Публикувано на 04.05.2021 / 10:22

„НЕКА ТЕ БОЛИ“ – АЛЮЗИЯТА „ХРИСТО БИСЕРОВ – СЛАВИ“

Една любопитна, знакова алюзия, припомнена благодарение на www.bgsniper.com

13 юни 2013 година. Христо Бисеров към Цветан Цветанов:

„Бисеров към Цветан Цветанов: Сега боли ли?

Г-н Цветанов, нито аз съм идвал при вас, нито вие при мен, сега да ви питам: Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Христо Бисеров от ДПС, в реплика към бившия вътрешен министър Цветан Цветанов при дебатите по промени в Закона за специалните разузнавателни средства.

„Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Да знаете как се чувстваха хората, които мачкахте, на които откраднахте бизнеса, на политици, на общински съветници, на заместник кметове, които разхождахте по полиция, съдилища, специални съдилища. Сега като ви вадят зъбите, боли”, коментира Бисеров.

3 май 2021 година. Слави към Бойко Борисов и ГЕРБ:

„Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии. Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции. А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК.“

Нищо случайно няма на този свят.

Afera.bg

Коментари 34 за
“„НЕКА ТЕ БОЛИ“ – АЛЮЗИЯТА „ХРИСТО БИСЕРОВ – СЛАВИ“”

 1. Бачо ви Кольо Вейронов е пред прага на епохално откритие –
  В България всички са братчеди ,а в политиката май са братя …

  Венсеремос.

 2. Илиянке ,добро утро !
  Как се сети , че ,,Един“ и Кольо Вейронов са един и същ човек ?
  Потресен съм от прозорливоста ти.

 3. Но славата навред го дебне
  той като приказен юнак
  Веднъж, която бе поебнал
  тя утре търси Бойча пак.

  В Париж, Женева и Лозана
  навред заброди тоя слух
  „Ебач, дошъл е от Балкана
  ебе, та вдига прах и пух“

  Парижки млади уруспии
  изпращаха му мил привет:
  – Елате, чакаме ви ние
  обичаме такъв атлет.

  От Лондон дружество почтено
  на висши дами и жени
  писмо написа вдъхновено
  „Към нас по- скоро намини“

  И екна гръмката му слава
  Навред по западния свят
  Една ли вече се надява
  за Бойчовия хуй космат…

 4. За връзката на Слави с Доган се усети и в парламента. Ментата на два пъти се изпусна.
  Но за връзката му с Божков все още не се вижда ясно.
  Да не стане от два стола на земята.

 5. Кой какво иска да прави ,само едно нека да знае ,че който е посмял да тормози християните винаги си е получавал заслуженото . Нека си спомним само как цели Империи са били онищожаване като Римската ,Великата инквизиция , Турската Инперия и др. Господ на никой не е позволил да се гаври с християните и този път пак ще ги защити ,това е от сигорно по сигорно. Затова ,че кой каквото прави засебеси го прави.

 6. Националната Българска Телевизия – БНТ днес ни припомни за този УМЕН и много СМЕЛ Човек!

  На днешният ден 4 май 1903 г. е убит големият Балкански революционер Гоце Делчев!
  От вражеска ръка?!
  Или предателска?!

  Изключително интелигентен, образован и красив Човек – БАЛКАНЕЦ!

  Борил се за Свобода на родните си земи и за Равноправие на всички народности, живеещи в тях!
  ……………………

  „Аз разбирам света единствено като поле за КУЛТУРНО съревнование между народите!“

  Къде го това „културно съревнование между народите“, велики апостоле Гоце Делчев?!
  Дива ЕГОистична култура е превзела земляните, днес…
  ––––––––

  И този интелигентен и умен красив Човек Гоце Делчев е, открил най-съществената черта на българите:

  ОТЦЕПНИЧЕСТВОТО И РАЗЦЕПЛЕНИЕТО – неизтребима черта на българското племе, БОЛЕСТ, както я нарича той!
  Може да прибавим и ПРЕДАТЕЛСТВОТО…

  Ето какво пише Гоце Делчев до Никола Малешевски – ИСТОРИЧЕСКИ документ!

  „Отцѣпленията и разцѣпленията (!) никакъ да не ни плашатъ.
  Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една (!) обща болѣсть!
  Ако тая болѣсть НЕ сѫществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ, нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани…“ !!!!

  …………………..

  Поклон пред Гоце Делчев, поклон пред такива Големи Човеци!

 7. Докато ние си чешим езиците мутренската герберастка пасмина вместо да бъде навряна там, където и е мястото започна контрапротести под индиго. Ще ги оставим ли да си разиграват коня? След отбраната на къщата на Българоубиеца в Банкя, организирана от пародийния зам.външен министър на гробарите и шеф на техния комсомол Георг Георгиев партийният актив на шайката направи акция и пред подпорната стена на Алепу на 04 Май 2021. Паралелно се готвят и за протести срещу Изборния кодекс. Всъщност тези платени от мутрите симпатизанти и функционери на ГЕРБ /за кратко – гербопитеци/ започнаха еднотипни контра протестни акции, целящи да дискредитират опонентите им. Днес партийният актив начело с кмета на Бургас Димитър Николов и кмета на Стара Загора Живко Тодоров организираха демонстрация пред подпорната стена на плаж Алепу, заради новия собственик на скандалния строеж, който е брат на кандидат-депутата от „Изправи се! Мутри вън“ Здравко Василев. Никой от феновете на ГРОБ обаче не припомни, че проектант на скандалния строеж на плажа всъщност е съпругът на вицепремиера и външна министърка ППП /простата пазарджишка п…а/ Екатерина Захариева, която започна с него и Плевнелиев+ББ и приватизацията на посолските ни комплекси в европейски столици чрез Архитектурното бюро “А и А Архитекти” на арх. Ангел Захариев, който има дългогодишно партньорство със строителя “Главболгарстрой”, разкри разследване на сайта „Биволъ“.
  „Винаги съм имал категорично и крайно непримиримо отношение към уродливото застрояване на нашето черноморско крайбрежие“, написа в профила си във фейсбук Здравко Василев. И категорично се разграничи от брат си – бизнесмена Стоян Василев, който купи подпорната стена-хотел от „Главбулгарстрой“.

  1. Прав си! По места герберастките кметове се вихрят като за последно. И няма сила която да ги озапти. Незабавна смяна на всички областни управители и следене под лупа актовете на местната власт.

 8. Тук виждам започнаха да се появяват мъдростите на Сенека, рядко явление, защото оглупяването и чалгазирането на народа ни е в много напреднала фаза. Аз ще цитирам само една мисъл по памет. Времето е единственото нещо, което природата ни предоставя. Ние решаваме как да го използуваме, а пропиляваме голяма част от него. Бих добавил , че много хора не могат никога да го използуват, просто защото ги вързват като роби в галера. Десет години един илетрат ни ДЖУРКА (някой да преведе този шедьовър) като говеда и ние си траем , че и го боготворим.

 9. С тази така наречена алюзия Афера ни подсказва че Слави може да последва съдбата на Христо Бисеров. Поживем ,увидим.

 10. Народният израз „Вържи попа да е мирно селото“ е съвет да се справите с главния виновник за неприятностите. Днес това означава да „вържем“ Борисов, Михаил Константинов, МВР и Иван Гешев, за да е мирно селото по време на предсрочните избори. Защо точно това каре?
  Борисов упорито манипулира общественото мнение, като на превърнатите в оръжие извънредни брифинги, го обстрелва с откровени лъжи. Проф. Михаил Константинов от години предизвиква спорове и съмнения за безпристрасността си като шеф на „Информационно обслужване“. Фирмата брои гласовете от изборите, а Константинов рекламира ГЕРБ и Борисов. МВР е инструмент в ръчичките на Борисов за печелене на избори, чрез внушаване на страх, оказване натиск и използване на престъпни структури да осигуряват гласове. За 12 години няма нито един случай на разкрит купувач в полза на управляващите. Сегашният и предишният вътрешен министър са депутати от ГЕРБ. Ебати контрола, дето ще го упражняват…Четвъртият „поп“ в карето е главният прокурор. На много места именно прокурори гарантират контолиран вот за управляващите чрез натиск върху бизнеса. В същото време опъва „чадър“ над купувачите на гласове в полза на властта. Нито едно производство срещу хора на ГЕРБ.
  Все повече хора разбират, че те са ОПГ, която е готова на всичко, за да запази властта си, т.е. власт няма – има ОПГ във властта. Затова пискат срещу президента Радев и служебното правителство. Защото ще им се наруши схемата. Мафиотската.
  д-р Попкутуев

  1. Скандалните медийни напъни на Банкянския айдук и представителите на Шайката му са якатегоричното доказателство за страха им от загубването на властта от тяхна страна.
   Същата тази власт, която направи един доказан бандит министър-председател, една проста кърджалийска п*тка председател на НС и цяла глутница курви-калинки …министри.
   Загубите за държавата в материално изражение от присъствието на гербаджийската шайка във властта са ОГРОМНИ.

  2. Май не сте схванали какво се крие в тази прилика, а?
   За съжаление пак народът ще духа супата, ама кой каквото сам си направи…. Скочи от трън, та на по-голям трън

 11. „Верността, купена с пари, парите могат да унищожат. “ – Сенека –

  1. Българското общество е емигрантска политическа организация. АХ,ВАШТА МАМА. САМО ДА ВЪ ХВАНА. АКО НЯМА РИМА,УДАРИ МА.

 12. E нормално , нали секретарката на Бисеров…..другарката Василева пише на Слави постовете във Фейсбук , утре Кременчето / на Ментата и Бисеров/ човека във ЦИК …ще става председател на изборната комисия …..като предложение на…..”Има такъв народ” …, Слави ако не отреже пъпната си връв от Сараите , Бисеров и Ментата…нищо по -различно от ДПС / 3 в 1/ …заедно с Мая , няма да получим…

 13. Боко Тиквата скоро ще седне на к*ра на Сатаната за вечни времена, а шайкаджиите му ще въртят яки свиркина дяволите.

 14. Питам коментиращите тук,Боли ли,Боли ли? Не е важно как ще се развият събитията след време,може и по-зле да стане. Но важното сега е,свещенна мисия сега е да се извадят зъбите на Тиквата да не хапе и краде повече народа и да иде зад решетките където е мястото на озверелите бесни псета.Начините и методите не са важни,важна е мисията.Да не би методите и начините с които САЩ и ЕС действат срещу Русия да са коректни и честни.Всички в един глас нижат ли нижат измислици и клевети,вместо да седнат на една маса и да се разберат.Боко сега иска да се разберат кога ноже е на кокала,а досега се гавреше в Парламента с всякаква опозиционна реплика.Затова питам-Боли ли,Боли ли?

 15. Всички ги боли като изпуснат власта.Особенно тези които си мислеха че ще управляват вечно.

 16. И у Търново е така. ИТН са хора на Бисеров и Камен Костадинов. Водени от Момчил Иванов–адвокат, преподавател във ВТУ-то, ортак на ректора при обществените поръчки за университета.

 17. „Да получаваш власт е случайно нещо, а да я предадеш на друг е доблест.“ ~ Сенека ~

 18. Искренно исках да изкажа съболезнования на Чалга Гея, но не ми се получава .

  След като му е празен „кобура“, той направи обратен завой и задната му част се подлага на Сарая .
  На това му се казва Слави Потурнака !

 19. По времето на сталинските репресии в 1937 г. една мисъл човъркала Вожда???-Да не дойдат и за Него!!!

 20. Да припомним за Христо Бисеров. Когато в ДПС му поставят задача да организира за пред хората „атентат на Догито“ и той уговаря онова момче от Бургас за 50 хил долара, превода идва от Японска банка. Това голямо фияссо му костваше политическата глава защото се разкри че всичко е цирк. Е после го оправдаха за ел.централата и другите му бизнеси. Но самостоятелно той няма този умствен капацитет да стои зад Слави. А Доган вече е във фаза на алкохолнадеменция. Кой ни управлява подяволите?

 21. Този, който пита „боли ли?“ после бива зверски подгонен. Така поне се случи с Бисеров. Ама че бил оправдан след сто години, ама че си бил изчистил името… Това кой го знае и помни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *