« Върни се назад Публикувано на 03.04.2024 / 14:41

НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ! РАЗСЛЕДВАНАТА ШЕФКА НА АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ“ НЕ ЗНАЕЛА КОЙ Е ПАСКАЛ?! АМИ КАКВО ПРАВИШ ТОГАВА НА ТОЗИ ПОСТ, БЕ?! ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ИНФЛУЕНЦЪРСТВО!

Безобразията в нашата държава край нямат, а наглостта на някои от героите в нея вече достигат безпрецедентни размери!

Преди минути разследваната шефка на Агенция “Митници” Петя Банкова и нейната адвокатка заявиха пред медии, че Банкова никога не била чувала за Николай Николов – Паскал.

СЛЕД АКЦИЯТА НА ДАНС В АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ“! Ето кой е Николай Николов – Паскал

Това е толкова безобразно изказване от страна на шефа на Агенция “Митници”, че дори само то, като изявление, е повод за разследване на въпросното лице.

Как е възможно в продължение на години прякора на Паскал да се е превърнал в пословичен за контрабандата у нас, както и за него да са писали десетки медии, посочвайки го като един о най-големите контрабандисти от 90 година до днес, а шефката на самата Агенция “Митници” никога да не е чувала за него?!?!

Логично възниква въпросът: ама ти тогава какво правиш на този пост, бе, Петя?! Защо не отидеш да се занимаваш с инфлуенстърство, например?

Защото глупостите, които говориш пред медиите, предполагат, че ти най-вероятно и за Косьо Самоковеца не си чувала?!

Всеки е невинен до доказване на противното, но когато лица, като настоящата шефа на Агенция “Митници” Петя Банкова най-нагло говорят подобни безобразни глупости, то тогава на всички нас трябва да ни светне не една, а три лампи.

Безобразието на Банкова, която между другото е и бивша служителка на ДАНС, стига до там, че тя моментално се опита да препише своите мърлявщини, не на друг, а лично на директора на ДАНС Пламен Тончев. Колко нагъл трябва да е човек, който по негови думи не е чувал за един от най-големите контрабандисти у нас, за да преписва позорищата си на един от най-успешните директори, които някога са били начело на нашето котраразузнаване? Колко?

Или ако обощим – шефката на митниците не е чувала за Паскал, а за всичко ѝ е виновен Пламен Тончев! Така ли? А вие – Извънземни виждате ли?

www.mediamall.info

«