« Върни се назад Публикувано на 12.05.2014 / 13:52

НЕЗАБАВЕН И НАЛОЖИТЕЛЕН АЛКОХОЛЕН И НАРКО ТЕСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВАРНА И ШЕФОВЕТЕ НА ПОЛИЦИЯТА!

 

Предвид изключително забатачващата се ситуация във Варна, АФЕРА настоява НЕЗАБАВНО И НАЛОЖИТЕЛНО на тест за алкохолна зависимост и употреба на кокаин да преминат: 1. ГЕРБ-кметът на морската столица Иван Портних. 2. Новият шеф на ОД на МВР – Варна – Николай Калчев – Пуйчето. 3. Шефът на Варненска окръжна прокуратура – Владимир Чавдаров. Заедно с тях на тест да седнат всички местни управляващи, които се подвизават по високите етажи на властта, както и висши ченгета, прокурори и съдии.

И тук не става дума за някакъв криворазбран морализъм. Никой не е трезвеник, но е важно да се знае кой колко пие и пречи ли това на професионалната му работа.

Има ли полицейски шефове, които пият до безпаметност и не знаят къде се намират, за да „борят престъпността”? Има ли такива, които са на висши позиции и елегантно са премествани именно поради алкохолни „подвизи“?

Има ли кмет, който шмърка кока, както и кой му я доставя?

Има ли висши прокурори, които са в алкохолно опиянение?

Варна е заприличала на клоака. В общинарско, полицейско, съдебно и всякакво отношение.

АФЕРА разполага с конкретни факти и обстоятелства, които за скандални и шокиращи, затова нека всеки управленец на Община, ОД на МВР – Варна, прокуратура и съд, да се подложи на такъв тест.

Ако е чист пред съвестта си ще го направи, ако не – значи му трябва дълго пречистване, докато се престраши да седне на теста.

АФЕРА поставя въпроса ребром, тъй като иначе куп ченгета, прокурори, общинари и който още се сетите, знаят и се срамуват от зависимостите на шефовете си. И говорят за тях единствено анонимно.

А Варна … потъва.

Afera.bg

 

«