Публикувано на 16.11.2021 / 11:40

НЕЗАДАДЕНИТЕ ТРИ ПРОСТИ ВЪПРОСА ОТ МИСИРКАТА НА НОВА ТВ

Мисирката от Нова просто трябваше да попита 3 прости въпроса.

 1. Г-н Петков, как с 60 и няколко депутати ще съберете 2/3 или 160 депутати, за да изберете нов ВСС, който евтентуално след 2 години да смени главния прокурор Гешев? А дотогава само с това ли ще се занимавате или ще обърнете внимание на инфлацията, тока и здравната катастрофа? На тези въпроси НЕ МОЖЕ да се отговори с “вярвам” и “аз много искам”.
 2. Г-н Петков, не сте ли в конфликт на интереси и според Американското законодателство, след като искате да смените прокурора Гешев, който предстои да ви поиска имунитета от Парламента за доказаното ви престъпление от Конституционния съд с лъжливата декларация пред президента?
 3. Г-н Петков кога ще чуем поне една идея от Вас за постигането на “Нулева корупция”, при положение, че Вие самият лично разпродавахте депутатски места и министерски постове на олигарси за по няколко стотин хиляди лева?

Време да се връщам в занаята и да почистим малко кочината в Нова и БТВ, че иначе кошмарът ще продължи.

Николай Бареков

Коментари 16 за
“НЕЗАДАДЕНИТЕ ТРИ ПРОСТИ ВЪПРОСА ОТ МИСИРКАТА НА НОВА ТВ”

 1. Всеки народ заслужава управниците си. Прост народ , бедна държава!

 2. Тоя и оня Ококорения и най-вече Предателя „Нулева корупция“ не ги устройва, че за какво се бориха и надупваха???

 3. Как крадеца и лъжеца ще се сборят с корупцията В БЪЛГАРИЯ. А искат да махнат гл.прокурор и Цацаров,а кой ще събира обвиненията за баш крадците като БОЖКОВ, а защо не БОЙКО РАШКОВ,СПЕЦОВ, И ВСИЧКИ СТАРИ И НОВИ АПАШИ. Само смяната шефа на Бех , толкова забързани ….трябва да ни светне лампичката, че много бързо ще нанесат удара и ще избягат , ЗАЩОТА ЗНАЯТ ЧЕ НЯМАТ ВРЕМЕ И СА ЗА КРАТКО. ДА НИ Е ЧЕСТИТО!!!!

 4. МАКС:
  Ще направя НУЛЕВА корупцията ??
  Как??
  Ще внеса ЗАКОН за ЛОБИЗМА!!!Ще я направя Законна!!Щом с МАРИХУАНАТА става…!?!?!?

 5. Чака ни поредния външен министър Не българин, а чист евреин -Лорер ! Да ни е честита Истанбулската конвенция и клякане пред селяндурите от Скопие !

  1. И за капак още 1 ЕВРЕЙЧЕ си е харесал КИРЧО за здравен министър Александер ОСКАР при това крадливо гей КОРУМПЕ ХВАНАТО в КРАЖБИ за 178.000лева източил НЗОК с фалшиви несъществуващи пациенти
   ОСКАР в любовен ГЕЙ триьгълник с Коце Ангелов и Владо Карамазов
   Оскар шеф на о-я “ШАЛОМ“

 6. Абе верно ли онова малоумно, вечно ухилено нещо с цикламената рокличка на цветя горе на снимката била полковничка от CIA?!?!
  Ами то и чин редник й е много! Няма толкова малоумно нещо!Смятай какво им е нивото на янките щом са стигнали до услугите на такива карикатури!

 7. Тия дето застъпват сега на бодра смяна са еманацията на гьонсуратлъка,лъготят си на едро ,ухилени до ушите,ококорени самоотвержено.Обещават преборване с корупцията,без да обясняват как,разни други работи,без грам обяснение какво точно ще правят,кой ще пострада и кой ще спечели,нищо,непрогледна мъгла.Значи това са поредните хватки на търчи-лъжи.Промяна все пак ще има ,от лошо към по-лошо,а тия вместо да си прехапят бърните от ужас се хилят като упоени,нали ще правят експерименти на чужд гръб.Ще направят поредните поразии,ще закрият мощности тук и там,ще надуят цените и като почнат метежите,ще духнат за Америка.

 8. Интересно е да видим дали изобщо Гешев ще се задейства по въпроса с декларацията с невярно съдържание подписана от Киро Измамата, също дали най-накрая ще се произнесе прокуратурата по въпроса с неплатените (демек откраднати) 1,5 млн.лв. от Румен Спецов!?!?? Изключително странно е мълчанието и бездействието на Иван Гешев!!!

 9. Идеологията на Америка е масонството, тя почита демоните и се основава на откровен сатанизъм. През лятото на 2015 г. в Детройт беше открит паметник на Сатаната, а президентът Б.Обама легализира сатанизма на държавно ниво – прието беше правителствено решение за финансиране провеждането на факултативни часове по сатанизъм във всички училища. И понастоящем „Вавилонската блудница“ Америка е „обиталището на демони и убежище за всички нечисти духове…“

  1. България се управлява от терористите, и тяхното посолство на Козяк предупредило Гешев да не сбърка и обвини слугата им Петков.

 10. Всъщност,не победи ли софтуера?
  От всички,които познавам,само един е гласувал за ПП.
  Как така си взеха от всеки по колкото трябва?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *