« Върни се назад Публикувано на 03.06.2014 / 16:59

НЕДЯЛКО, РАЗКРАЧЕН МЕЖДУ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПРЕПЪРЖИ БАНИЦАТА С АТАНАС МЕРДЖАНОВ

 

Жълтакавото сайтче на лицето Недялко Недялков, който тепърва ще трябва да доказва пред съда какъв „журналистически авторитет” е, препържи в гангренясало олио голямата „сензанция” Атанас Мерджанов. Мерджанов бил „с отчаян опит”, според Недялко Недялков, да измести Цветлин Йовчев. Както сам се афишира, Недялков бе лицето, което безпрецедентно уважително призова Цветлин Йовчев и компанията му от службите да се саморазправят със сайта АФЕРА и Веселина Томова и то с брутални призиви, апели и квалификации, за които тепърва ще му се наложи да отговаря. След което вместо тях, предприе завеждане на искове срещу АФЕРА, с психо почерк на неслучаен тормоз.

Сега Недялковото жълтакаво сайтче отново е застанало на амбразурата в полза  на Цветлин Йовчев.

Този път разкрачено между Цветан Василев и Делян Пеевски, обаче.

„Големият проблем” на Мерджанов, според Недялков, щял да се окаже ДПС и Ахмед Доган: „тъй като Йовчев скрито действал в техен интерес”, откри Америка, лицето „журналистически авторитет”.

Далеч преди жълтакавото сайтче на Недялков да копи-пейства информация, АФЕРА на 10 февруари т.г. написа: „ГОТВЯТ АТАНАС МЕРДЖАНОВ ЗА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР. СМЯНАТА НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ – СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ.”

Една година по-рано пък, пак АФЕРА – на 16 юни 2013 година, написа, че Мерджанов бе обсъждан и като кандидатура за шеф на ДАНС.

Пърженето на Мерджанов „пик”-ово се свежда до умозаключението на кафеникаво – жълтакавия сайт, в който Пеевски регулярно се изявява с интервюта: „Голям проблем за Мерджанов е, че партията на Доган е с много по-силни позиции след евровота, за разлика от БСП, която бе размазана.

Коалиционният партньор на червените имат и още един сериозен аргумент – заслугите на Атанас Мерджанов са много спорни, тъй като в крайна сметка пиар изявите му не са донесли успех на коалицията, а по-скоро ефектът се оказал обратен.

Всъщност, Мерджанов дори не е толкова интересен на този етап, но пък всеки, който е потенциален кандидат за поста на Цветлин Йовчев, „пик”-ово е отстрелван. Защо ли обаче Недялко не пише нищо за Светлозар Лазаров?!

Недялковото разкрачване в интригата, в стил „а ла Цветлин Йовчев”, е между Цветан Василев и Делян Пеевски.

Цветлин Йовчев бе „министерска квота” на Цветан Василев. От известно време обаче Цветан Василев и Делян Пеевски са на диаметрално различни позиции.

И някъде между тях Недялко маа крачоли традиционно „в сянка”.

Е, да, де, ама да не стане и с Цветлин, както с Трактора – нямаме нищо общо, не се познаваме, пък някой на някого на финала дължи едни пари…

Afera.bg

 

 

 

«