Публикувано на 27.05.2022 / 12:47

НЕПРЕХОДНИТЕ ЗАСЛУГИ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ – ПРЕДАДЕНА ДЪРЖАВА В РЪЦЕТЕ НА ШАЙКА МЕЖДУНАРОДНИ АФЕРИСТИ!

Обсъдени са основни аспекти на двустранното сътрудничество между двете държави в областта на вътрешните работи, както и миграционната ситуация у нас, включително и в резултат на военния конфликт в Украйна.

Посланик Мустафа отбеляза отличното взаимодействие на МВР с правоприлагащите агенции, представени в посолството на САЩ в София. Тя изказа благодарност към ръководството на министерството за сътрудничеството и подкрепата за разрешаването на всички въпроси от взаимен интерес.

Страните отново потвърдиха важността на открития и прозрачен диалог.

….

ПРЕДАДОХМЕ  ДЪРЖАВАТА  СИ

в ръцете на шайка международни аферисти.

Отчитаме непреходните заслуги на президента Румен Радев.

Стела Банкова

Бележка на АФЕРА: Когато имаш МВР Рашков – абсолютна кочина, некадърност, корупция и малоумие, в угода на „синергия с дневния ред на САЩ“, виждате това, което виждате на снимката – надупен Рашков на Радев и измамниците МУ, ближещ задника на Херо Мустафа.

Коментари 21 за
“НЕПРЕХОДНИТЕ ЗАСЛУГИ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ – ПРЕДАДЕНА ДЪРЖАВА В РЪЦЕТЕ НА ШАЙКА МЕЖДУНАРОДНИ АФЕРИСТИ!”

 1. Г-н Радев,имам само един въпрос към Вас.Струваше ли си заради още пет години разходки по света за сметка на данъкоплатците да ни натресете тези олигофрени и измамници да унищожават държавата за която постоянно твърдите,че обичате и защитавате?

 2. Снежанка, кюрдския кюмур събрала седемте малоумни джуджета със наколенки да и излизат цъфналата слива.

 3. Ще ви кажа кво са го инструктирали тая дамаджана, която странно я мислех за умряла от известно време……та инструктирали са го поредните временни краварски нископоставени чиновници да не бори престъпността, да я остави да се вихри, до степен до която гоите ( така ни наричат нас българите в плана Ран-Ът) да се побъркаме психически от демонстративната безнаказаност на престъпността на всякакви нива – битова, политическа, финансова …И моля, отворете си го текста на плана на краварските престъпници Ран и Ът и го прочетете, после вижте как го приемат с единодушно мнозинство през 90-те българските фашисти от тукашния фашистки десен сектор, който беше известен като „СДС“, пълно е със снимки на предателите от тоя род рагичен за българите ден…..Рашков, Костов , Александър Йорданов, Корнелия Нинова импексовата, оня боклук със смъртоносните игли Стойчо Кацаров също- всичките са остатъци от тоя вонящ труп – СДС, от който започна краят на България и българите….

 4. Проф. Ивайло Груев, Преподавател в Университета в Отава,Канада

  Човек винаги може да прави грешки, но никога не му е позволена фатална грешка.

  Марио Пузо, “Кръстникът“

  Бих искал да започна този текст с една лична бележка. Преди месец бях поканен да посетя мой приятел, който наскоро се пенсионира, в прекрасната му вила до спокойно езеро, заобиколено от величествени мури, които тук, в Канада, са известни като бял бор. Най-накрая, миналия уикенд намерих време да го посетя.

  Седнахме на двора, гледайки към ослепителното отражението на майското слънце в езерните води и захванахме темата за световната, и разбира се, българската политика, тъй като моят приятел е сънародник. В един момент той направи следното признание.

  Никога не съм мислил, че един ден ще се срамувам да призная, че имам диплома от Харвард.

  Не без известен сарказъм го помолих да обясни.

  Този човек, (Кирил Петков) не може да говори правилно български, а и английският му в никакъв случай не е по-добър. Не разбирам как с това ниво на езиково владеене е успял да се дипломира. Речникът му е не само беден, той е и груб, недодялан, в Канада “rednecks” (необразованите “бачкатори“) притежават по-богат речник. Но проблемът не е в езика, а в това, което го предшества – в мисловния поток. Там е проблемът!

  Моят приятел продължи:

  Погледни само безспорния му талант за гафове, ами това е всекидневи. Той с може да си мисли, че му е позволено да се държи като клоун, ама хич не е смешно, трагично е. Този човек има проблеми с историята, с географията, религията на собствената си страна. Това е недопустимо за държавник на висок пост, да не говорим за премиер. Как е възможно това? България имала ли е някога такъв премиер? Ако такива елементарни неща не са му ясни, как би могъл да се ориентира и да взема решения днес, в тази напрегната международна обстановка. Това недоумявам!

  Така е, съгласих се, с уточнението, че проявите на неадекватност сами по себе си не са грях или престъпление. Но моят приятел в едно бе прав. Действително, ако на цирковата арена целта на гафовете е да предизвикват смях и бурни аплодисменти, то гафовете на премиера Петков и неговото ПП са меко казано проблем за народа като цяло, а също и за неговите гласоподаватели. Освен това, те рикошират върху облика на правителството, чиято колективна неадекватност в последно време бе обект на изключително остри критики. Само два примера: от трибуната на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ я нарече “екстремистка организация“, а президентът Радев изрече не по-малко остър и далеч извън добрия тон термин: “шарлатани“.

  Пътувайки обратно за Отава, си спомних редове от моя публикация от миналата година, в която засегнах особения генезис, както и контурите на “мандата“ на този странен политически “проект“, ако може така да се дефинира. Спрях се и на неговото бъдеще, което определих като “политически фойерверк“, имайки предвид неизбежната и бърза среща с небитието.

  Както вероятно е известно на повечето читатели, проектът ПП носи белега на един евтино скалъпен политически инженеринг, с местна олигархична закваска, иницииран от познатото от десетилетия НПО с адрес Виена, ръководен от “сивия кардинал на прехода“ (по думите на Достена Лаверн) и предложен като спасителната алтернатива на ГЕРБ заради изконно смъртния грях на Борисов –пускането на „Турски поток“. Така формацията ПП, пръкнала се като мимолетното избухване на звезда от типа Нова, или да си го кажем направо: дуото Петков-Василев, скоропостижно се увенча с благословията на американското посолство, на Държавния департамент и дори преди официалната му дата на раждане бе публично миропомазан не от кого да е, а от самия президент Джо Байдън.

  Дотук добре, но неизбежно се сблъскваме с една прозаична дилема отпреди близо 300 години, занимавала редица светли умове във времето на Русо и Уилиам Пен. Къде именно бе зачената тази енигматична, с нескрит бутафорен привкус, политическа формация (движение, клуб по интереси, или корпорация)? На върха на планината Олимп, в близост до самия гръмовержец Зевс (разбирай Вашингтон), или долу при низините, при смъртните, (разбирай площада), като упорито ни се втълпяваше, че е в резултат от спонтанния изблик на народния гняв от 2020. Да си припомним снимката с лозунга “Аз съм Кирил Петков и мен не ме е страх!

  Кой всъщност е автентичният генезис, отдавна би трябвало да е риторичен въпрос.

  Политическото “възнесение“, всъщност има противоположна посока. Казано на лексикона на политическия инженеринг – той е “topbottom”, или преведено по нашенски – “снесен отгоре“.

  Но тук, както вече споменах, се сблъскваме с един непреодолим, диалектично нерешим проблем.

  Проблемът за легитимността.

  За да запълни празната политическа сцена, т.е. да реши един от основните принципи на либералната демокрация – принципа на репрезентивност, триумвиратът Петков-Василев просто реши да заимства реториката на посланията на протестите от 2020 г.: неопетненост, борба с корупцията и най-вече “изчегъртването“ на “метастазите“ на срасналата се с държавните структури партия ГЕРБ.

  На теория подобна повехнала ПР-технологи, би трябвало да реши проблема, или поне така са се надявали стратезите на поредния политически проект на “Спасителите на България“, въпреки познатия до болка стил – буфосинхронисти.

  Технологията – младежки лик, съчетан с бодряшки ентусиазъм (само като пример да си припомним Гуайдо от Венецуела), е христоматиен предизборен ПР похват, прилаган по всички континенти, независимо от географска ширина, култура и идентичност. Нищо толкова стряскащо, ако премиерът Петков/ПП имат трудности с местоположението на картата на градове (Шумен, Плевен), с броя на мостовете на Дунав, да не говорим за местонахождението на тленните останки на цар Самуил при решаването на въпроса с Македония ( в стила на Гордиев възел – какво тук значи някакво си вето). За непаметливите: след Плиска и Велики Преслав, Охрид е третата Българска (НЕ македонска) столица от 990 – 1018 г..

  Подобни подробности са без значение за “тоpbottom” – спуснатия отгоре проект, важното в случая е да бъдат изпълнени няколко “поръчки“ с различна степен на важност. В този контекст личността на извършителя и неговият ценз, експертиза, държавнически опит и т.н., ако употребим поредния модерен българизъм, е “ирелевантен“. Дали лицето притежава дарбата на хипнотичен оратор, или е пелтек; дали притежава IQ нa Айнщайн, или е умствено изостанал е без особено значение, важното в случая е крайният резултат да е успешен.

  Както има една приказка – нищо лично.

  Разбира се, основните стратегеми на ПП “случайно“ бяха изпуснати от предизборния им лексикон, включително неособено популярния у нас друг българизъм – термина „синерджи“, тоест синхронизирането на интересите на България в случая с интересите на стратегическия партньор САЩ (в интерес на истината този израз бе на друг, вече бивш, покровител на ПП – държавния глава Радев).

  Следващият откъс е от мислите, който написах преди 7 месеца и които ми се струват все още актуални, независимо от критиките на мои приятели и познати в неоправдано черногледство към т.н. Харвардци.

  Няма съмнение, че според Държавния департамент, “Продължаването на промяната“ и тази „синергия“, преведени на прост български език, означават следното:

  1) Изтегляне на ветото спрямо приемането на Северна Македония за членство в ЕС. Това определено е червена линия за Държавния департамент, тъй като, веднъж член на ЕС, Северна Македония ще бъде под диктата на Брюксел. Освен това – блокиране на стратегически важния за Китай BeltandRoadInitiative (BRI), важен елемент от който е транспортната линия Пирея-Белград-Будапеща-Виена. В контекста на този геополитически план историята и идентичността на България не са фактор.

  2) Приемане на Истанбулската конвенция, което ще ерозира традиционното българско семейство като основна социално-икономическа единица и ще допринесе за ускореното фрагментиране и атомизиране на българското общество, намиращо се в период на безпрецедентен демографски срив.

  3) Отдаване на бъдещи военни бази по Черноморието на САЩ, като базата в Атия, независимо от непосредственото ѝ разположение до един от основните туристически центрове – Созопол, както и командно-координационен център във Варна. Това на практика означава превръщането на България във фронтова държава в евентуален конфликт с Русия.

  Днес от гледна точка на времето в този ред на мисли съм пропуснал да отбележа два нови момента, изплували в съзнанието ми след краткия, но откровен разговор с моя приятел. На първо място – неаргументираният “напън“ за бързото приемане на еврото, отказвайки се от последния пристан на това, което е останало от суверенитет в България – националната валута и Българската централна банка. След този акт какъв точно флаг ще се вее на Народното събрание – българският трикольор, украинският двукольор или флагът на Мозамбик, е само по себе си “ирелевантно“, тъй като важни суверенни решения ще се вземат на друг адрес, в стила на утвърдения вече Брюкселски принцип на екстра-териториалност.

  На второ място “MeaCulpa” би трябвало да лежи основно върху плещите, а и върху съвестта (предполагам) на гласоподавателите, избрали политически елит, обещаващ на “населението“, по думите на вице-премиера Асен Василев, не особено привлекателни стратегии като двуцифрена инфлация и перспективата за една много студена и много гладна зима.

  Както всичко останало, и евроатлантическите ценности си имат цена!

  Но е факт, че народът твърдо е придобил това, което в литературата е известно като Стокхолмски синдром – състояние, при което заложниците развиват положителна психологическа и емоционална връзка, дори симпатия към своите похитители. По един парадоксален начин жертвата е не само състрадателна, но и прощава на своите мъчители. За тези 32 години изглежда народът не е в състояние да се освободи от този синдром и ПП успешно използваха тази особена черта на нашенската народопсихология .

  На трето място, доколкото не ме лъже паметта, ПП обяви война на корупцията и на ГЕРБ. Терминът бе “изчегъртване“. Оказа се, че след встъпването във властта ПП и коалиция ожесточено изчегъртват не Борисов и ГЕРБ, а Путин, Русия и всичко руско. Именно Путин е основният враг на ПП, който се опитвал да ги свали от власт, както преди броени дни сподели премиерът Петков.

  И последно: Един нов нюанс що се отнася до казуса с Македония. Наред с традиционния геополитически прочит струва си да съществува един по дълбинен анализ на случващото се. Унищожаването на държавността не се изчерпва единствено с унищожаването на икономиката, на армията, културата, родовата памет, подмяната на образованието, подчиняването на външната и вътрешна политика. Уви, това вече е познато. Има и един нов момент – самото физическо откъсване от нейния цивилизационен корен както в географски, така и в правен контекст.

  Единствените традиционно русофилски, православни и Славяно говорещи страни на Балканите – Сърбия и България, са де факто откъснати от техния вековен цивилизационен център. Както знаем, Косово е люлката на Сръбската държавност. Въпреки мирния договор, пописан в замъка Рамбуйе от делегациите на Албания, САЩ и Великобритания, гарантиращи целостта на страната (включваща именно Косово), Косово бе “ампутирано“ от Югославия. Нещо повече, последвалата окупация на НАТО (30 000 души военно присъствие) не попречи на 150 манастира, православни църкви и храмове, някои от които в списъка на световното културно наследство на UNESCO, да бъдат взривени, а всички православни гробища да бъдат „изгладени“ с булдозер. Така от люлката на сръбската култура и цивилизация в Косово не остана и следа от Сръбската култура история и цивилизация. Нещо повече, Косово се превърна в Анти-Сърбия.

  Македония последва същата траектория, какво българско е останало в тези изконни български земи? И разбира се, днес Македония е Анти-България.

  Същият сценарий се повтори с Русия – центърът на руската държавност идентичност и цивилизация, е Киевска Рус (днешен Киев), където днес руски паметници включително на Пушкин, масово се унищожават. От най-руската съставна част на СССР днес Украйна е просто Анти-Русия.

  В момента на Балканите тече в пълна сила драмата, илюстрирана от известната от 1993 г. хипотеза на Самуел Хънтингтън “ClashofCivilizations?” (Сблъсъкът на цивилизациите?). С едно леко уточнение – религията като основен протaгонист бе заместена с противопоставянето на демокрация (разбирай евроатлантизъм) срещу диктатура (разбирай фашизъм), независимо от местонахождението на нацистките знаци, свастики, емблеми и факелни маршове .

  В този смисъл откритата русофобия на ПП в изчегъртването на всяка следа на руско влияние и култура в България е важен знаков елемент от нейното управление и вероятно част от “поръчките“, за които вече стана дума.

  Защо казвам всичко това. Страхувам се, че сме на прага на изригването на мащабен геополитически вулкан. Последствията ще бъдат толкова значими, колкото бяха тектоничните промени през 1919 и 1945 г..

  Да не забравяме, че преди тези дати близо 100 милиона души загубиха живота си.

  Ако на цирковата арена клоуните и огнегълтачите знаят какво правят и получават аплодисменти, то бравурата на сегашната клоунада на т.н. български политически елит начело с ПП е меко казано самоубийствена.

  Три национални катастрофи ни стигат.

  ПП има ли мандат за четвъртата?

 5. След Чернобил си мислехме, че в Крайна ще се раждат хора с две глави. Е, грешка, раждат се с празни глави. МутАнти, Ко да правиш.
  Преди много години, България прие хиляди белогвардейци, бягащи от Русия. Обаче , те се адаптираха прекрасно у нас, държаха се много скромно и останаха. Сега техните потомци можеш да ги познаеш само ако те ти кажат .
  Същото важи и за хилядите арменци, дошли у нас по същата причина. Работят си и се вграждат.
  Но това не важи за крайненци. Ужасен ужас ! Чернобил е виновен , да знаете. 🙂

 6. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Доня Корлеона, Кирчо@Кокорчо и останилте дебелочревни екскременти от коалицията са с окървавени ръце:

  Украйна е получила 14 самолета Су-25 от България
  Автор: „ГЛАСОВЕ“ 27 Май 2022

  1. Че ние имаме ли толкова, дори по списък ??
   Киро и онова, военното да излязат и да кажат.

 7. Непреходните заслуги на политиците ни се изразяват в непоправими щети. А държавата ни се ръководи само според определени закони. Законите на Мърфи.

 8. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Проф. Ивайло Груев, Преподавател в Университета в Отава,Канада в /Поглед.инфо/:
  Преди месец бях поканен да посетя мой приятел и сънародник, който наскоро се пенсионира и веднага захванахме темата за световната, и разбира се, българската политика.
  В един момент той направи следното признание.
  „Никога не съм мислил, че един ден ще се срамувам да призная, че имам диплома от Харвард.“
  Не без известен сарказъм го помолих да обясни.
  „Този човек, (Кирил Петков) не може да говори правилно български, а и английският му в никакъв случай не е по-добър. Не разбирам как с това ниво на езиково владеене е успял да се дипломира. Речникът му е не само беден, той е и груб, недодялан, в Канада “rednecks” (необразованите “бачкатори“) притежават по-богат речник. Но проблемът не е в езика, а в това, което го предшества – в мисловния поток. Там е проблемът!“
  Моят приятел продължи:
  „Погледни само безспорния му талант за гафове, ами това е всекидневи. Той с може да си мисли, че му е позволено да се държи като клоун, ама хич не е смешно, трагично е. Този човек има проблеми с историята, с географията, религията на собствената си страна. Това е недопустимо за държавник на висок пост, да не говорим за премиер. Как е възможно това? България имала ли е някога такъв премиер? Ако такива елементарни неща не са му ясни, как би могъл да се ориентира и да взема решения днес, в тази напрегната международна обстановка. Това недоумявам!“
  Така е, съгласих се, с уточнението, че проявите на неадекватност сами по себе си не са грях или престъпление. Но моят приятел в едно бе прав. Действително, ако на цирковата арена целта на гафовете е да предизвикват смях и бурни аплодисменти, то гафовете на премиера Петков и неговото ПП са меко казано проблем за народа като цяло, а също и за неговите гласоподаватели. Освен това, те рикошират върху облика на правителството, чиято колективна неадекватност в последно време бе обект на изключително остри критики. Само два примера: от трибуната на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ я нарече “екстремистка организация“, а президентът Радев изрече не по-малко остър и далеч извън добрия тон термин: “шарлатани“. …

 9. Рашов по едно време вдъхваше известно доверие, но явно имотите,които има, му се виждат недостатъчни или пък се е уплашил да не му ги конфискуват…

 10. … между двете държави в областта на вътрешните работи, както и миграционната ситуация у нас, включително и в резултат на военния конфликт в Украйна….
  А Вие защо БИЕТЕ НЕГРИТЕ???Пардон…НЕ приемате УКРО-бежанци???

 11. Понеже МС удариха греда със новия проект за открита кражба на имоти и пари, днес се събрали да правят план за влизане на еврото !!! Какво евро, хората са против !!!!!
  Първо Киро да върне 3 заплати, взети със измама, докато беше МП, после ще видим дали измаза пукнатината в църквата , дето обеща и т.н.
  Всъщност, за какво му благодари Херо на Рашков ?? Въпроси от взаимен интерес ??

 12. Последни обективни новини:

  1. Приходите на Русия от петрол и газ достигнаха още един рекорд, въпреки санкциите, предназначени да навредят на руската икономика. Анализаторът Робърт Рапиър разказа за това в статията си за американския портал OilPrice.
  Авторът предостави данни на експерта от Германския институт за международни отношения и сигурност Янис Клюге, – руските приходи от петрол и газ счупиха нов рекорд през април: 1,8 трилиона рубли вместо 1,2 трилиона през март. Само четири месеца по-късно руският федерален бюджет вече е получил 50% от планираните приходи от петрол и газ за текущата година.

  2. Католическият епископ Ричард Уилямсън се изказа в подкрепа на руския президент Владимир Путин и специалната операция в Украйна. Видео от проповедта му се появи в мрежата.
  Според Уилямсън, руският лидер стои сам срещу силите на злото. Той нарече Путин „човек с разум и голяма смелост“, който може да се изправи срещу единния световен ред. Той също така отбеляза, че Русия провежда специална операция, за да не „смаже и унищожи“ Украйна.
  „Русия трябваше да се защитава. Истинският агресор не е този, който изглежда такъв. Американски агенти провокираха Русия чрез Украйна от няколко години“, каза Ричард Уилямсън, епископ.

  3. Както каза ръководителят на ДНР Денис Пушилин в интервю за РИА Новости, предприятията в Донецката народна република, собственост на украински и чуждестранни собственици, които спонсорират националистически батальони, ще бъдат национализирани.
  В същото време ръководителят на републиката подчерта, че за всяко такова предприятие правоохранителните и следствените органи ще извършват специална и индивидуална проверка.
  „Ако е имаро пряко финансиране на националистически батальони, то всъщност това е пряко участие в геноцида на нашите граждани. И съдбата на тези предприятия ще бъде решена по съвсем различен начин“, журналисти цитират Пушилин.

  4. В мрежата се разпространяват кадри от битка с участието на бойци на американска или европейска частна военна компания (ЧВК) в Украйна. Изводът, че това са американци, е направен от журналистите заради общуването на бойците на английски език.
  Самото видео е заснето с екшън камера на един от бойците на ЧВК. Група наемници се крият в някаква гора, където очевидно е устроена засада. В края на видеото гранатометчик на групата излиза на открита позиция и с директен огън нанася удар по движеща се по полето бронирана машина. Резултатите от изстрела остават зад кадър, тъй като след него наемниците се опитват бързо да се скрият в гората.
  Съдейки по вече интензивно цъфтящата зеленина, видеото е заснето наскоро.

  5. Полша върви към „мека анексия“ на западните региони на Украйна, пише анализаторът на The Cradle Пепе Ескобар. Според него, Варшава възнамерява да засили своето военно-политическо, икономическо и културно влияние в тези територии. Журналистът отбеляза, че полските власти дори няма да се наложи да изпращат войски там.
  „На гражданите на Полша ще бъде разрешено да бъдат избирани в украинските власти и дори да кандидатстват за позицията на конституционни съдии. Това означава, че Киев изцяло прехвърля контрола на украинската несъстояла се държава на Полша“, каза Ескобар.
  Ден преди това президентът на Украйна Владимир Зеленски внесе в парламента законопроект, според който в страната ще бъде установен специален правен статут за гражданите на съседна Полша. Това съобщи представителят на Върховната Рада в Конституционния съд на Украйна Олга Совгиря. По думите й, внасянето и разглеждането на документа ще стане в близко бъдеще.

 13. Ако това влезе в сила и бъде приложено веднага, то ГЕРБ и ДПС трябва да бъдат закрити с основание. От хиляди тяхни активисти в затвора ще бъде организирана огромна работна ръка, която само за година с кирки и лопати може да построи АЕЦ „Белене“. А И Доган и Кошлуков няма вече да мързелуват в затвора, както преди 1989 г.
  Това е единствения шанс за България. Аз съм ЗА!

 14. Репортер към началника на психиатричната болница:
  – По какво се отличава Кирил Петков от останалите Ваши пациенти?
  – О-о-о, разликата е драстична. Той първо говори и след това си пие лекарставата.

 15. Закон за Защита на Държавата (ЗЗД). От 1924 до октомври 1944 г.
  Историята наистина се повтаря, вече като фарс!
  Както Афера писа за Новият ЗЗД,
  „Без съд и присъда, без процес и без предоставяне на каквото и да било право на защита, щели да приемат извънреден закон, с който да нарочват по доноси „врагове на народа“, да конфискуват имуществото им и да ги изритват от обществото – както тях, така и близките им до девето коляно!, включително роднините на „враговете“ по пряка линия, по съребрена до четвърта степен и дори по сватовство до трета! „
  Лошо, притесних се! Ще вземат да ми конфискуват „Дедовия“!
  Затова, от сега нататък, за да не попадна под „ударите“ на новия закон, няма да го наричам Кирчо Простият Тъпанар, а Простият Тъпанар Кирчо!

  1. Какво искаш да кажеш със думата тъпанар Кирчо ? Демек да му простим всички престъпления които направи срещу Българският народ ,щото бил тъпанар .А не мили друже Киро не е тъпанар а престъпник -военнопрестъпник и никаква прошка не трябва да има за него и никаква милост и никаква давност за неговите престъпления и другите национални предатели .

   1. ОФ,
    приятелю, влизаме в дълбоки води!
    Поне от 32 г само престъпници ни управляват и кво? Да си чул някой да е бил осъден? Няма и да бъде, вкл. Простият Тъпанар Кирчо! Духаме супата.
    Кирчо е поредния тъпанар и ще му се размине! Гаранция!
    Че е престъпник – престъпник е!
    Не се взимай толкова на сериозно! Докато Путин не влезе в България, всичко е мечти!
    Не говоря за прошка, макар че, всеки е достоен да му бъде простено, стига да го поиска и ТОЙ ще му я даде!

    1. Ние Българският народ ще бъдем виновни ако допуснем на този престъпник да му се размине ,на него и другите безродни продажници дето ни управляват -ограбват вече 32 години .

   2. СЪГЛАСНА! Много се дразня, когато го наричат глупав, тъп, неопитен. Не! Много добре ПРОДАЖНИКЪТ знае какво прави, в услуга на кого, защо и подобно на Боко се прави на ПРОСТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>