Публикувано на 06.12.2019 / 9:04

НЕАПОЛИТАНСКАТА МАФИЯ ИМА ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ТИЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ АЛЧНИ КЕНЕФИ

НЕАПОЛИТАНСКАТА МАФИЯ ИМА ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ТИЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ АЛЧНИ КЕНЕФИСкандално решение на НС:ГЕРБ и БСП се прегърнаха,вдигнаха субсидиите на 8 лв.“

Иво Христов /оня с дебилите/, депутат от БСП:
Познавам Сотир Цацаров от 35 години, ние сме състуденти. Той беше блестящ студент, завърши с пълно отличие. Той е човек с много сериозни качества. Аз лично адмирирам господин Цацаров като персона. Смятам, че той притежава професионални качества в едно по-депрофесионализиращо се съсловие, за съжаление. Аз лично приветствам Сотир Цацаров за председател на този пост, но си мисля, че тук проблемът не е дали кандидатът е с добри или лошо професионални качества, а въпросът е чисто политически….

И 8лв субсидия с гласовете на герп, БСП и патреотите – изумително единодушни са когато трябва да ни харчат парите за грозни костюмчета, безмислени агенции, бонуси и фалшиви поръчки. Неаполитанската мафия има пасти да яде пред тия посткомунистически алчни кенефи.

Георги Дренчев

Коментари 15 за
“НЕАПОЛИТАНСКАТА МАФИЯ ИМА ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ТИЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ АЛЧНИ КЕНЕФИ”

 1. всички за трепане всички около 10000 комуняги дет ни шлякат от 1945г насам

  1. Наследник на тези, които „клаха народа, както и турчин не го е клал“?

 2. Да се твърди, че ГЕРБ И БСП не са в съглашателство е точно толкова ясно, колкото и че Гешев ще върне услугата за „подкрепата“ на футболни ултраси и пернишки цигани. БСП никога не е била опозиция. Всъщност кой кой е? Кои са БСП, и кои са ГЕРБ? Пак се подиграха с нас! Мижитурки cмe! Вижтe французите, вижте гърцитe, вижте румънцитe. Никoгa нe cмe eдинни и зaтoвa вce cмe cи oпрaвeни…

  1. Ами нали една партия ги роди, бе човек. В по-малките селища дори не си правят труда да го крият. Управляват ни синовете и внуците на същите циганори, изпълзяли от землянките и катуните преди 70г. Не можеш да си смениш гените с мезонети със собствен асансьор и костюмчета Армани.

 3. Тези на снимката са “ истински комунисти“ отдавна живеят в Комунизма!
  Едната милионер(„Техно.Импекс“) !
  Другият милиардер !

 4. Скритото послание до Боко Тиквата Бай Хуй-който има очи да гледа, който има уши да слуша каза:

  Вовата му прати хабер на нашия Боко Тиквата – изгони наш дипломат с месец и половина закъснение, като ние изгонихме техен дипломат преди това.
  Скритото послание е: „Бокич, ние забавяме но не забравяме.Пътник си“!
  Сигурно Тиквата вече се е насрал от страх.Кат го знаем къв долен страхливец е.

 5. Заглавието е чудесно, ама колажът направо кърти!

  Честит Никулден, да ви е вкусна рибата и пивко винцето!

 6. Бандитите от ДПС се наиграха.
  Увлякоха се в процедурата и стана тъй, че партиите или щяха да останат с нула лева субсидия (което е абсурд и прецедент в световен мащаб) или трябваше да се приеме предложението на БСП за 8 лв.

  Другите варианти процедурно бяха изчерпани.

  А истината е, че без субсидия единствено ГерП, ДПС и Воля биха могли да съществуват.

  Вие сами си отговорете защо.

  Христо Христов

 7. Това да си блестящ студент, не е като да си честен и морален. Много хора на времето се стремяха да бъдат „блестящи“ в учебния процес: стипендия, партийно или активно комсомолство, дори активно съдействие на органите. Не казвам, че той е от последните, не знам, но виждам, че за седем години не направи нищо срещу корупцията. Не вярвам, че ще направи нещо повече и като шеф на тази комисия. На Иво Христов споделям някои разбирания, но като цяло, особено за промяна на Конституция, смятам, че е пълна глупост. Независимо от професорската му титла, за да има промяна ще трябва начина на мислене и разбиране на хората в съдебната система да се промени, да спазват Закона и Конституцията. Настоящите са затънали в екстременти и единствения начин е 100% постепенна подмяна, а някои дори да се пратят в затвора, но няма кой да го направи!

  1. Сит на гладен не вярва! Докато им са пълни тумбаците ще ни омайват всевъзможни лакърдии!

  2. Била съм на лекция на главния прокурор Цацаров. Разказа накратко биографията си и как като завършил университета през 1994 г. започнал като съдия в Асеновградски районен съд, в който всички съдии били напуснали за да станат адвокати. Дотук – веднага ми стана ясно, че е човек на службите. Хората, които са практикували право през 90-те, ще ме разберат. А които не са – ще го разберат от това, което написах.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *