« Върни се назад Публикувано на 20.07.2023 / 9:08

НЕДОПУСТИМО! СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЕ ГОТВИ ОТНОВО ДА РЪКОПОЛОЖИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЛНИЦА „ШЕЙНОВО“ Д-Р ДИМОВ, ИЗВЕСТЕН С КОРУПЦИОННИТЕ СИ ПРАКТИКИ!

В болница „Шейново“ се провежда конкурс за съвет на директорите.

В този съвет вече десет години е д-р Пламен Димов срещу когото има сигнали, че е корумпиран и изнудва пациенти за допълнително заплащане. Има официални сигнали, но никой не предприема нищо.

От Столичния Общински съвет отново се готвят да оставят д-р Пламен Димов като председател на Съвета на директорите в болница „Шейново“, въпреки информацията, която имат за него.

Неофициалните му тарифи са стряскащи – 1000 лв., за да види таткото новороденото си дете. 1200 допълнително заплащане, без финансов документ за операция, при която е платен и избор на екип в болницата.

Дело за починала родилка през месец февруари, което е заведено срещу него.

В болницата има негативно отношение към него, защото всички виждат, че „бизнеса“ му е водещ,  а не медицината.

Държавата е в разпад именно защото всички си затварят очите за сериозни нарушения – от най-ниското ниво и така до парламента, МС и президентството.

След като такива лица могат да управляват болница и реакция от институциите няма никаква, то няма защо да се чудим кои са начело на управлението на държавата.

АФЕРА показва само част от „подвизите“ на д-р Пламен Димов, който е готвен отново да бъде поставен в управлението на болница „Шейново“, алармирайки, че това е отвратително и по никакъв начин не трябва да се допуска!:

Afera.bg

«