я стигнат платените „протестърски” сценаристи на „опорни точки” а ла селската баня в Банкя.
И докато безобразно правят опит да ни запушат очите и ушите с Виктор Вълков за да не се вторачваме в мръсотията, която творят БОСТАН, президентът и служебното правителство, никой например не се задълба в злокобно отвратителните думички на бившия шестак Димитър Иванов, че „Бойко Борисов бил новия Стамболов”.
Та, за онези, които сега ще пищят и ще пишат дописки по поръчка колко страшно, зловещо и ай, какво нещо е този ДС „Монтерей”, АФЕРА им дава бял хляб от извора, публикувайки снимка на журналистката и собственичка на сайта АФЕРА Веселина Томова с ген. Любен Гоцев.
Защото не само няма от какво да се срамуваме. А имаме чест.
Веселина Томова

«