« Върни се назад Публикувано на 16.09.2014 / 17:01

Нерде Москва, нерде Белград, нерде Цветан Василев. Т…к, музика и вести от сайта, който изобщо не е под Пеевски контрол

лайноВ 13,45 часа в сайта на Недялко Недялков, който изобщо не е свързан с Делян Пеевски, се появява изявление на … ах, генерала, ох, Димо Гяуров: „Не вярвам на версията, че Василев е в Белград.” Малко по-късно става ясно, че Цветан Василев се е предал в полицията точно в Белград, с което на длан ЛЪСНА ЩО ЗА ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО Е БИЛ ДИМО ГЯУРОВ, И ЗА КАКВО ИЗОБЩО СТАВА.

Самообявилият се за „№1 сайт в Интернет”, /всички знаят как прави платено рекламна посещаемост/ ПИК на Недялко Недялков, който когато кихне Делян Пеевски първи му подава кърпичката, като същото прави и с Бареков, само преди дни „ексклузивно” обясняваше и се кълнеше, че Цветан Василев изобщо не бил в Белград, а в … Москва, и там го пратили ония от ДАНС, дето го вербували, офффф….
Недялко май още не е върнал парите на Алексей Петров – Трактора, иначе можеше да получи някой „спец” инструктаж да не пише глупости.
Днес, след изумителния „професионализъм” в жълтакавото сайтче, демонстриран от Димо Гяуров, пиковците ядосано се озъбиха и на … ДПС, че Цветан Василев бил сключил сделка „с лагера около Ахмед Доган и се е откупил. Врътката е ясна: свалят го от издирване в Интерпол срещу това да предостави голяма част от активите си в БТК, НУРТС и „Петрол“ на „когото трябва. Под „когото трябва“ имаме предвид неговите доскорошни ожесточени икономически противници, които в момента са затоплили отношенията си с ГЕРБ.
И следва наглото нахалство: „Впрочем вижте медиите, свързани с ДПС. Защо ли огънят по Василев в тях утихна...”.
Ама, чакайте малко, не друг, а жълтакавият сайт ляга и става с огън по Цветан Василев – к’во стана?! Че бием вече и по ДПС, ай, ай, ай, или само по някои от ДПС.
Стана това, което АФЕРА бе написала още преди доста месеци – Делян Пеевски ще си поиграе с недялковци, ще ги използва като пишкир и на финала ще ги отсвири.
Междувременно Бареков също не пропуска да дежури на вахта пред недяловци:
Мога да определя постъпката на Цветан Василев единствено като проява на здрав разум! Той трябва да хвърли сили оттук нататък, за да съдейства на БНБ за незабавното отваряне на КТБ и за изясняване на истината за фактическото й състояние. Без да се правя на голям банкер мога да кажа, че всяка световна банка има ликвидност не понече от 10%. Така, че ако в КТБ има 1 млрд. лева налични при близо 10 млрд. активи, то тя спокойно може да започне да работи, но това няма как да стане без подкрепата на държанвата, не толкова във финансов план, колкото като гаранция, че всеки, който желае може да си изтегли парите. Надявам се Василев да си дойде по-скоро в България. Лично аз му пожелавам да му се размине по-леко комуникацията с прокуратурата. Ако той съдейства за изясняването на истината, аз съм оптимист за бъдещето на банката и за развоя на събитията около КТБ“, допълни евродепутатът.”
Бареков май недовдява, че Цветан Василев не се връща от екскурзия за да оздравява каквото и да било, а му предстои арест, но нейсе. Той е зает с други „опции” – да затваря границата ни с Турция. Добре, че не хукна да затваря сръбската. Че можеха да му пратят направо Сретен Йосич. Така и така не могат да си поделят България с Бойко Борисов, и Сретен да си разпределят. По снайперски.
Afera.bg

«