« Върни се назад Публикувано на 11.06.2014 / 12:28

Недялко Недялков зае поза „пешкир“ във войната между Цветан Василев и Делян Пеевски

Жълтакавото сайтче на Недялко Недялков пусна „разследване“, което е съсредоточено върху преписани медийни материали от чужбина и „заготовка“ от диктуван текст, атакувайки „България без цензура“ в лицето на близкия до нея Димитър Абаджиев, както и поръчково удряйки Цветан Василев, който и на уличните кучета вече е известно, че води война с Делян Пеевски.

Недялковото жълтакаво сайтче надълго и нашироко копира текстове от вносни медии за „висок рус мъж около 50 години“ –Барак Алон, който бил лобирал за Цветан Василев в Брюксел заедно с близкия до „България без цензура“ Димитър Абаджиев.

А пък Барак Алон бил виден аферист и преди петнайсет години го били арестували в Чехия, ама прокуратурата не могла да разбере къде отишли източени пари от тамошна банка, 330 милиона били източени, ама прокуратурата не ги открила.

В писанието е замесена разбира се и … Моника Станишева, покрай Хохегер, чиято връзка точно каква е с „бомбата – разкритие“ изобщо не става ясно.

„Разследването“, ако това изобщо може да бъде наречено и дописка, завършва, че било много „странно“ как такъв финансов измамник като въпросният Алон лобирал за Цветан Василев, понеже някой видял в Брюксел „висок рус мъж“.

Всъщност, целият този миш-маш е просто поръчка, която трябва да удари Цветан Василев. Пешкирът между Пеевски и Цветан Василев в случая е жълтакаво-кафеникавото сайтче на Недялко.

Afera.bg

 

 

 

 

«