Публикувано на 22.05.2020 / 12:45

НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ! СИРАКОВ „АКЦИИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!“

НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ! СИРАКОВ „АКЦИИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!“Васил Божков:

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.
Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.
Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.
Успех на „Левски“.
#БъдетеЗдрави“

НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ!

Това да се дупиш и лезиш на Бойко Борисов и в същото време да си невеж, нефелен и неискащ да знае истината, е пълен потрес!

Акциите на „Левски“ са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

Ако Бойко Борисов не беше насран и страхлив, щеше да реши ситуацията с „Левски“ за една секунда. Щеше да каже, че не ги приема, но по закон те вече са джиросани на него и за секунда щеше да ги джироса на когото си поиска!

Бойко Борисов обаче – през ‘уя му е „Левски“ – и така натири „Левски“ без изобщо да направи нещо за „любимия му футболен клуб“, слушащ тъпи юристи, дуфалаци и прочие.

А истината е, че досега в правния мир няма друга такава идиотия, да получиш акции и ако не ги искаш, да ги държиш, без да ги джиросаш на друг.

Тъпите дуфалаци развиват теории как акциите не били на Борисов. Глупости на търкала! По закон акциите са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и той трябва да ги джироса на Наско Сираков, „при съгласие от негова страна“, както пише Божков.

При съгласие от негова страна“ означава при съгласие на Бойко Методиев Борисов, да ги джироса на Наско Сираков!

На практика Бойко Борисов предаде „Левски“ и при джиросани на него акции не си мръдна пръстта да ги джироса на когото си иска, за да спаси „Левски“.

Точно и заради това Васил Божков направи анкета, врътна ги всичките на караминьол, лезещи се на „най-добре приетия политик в Европа“, и на финала написа в прав текст какво трябва да направи Борисов, за да получи акциите Наско Сираков.

Слугинските медии и още по-слугинските „юристи“ продължават да лъжат и мажат, и да плещят, че акциите на „Левски“ вече били на Наско Сираков и Георги Попов трябвало да му ги джироса. Поне един път да бяха прочели Търговския закон!

НЕВЕЖИ, АКЦИИТЕ ВЕЧЕ СА ДЖИРОСАНИ ОТ ГЕОРГИ ПОПОВ НА ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ГИ ДЖИРОСА НА НАСКО СИРАКОВ, ИЛИ НА КОГОТО СИ ПОИСКА!

АНАДЪНМО?!

Веселина Томова

П.П. А на всяка манджа мерудията Илиана Раева и тя се претрепа да бърза да се изказва, нищо не разбрала от ставащото. Айде сега, семейството да иде при Вожда Боко и да му се моли, да им джироса акциите!

А в Туитър, след сутрешния си пост във Фейсбук, Васил Божков написа:

 

Коментари 32 за
“НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ! СИРАКОВ „АКЦИИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!“”

 1. Анитка Николова, може би сте права ама едва ли!? При джиросването желанието е едностранно. На джиритара. В случая Г. Петров. От джиросания не се изисква съгласие. Точка. В случая с Наско Сираков се изисква само и единствено желанието на последния джиросан- Премиера!!! Божков в случая е просто един сеирджия. Демек- гледа сигурно с кеф реакциите на останалите.

 2. А дали ЗАДОКЕАНСКИТЕ ни БРАТЯ не си правят ПАС в момента поради ЦИРКА с Боко и Божков.
  А дали няма да припознаят Божков за ЧОВЕКЪТ -ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР на КОЛОНИЯТА БУЛГАРИСТАН!?
  Нито е по-беден от Боко,нито е по некрадлив от Боко НО за сметка е УМЕН КОМБИНАТОР С ТЕЖЕСТ на МЕЖДУНАРОДНО НИВО.
  Разбира и може много по-добре да ДВИЖИ ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ във вид на СТОКИ и УСЛУГИ на БОЛКАНИТЕ – БЛИЗКИЯТ и не толко БЛИЗЪК ИЗТОК.
  ВЕЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ЗАДОКЕАНСКИТЕ ни БРАТЯ могът да достигнат дори и СЪТРУДНИЧЕСТВО с КРЕМЪЛ …СТИГА да е НЕОФИЦЯЛНО и ….ДА СИ ЗАСЛУЖАВА ДАЛАВЕРАТА във ВИД на НУЖНИЯТ ПАРИЧЕН РАЗМЕР.
  А ако Божков му щукне идеята да реализира Партиен Проект…..става ВЕСЕЛО и много ЖЕЖКО ЛЯТО…без сегашните ПОЛИТИЧЕСКИ НЕДОНОСЕНИ МАСТИЙ.
  ПЕРУКАТА ДОЙДЕ но ще дойде време да си ОТИДЕ….но ФИРМАТА остава.
  За ОЛИГОФРЕНИТЕ….2004г. е година на….
  Да БИДЕ…..СВЕТЛИНА

 3. БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ?

  За калпав клуб – сбирток! – се вихри треска.
  Защо, народе, чак дотам докара я
  да поругават паметта на Левски
  най- жалките търгаши във България?

 4. Аз предлагам акцийте да ги дарят на ВМА или Александровска.
  Четвърти километър е също вариант,обаче ний нямаме свободни легла,нямаме мангизи но имаме свободни маргинали и всите на критичните точки.
  Ако въведат ергенски данък и данък самооблагане за пенсионерите ,,Левски“ ше фръкне в Космоса.
  А са са съединили ,,Левски“ и ,,Делиорманец“,а се е оправила работата.

  1. За да може агент Академик да докладва профилите на потребителите на службите за сигурност. За всеки профил се поддържа xml файл с емайл, IP адреси, дати и час на коментарите. Когато свърши с доклада, ще пусне пак коментарите за да продължи събирането на информация. Докато не е още късно, логвай се в профила и го изтрий. Всичко, което си написал до сега ще остане, но без данните за потребителя от xml файла.

   1. Заради оная пачавра лачената влачената Бетина Жотева .За нула време я сринаха със земята и фрог премахнаха коментарите сто процента след нейното обаждане нали сега е главната метреса на Бае Хуйя Толупа играе го пре’ДСе’дател на СЕМ ..Проста кокошка на майка си лельо вика да я шие и шиба оня специалиста по всичко в ЗАЙЧАРНИКА.?

 5. Синята „легенда“, който скокна навремето в Славия и ТАМ стана шампион! А сега „легендата “ така облиза некои части на телото на вожда , че просто ме хвана срам , че имам такива сънародници!
  От дете съм левскар и срива на този отбор по личната поръка на вожда ме вбеси и натъжи.Циркът с Тити Папазов , синята легенда, която ловко се врътна в Славия , а също и хитрата му женица, която за пари предаде , жената която я направи шампион ми идва в повече.Отборът на Левски май си отива завинаги!

 6. България е частно предприятие,а лъжат народа,че има държава,за да го използват за гласуване,с което да легитимират ограбването на народа чрез непосилни данъци и не само. Те,частните собственици на България и техните мургави братчеди не плащат никакви данъци и такси. Плащаме само ние,БУДАЛИТЕ. НИЕ,ДЕТО СМЕ ВЪВ ГРАФА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ.https://www.google.com/amp/s/m.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/07/25/1873737_nov_konkurent_na_durjavnata_lotariia/amp

 7. В Кочината му никой няма никакви задръжки, колкото си по-брутален, тъп и прост толкова по „просперираш“, докато получиш висшата степен на израстване, да Му го целунеш публично или да ти пусне, все още само на саме.
  Пфу, Сволочи.

 8. При това положение би следвало БФС да преименова подуянския отбор на ПФК „Боко Борисов“.

  1. Не, не , отбора ще се казва ФК „ПЕЕВСКИ-БАТЕ-БОРИСОВ-БАЕ-СИ- НА -ХУЙЯ“ ЕООД защото това е триумвират ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ БЛАГОДЕТЕЛЯ благоденствието РЯДКОТО ЩАСТИЕ Бае Хуйя Толупа СПАСИТЕЛЯ и „ЛЕГЕНДАТА“ВЪЛКА ЕДИНАК СЪС СВАЛЕНИТЕ ГАЩИ ..ФК „“ДЖИН-ГИ-БИ“ НА ТУРСКИ ЕЗИК

 9. Не е верно!! ! ! ! ! Божков ще джироса акциите на Наско…. по въздушно-капков път.

 10. Стерлата Илиана Раева (учудващо защо не е Сиракова) пак ще лапа с ненаситната си уста. Тази е голяма лапачка. А колко е простааааааа!

 11. Боко Тиквата на гого разчита в юридическо отношение? На големия правен корифей и по недоразумение правосъден министър – БАРНИИИИИИ РЪБЪЪЪЪЪЛ. Кой е Данаил Кирилов (Барни Ръбъл)? Ето кой:
  ДАНАИЛ КИРИЛОВ ПО ПРЯКОР „БАРНИ РЪБЪЛ“ Е УМЕН, УМЕН, УМЕН И Е ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В ДИМИТРОВГРАД НА ПАЗАРА. ТОЙ Е ПРАВЕН КОРИФЕЙ! ТОЙ Е ИДОЛ ЗА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ТОЙ Е ЗНАМЕ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА 1% ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. ТОЙ Е ЛЮБИМЕЦА НА БОКО-ТИКВАТА, НА ДОМУСЧИЕВ-ГЕЛОСАНИЯ, НА БИКОВ-ИБРИКЧИЯТА. НЕ ПИПАЙТЕ МАЛКИЯ МОЗЪК НА ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА МИСЪЛ!

  Тъпак до тъпака мила моя майнольо!

  1. Дани ТЪПОТО, е кадър на бкп, а герб/гроб е казионна ОПГ на бкп – ЗА ДА ЛЪЖАТ НАРОДА, ДА ГО ГРАБЯТ И ЛАПАТ
   БЕЗНАКАЗАНО!!!
   Анадънму?

   1. Пропуск:
    … ДА ГРАБЯТ И ЛАПАТ ЗАЕДНО И БЕНАКАЗАНО!!!

 12. Тъпата Илияна може да обгрижи тиквун и орално, за да джироса акциите на мъжлето и. Той тиквун си пада по такива дърти парантии.

 13. Е,да ама не ще да благоволи нашия кайзер да прехвърли акциите,сиреч небрежно ги блокира,мисли че е скрил топката.Е да,ама не,топка все отнякъде ще се изтърколи,или играеш или служебно поражение.

 14. Е, излиза, че Н. Сираков трябва да благодари не на Божков, а на Борисов, когато Борисов му джироса акциите! Айде, Боко, ти си на ход ! Наско чака…

 15. О, не! Послесловът ми идва в повече! Т.е. обектът на послеслова. Имам алергия към въпросната Грация. Че е грация- грация е, ама останалото й куца! А като й куца останалото, що се обажда? Може би е говорител и пресаташе на мъжа си? А може би е бъдещият собственик- в сянка? 🙂
  Абсурдите в Абсурдистан са абсурдно абсурдни, уважаеми госпожи и господа, негодници и маргинали! /Това- последното е цитат./

 16. Ако искаме България да я има,Българската Народна Армия и всички спортни клубове,вкл. и фитнесите,трябва да имат един и същ собственик. Всичко останало мирише на барут,огън и пепел.

 17. странна /по-точно срамна/ ситуация : ЕК се скъса да плюе по Виктор Орбан, че бил диктатор и фашист, а /ти да видиш ?/ боко българоубиеца бил еталон за демократ и за носител на „евро-атлантическите ценности“…

 18. Точно и вярно Божков си изигра картите перфекно Контрата остана в Борисов

 19. Гледам и слушам как „дуфалаците“ от ступор изпадат в гърч и получавам душевен оргазъм….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *