« Върни се назад Публикувано на 28.01.2011 / 9:23

Нека дискутираме опорочените процеси срещу любители на металдетектинга!

 

 

“В afera.bg никога не е имало цензура и винаги сме се ровели точно в онези теми, от които официозните медии бягат трескаво.”

В тази връзка и приемайки думите Ви за истински, ми се ще на сайта afera да се постави за дискусия тема, която е болезнена за повечето медии, а именно опорочени процеси срещу любители на металдетектинга (обществото ги прие за „дамгосани” и дори не желае да чуе за техните елементарни права).

http://www.metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=18&id=198&lang=bg

Тема по която медиите винаги са на страната на Министерство на културата и прокуратурата, а  независимия съд, като че ли си затваря очите за несправедливи и абсолютно недоказани обвинения.

Обръщам се към Вас не толкова да защитя каузата на тези търсачи, колкото да анализирам обвинения на прокуратурата основаващи се на нулеви доказателства и съдебни процеси в които съда и прокуратурата са от една и съща страна (което всъщност не е нищо ново за съдебната ни система).

Убедеността ми, че не бива да е така ме кара да се изправям срещу  нереформираната и недемократична,  но разполагаща с власт система, не само в съдебната зала но и пред всяка четяща или слушаща аудитория.

http://www.novinar.net/news/georgi-georgiev-ne-samo-imaniarite-polzvat-metalotarsachi_MzM5NzszNA==.html

 

С най добри пожелания!

адв.Георги Георгиев

[email protected]

 

 

«