Публикувано на 12.07.2021 / 10:51

НЕПОБЕДИМА АРМИЯ. ВЧЕРА НЯМА ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ.

70% вдигнаха червен картон на цялата политическа върхушка, включително “новите” партии със старите муцуни. Това е 2/3 от нацията! Непобедима армия. Вчера няма друг победител.

Рекордно ниската избирателна активност , първото място на ГЕРБ, правото им на първия мандат и загубата на статиста Слави са червен картон и за Служебното правителство.

Въпреки изхарчените милиони и половината министри на Прокопиев в кабинета на Радев и листа “Магнитски”, дописан от Прокопиев за разчистване на лични сметки – партията му ДБ с формален лидер Хр. Иванов отново постигна посредствен резултат и победи само в подвижните урни по плажовете на Халкидики и Лазурния бряг – наричайте ги “Хайверената десница”. Те закусват с банички по 15 лева парчето на жълтите павета и гласуват по джапанки, бански и монокини с хартиени бюлетини.

Макар и с фотофиниш ГЕРБ остана непобеден на парламентарни избори и то без Бойко, но с Бойко Рашков и МВР на гърба и без нито един купен глас.

Хората не припознаха никой! Служебното правителство загуби легитимност! Радев изяде вчера голям шамар и тепърва ще го осъзнава. Опитите да се закрие Спецсъда и да се ликвидира Гешев събраха 10-12% от вота на всички български граждани. Яростта и реваншизмът бяха санкционирани от всички граждани, независимо дали харесват ГЕРБ или не.

Който НЕ разбра вота на Народа и какво мислят българите по света и в Родината е пълен глупак. С лежащия на дивана Слави, с министрите на олиграхията, командировани от Прокопиев в служебното, с наглия пещерен реваншизъм на подпийналата дядка червен милионер Бойко Рашков и с малоумниия отбор лапачи на Радев НЯМА ДА СТАНЕ.

Също така Радев почти уби БСП, но загуби лявата си идентичност и това ще е фатално за него след няколко месеца!!! Помнете това.

Също така – олигарсите подсъдими и обвиняеми в Дубай или другаде по света – да спрат да инвестират в лични партии – политиката не е бизнес, партията е на група хора споделено пространство, а не казино, банка или завод. Странно, ама ГЕРБ вчера ви го показа.

Николай Бареков

Коментари 9 за
“НЕПОБЕДИМА АРМИЯ. ВЧЕРА НЯМА ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ.”

 1. Бе и Николай го можел! Образът – “ гласуват по монокини с хартиени бюлетини“ ме изкефи!

 2. Да видя дали съм разбрал. Негласувалите били победители?!?! Как точно? Няма да има парламент? Няма да има опити за съставяне на правителство? „Трансатлантическите“ ни „партньори“ ще откажат да „работят“ с него, щото е нелегитимно (така или иначе ние с други не работим)? Голямата армия „победители“ ще обяви гражданско неподчинение, щото парламентът и евентуалното правителство са нелегитимни? Може би??!?!? Аз дотук победител не виждам. Български, де. Даже напротив, виждам само загубили. Все пак друг победител може и да има, като гледам съставa на евентуалното яйцеглаво правителство… Но определено няма да е български. Ако това „правителство“ мине през парламента, по-добре да закриваме каквото има и да приключваме с това подобие на „държава“.

 3. Министър по ромските въпроси. А министър по българските въпроси няма ли да има? Поради каква причина българите отново са дискриминирани. Ами министър по турските, по еврейските, по арменските, по руските, по китайските, по американските въпроси що няма? А аз си мислех, че във заглавието ИМА ТАКЪВ НАРОД става въпрос за българския народ. Сега обаче си мисля, че не е точно така. Циганите отново ще знаят, а аз отново няма да знам към кого да се обърна, когато имам нужда от помощ. Нищо, аз мога да почакам още двадесет години.

 4. Нищо ново под слънцето. Съгласувано с Козяк и кукловодите, които допуснаха определените от Сорос партии. Идеи… крадени от други партии. на които се подиграваше през годините и скачаше на гърбовете им. Таблетите за децата на Ббц, детските градини на Бсп… и всичко останало…

 5. Ами като победител са 70% на гъбарите, дето не гласуваха, защо не си направят една тяхна партия „Вкусна Мухоморка“ и да управляват те с пълно мнозинство от 70% ???

 6. Изборите ги печели сорос и глобалистите. Вижте му кабинета на чалгаря. Просто съм в шок и ужас,чака ни терор.

 7. От вчера България няма легитимна власт, народът изхвърли на боклука всички.
  Ако някой смята, че НС, избрано от толкова малко хора, е реално, че изборното порно са успешни избори и че новите лица от хунтата са почтени, значи е луд.
  Изборите бяха за или против Радев и той ги изгуби катастрофално.
  Опитът да се прави правителство на подлогите на Льотчика с гласовете на умрялата БСП би бил жалък и обречен.
  Нови избори заедно с президентските, на които още хора да прогледнат и само 20% идиоти да гласуват – това е единственият път.
  Обратното броене за Льотчика започна.

 8. За армията негласували съм съгласен.
  Но герб загуби този път. С резултатите от запада, най-вече, Слави категорично е първи.
  Също така Ристьо категорично изпреварва дпс. С неговите +2% в България, дпс няма математически шанс да го изпревари, дори и всичките около 30К гласове от Турция да са за доган. То те ще бъдат, де.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *