« Върни се назад Публикувано на 17.05.2022 / 8:54

НЕКА НЕ ГОВОРИМ ЗА „ГЕРОИТЕ ОТ АЗОВ“! НЯМА ПЪЛЗЯЩИ ГЕРОИ.

Зеленски: „Героите /бойците от батальон „Азов“/ на Украйна трябва да бъдат спасени!“

Очевидно е, че президента Зеленски е спрял временно стимулантите които взима. Вчера беше по-обран в думите си, но предполагам, че скоро пак ще излезе от петолинието. Проблемът му е, че като професионален артист за забавления на тълпите не разбира думите „чест, достойнство и родина“. И няма как да ги разбере, защото в неговия граблив свят те не съществуват. Дали този изгубен във времето и пространството човек може да отговори публично как придоби тези 100 милиона в личните си сметки като държавен служител?

Това е и причината заради която той не осъзнава какво означава думата „герой“.  Самият той е фалшив герой качен на световната сцена и аз не си спомням друг съвременен политически лидер, който да си е направил сериен филм за себе си преживе. Такъв нелеп сериал не си е направил дори Ким Чен Ун, както и нито един арабски шейх. Смешно е някак и много, много жалко! Има граници, които не трябва да се нарушават, защото от там нататък е бездната, а в нея изчезва всичко и всеки. Завинаги и безвъзвратно изчезване.

Герои, уважаеми Зеленски, са японските войници във ВСВ, които защитават Япония и островите. След положената военна клетва пред императора те се бият до последния човек и нито един не се предава на американците. Ако попаднат под обсада се бият до последния си дъх и ако нямат повече сили се самоубиват, но никога не се предават в плен.

Това е и причината, господин Зеленски, американците да предприемат ядрени бомбардировки с които да принудят японската власт да капитулира по политически ред. Според американските изчисления ако те биха се били по правилата на класическата война щяха да загубят повече от половината си армия, за да победят Япония и пак нямаше да е сигурно, че ще се случи. Герои са и войниците от българската армия, които през вековете не са изгубили нито едно българско бойно знаме! Единствените такива в света са българите.

Героите, уважаеми Зеленски, не се молят за пощада и не пълзят в краката на противниците си. Те нямат нужда от вашето или друго световно застъпничество, защото то би ги обидило и накърнило! Войникът не е шут на сцената, господин милиардер! Истинският войник има своя морална система и пази последния куршум за себе си. Той не мисли за младата си жена, деца, пари и прочее, защото за него на първо място е честта и родината. Не политическите и други бълвочи като вашите, а мъжката чест, която очевидно не познавате.

Затова, нека не говорим за „героите от Азов“! Няма пълзящи герои.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: А винаги  превъзбуденият, подскачащ хиперактивно „водещ“ на Нова тв Виктор Николаев вика: „Героите на Украйна се предават с бяло знаме…“. „Герой“ е той на Нова телевизия, даже няма нужда и от бяло знаме, за да видим и чуем как се е предал

«